Cum să descărcați imagini Pinterest de pe mobil sau computer și să le salvați cu ușurință

Pinterest este noua rețea socială care devine o tendință în lume, deoarece modalitatea sa nu este tocmai similară cu celelalte, ci se concentrează mai degrabă pe imagini sau fotografii de orice fel.

Este, de asemenea, cunoscut de mulți ca Instrument pentru a descoperi idei despre anumite tipuri de proiecte și, de asemenea, a descoperire vizuală de înaltă calitate și mult conținut care se potrivește perfect cu profesioniștii din domeniu.

Cum să descărcați imagini Pinterest de pe mobil sau computer și să le salvați cu ușurință
Vezi acest videoclip pe YouTube

Conținutul său este total nou și inovator, imaginile sale pot fi descărcat să le folosești în fiecare moment al zilei, fie la serviciu, ca hobby sau pur și simplu pentru reflecție.

Index()
  1. Cele mai importante date de pe Pinterest
  2. Cum să salvați cu ușurință imagini de pe Pinterest pe telefonul mobil
  3. Cum să salvați cu ușurință imagini de pe Pinterest pe computer

Cele mai importante date de pe Pinterest

Dacă aveți un profil pe Pinterest este important să țineți cont de toate aspectele pozitive sau negative ale acestei rețele de socializare, amintiți-vă că se remarcă prin faptul că este o ușă deschisă către imagini, fotografii, videoclipuri și infografice.

În mod normal, tot ce se salvează pe Pinterest este de o calitate excelentă, dar uneori găsim niște videoclipuri neclare sau pixelate, chiar imagini și documente deteriorate pe care vă recomandăm să le reparați prin alte mijloace deoarece este un conținut foarte util.

Pinterest îți oferă opțiunea de a alege o temă care o diferențiază de alte platforme precum Tumblr unde creezi singur conținutul, trebuie să știi să folosești Tumblr pentru a putea crea un blog și pinterest nu, este doar o chestiune de alegere a unei plăci.

Unul dintre lucrurile care caracterizează Pinterest este că îți oferă opțiunea de a folosi panouri în care poți salva toate informațiile în funcție de cerințele tale, cum ar fi cele mai bune imagini de ziua de naștere de trimis, care este un subiect de mare interes cu opțiunea de salvați imaginile sau fotografii de pe telefon sau PC.

Din acest motiv, Pinterest este în prezent una dintre cele mai populare rețele sociale la localizare imagini personalizate utilitare, cu mulți utilizatori care cresc datorită tendinței sale inovatoare și l-au determinat să aibă un mare succes în lume.

Cum să salvați cu ușurință imagini de pe Pinterest pe telefonul mobil

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că pentru a avea acces la imaginile sau conținutul în general al acestei rețele de socializare, trebuie să aveți un cont care vă acreditează ca utilizator a acestei aplicații, dacă tot nu o ai pe a ta te poți înregistra gratuit de pe pagina sa oficială sau mai bine din aplicația disponibilă pentru dispozitive mobile.

Fiind deja înregistrat, atunci te vei putea bucura de tot ceea ce îți oferă Pinterest, reține că vei putea găsi tot felul de imagini, videoclipuri, infografice și fotografii, Dacă ai vizualizat deja ceva de interes, trebuie doar să-i cauți tabla.

Este important să știți că imaginea pe care o căutați este fără drepturi de autor (Drepturi de autor), astfel încât să îl puteți folosi liber în scopul dorit.

Dacă sunteți nou în această rețea de socializare, Pinterest vă va arăta panouri cu sugestii, dacă vă place unul îl puteți salva și apoi alege imaginile și le salva foarte ușor cu versiunea mobilă pinterest.

Pentru a salva imaginea este foarte simplu, trebuie doar să selectați imaginea care vă place cel mai mult, în partea de sus veți găsi trei puncte (

), dați clic pe ele și selectați opțiunea Descărcare imagine și gata, aceasta va fi salvată în galeria ta.

Cum să salvați cu ușurință imagini de pe Pinterest pe computer

Această aplicație funcționează pe computer la fel ca pe mobil, amintiți-vă că deja trebuie sa fii inregistrat pentru a putea accesa tot conținutul acestei noi rețele sociale.

După ce v-ați autentificat și căutați imaginea pe panoul de interes, va fi suficient doar să faceți clic dreapta pe fotografie și să selectați Salveaza imaginea ca și gata, descărcarea va începe în locația implicită a computerului dvs.

Există o altă opțiune și anume să salvezi imaginea direct în contul tău Pinterest, pentru aceasta trebuie să localizați imaginea și apoi să mergeți la cele trei puncte (

) și faceți clic pe opțiunea de salvare și gata va fi salvat în contul tău Pinterest, ca în orice rețea de socializare acest cont va fi deschis tuturor utilizatorilor, bucură-te de imaginile tale și încarcă conținut oricând vrei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here