Cum să descărcați, să salvați și să convertiți e-mailurile Gmail în PDF pe computer

Unul dintre cele mai utilizate servicii de e-mail din lume este, fără îndoială, Gmail, desigur, aparținând gigantului Google. Cu care putem crea email-uri si le trimitem de pe mobil sau PC. Dar de multe ori, din diverse motive, trebuie să salvăm e-mailurile pe care le primim într-un alt tip de format. Și din moment ce știm că opțiunile care există sunt puțin cunoscute, vă vom arăta în acest articol cum puteți descărca, salva și converti e-mailurile Gmail în PDF pe computerul nostru.

A putea avea documente importante care ne sunt trimise de e-mailuri în format PDF, Ne va permite să le avem arhivate pe computerul nostru într-un mod mai organizat și putem avea acces la ele oricând doar căutând în folderul specific. Cu aceasta nu am evita să ne introducem e-mailul pentru a putea accesa respectivul document.

Cum să descărcați, să salvați și să convertiți e-mailurile Gmail în PDF pe computer
Vezi acest videoclip pe YouTube

Deși mulți optează pentru varianta tipăririi acestor documente care ajung prin poștă pentru că nu știu să le convertească într-un format adecvat. Dar în același mod va fi necesar să aveți instalat un program care convertiți fișierul în PDF. Deci, ce putem face pentru a rezolva fără probleme această situație?.

Index()
  1. Folosind extensia Google pentru a converti e-mailurile în PDF
  2. Cum să utilizați această extensie pentru a descărca, converti și salva e-mailuri

Folosind extensia Google pentru a converti e-mailurile în PDF

La convertiți un e-mail gmail într-un document pdf, va trebui să utilizați doar o extensie de browser Google Chrome.  Acesta este un instrument gratuit pe care îl puteți descărca în Gmail și va fi găzduit cu o pictogramă valiză. În acest fel, orice e-mail pe care îl primiți poate fi convertit într-un document PDF doar făcând clic pe această pictogramă.

Extensia la care ne referim este pușcă de flacără iar pentru a avea acces la el trebuie să introduceți linkul Duffel pentru Google Chrome. În partea dreaptă veți vedea un buton albastru cu mesajul Add to Chrome și trebuie să faceți clic pe el. Această acțiune va permite instalarea extensiei în contul dvs. de e-mail Gmail.

Următorul pas pe care îl veți face este să accesați contul Gmail și să vă conectați. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți numele de utilizator și parola, contul dvs. se va deschide și puteți vedea că aveți deja extensia lui Duffeel. Veți găsi acest lucru în meniul de etichete unde sunt afișate e-mailurile.

Cum să utilizați această extensie pentru a descărca, converti și salva e-mailuri

Odată ce primiți un e-mail pe care îl doriți converti într-un document PDF, trebuie să-l deschideți și să mergeți în partea stângă a ferestrei și acolo veți vedea pictograma sub forma unei valize. Următorul pas pe care trebuie să-l faceți este să faceți clic pe această pictogramă și conversia va fi efectuată automat, dar mai întâi trebuie să alegeți în ce folder de pe computer doriți să fie descărcat documentul PDF.

După cum puteți vedea, este o opțiune fantastică pe care o puteți folosi în orice moment converti e-mailurile gmail în document pdf. Dar există și mai mult, dacă ați primit deja mai multe email-uri și doriți să le convertiți, nu este necesar să o faceți unul câte unul. Deoarece instrumentul vă permite să faceți conversia tuturor simultan.

Trebuie doar să căutați e-mailurile primite și să le selectați, apoi să faceți clic pe pictograma Duffel. În continuare, se va efectua conversia și aceste documente vor fi salvate într-un folder comprimat și acesta va purta numele tăvii din care s-a făcut descărcarea. Apoi, acest fișier PDF poate fi deschis pe dispozitivul mobil sau pe computer.

Pentru a putea cunoaște originea document PDF, aceasta generează automat informații importante în momentul creării sale. Printre aceste date se numără adresele expeditorului și destinatarului, data, numele etc.

După cum ați văzut, este o extensie gratuită fantastică pe care Google Chrome o oferă utilizatorilor săi și o puteți avea dacă utilizați Gmail ca serviciu de e-mail. Și dacă ți-am arătat ce trebuie să știi pentru a descărcați, convertiți și salvați e-mailul Gmail în document PDF pe computer.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here