Cum să descarc Google Canary de pe computerul meu? - Întotdeauna în siguranță

Dacă doriți să descărcați Google Canary pe computer sau pe telefon, trebuie să știți că acest browser, deoarece aparține familiei Google Chrome, este similar cu procesul de descărcare și instalare a Google Chrome, iar dacă utilizați acest browser, veți știți că procesul său de descărcare este foarte ușor și rapid, așa că dacă doriți descărcați browserul google canary pe computer sau telefon, durează doar câteva minute.

Index()
 1. Cât spațiu este necesar pentru a instala Google Canary?
 2. Care sunt cele mai sigure locuri pentru a descărca Google Canary?
  1. Din magazinul web Google
  2. Pentru Android în fișierul APK
 3. Ce probleme sunt cele mai frecvente când utilizați Google Canary?

Cât spațiu este necesar pentru a instala Google Canary?

Înainte de a instala Google Canary pe telefon sau computer, mai întâi ar trebui să știți de cât spațiu aveți nevoie pe dispozitiv, astfel încât să nu aveți niciun inconvenient când încercați să îl instalați pe computer. Dacă doriți să instalați Google Canary pe computer, trebuie să aveți 2,33 kB de spațiu disponibil, deoarece aceasta este dimensiunea browserului. Dacă doriți să instalați Google Canary pe telefon, trebuie să aveți 45 MB de spațiu disponibil pe telefon, deoarece aceasta este greutatea aplicației mobile.

Care sunt cele mai sigure locuri pentru a descărca Google Canary?

Dacă doriți să descărcați Google Canary, trebuie să știți mai întâi că acest browser este doar disponibil pentru sistemele de operare Windows, macOS și Android, prin urmare, dacă computerul dvs. nu are niciunul dintre aceste sisteme de operare, nu îl veți putea descărca.

Dacă computerul dvs. are oricare dintre sistemele de operare, trebuie să știți că cel mai bun loc pentru a descărca Google Canary este de la Platforma oficială Google. În cazul în care doriți să descărcați versiunea pentru computer, faceți-o din magazinul web Google, iar dacă doriți să descărcați Google Canary pe telefonul dvs. Android, trebuie să o faceți din Magazinul Play.

Din magazinul web Google

Puteți descărca browserul Chrome Canary pentru dispozitivele Windows sau Mac prin intermediul paginii Google, este important să aveți în vedere că acest browser este disponibil pentru Windows pe 32 sau 64 de biți. De asemenea, trebuie să știți că pașii de instalare a browserului Canary sunt foarte asemănători cu procesul de instalare Google Chrome, așa că trebuie să efectuați doar câțiva pași simpli.

 1. Deschideți browserul Google Chrome pe computer.
 2. Apoi trebuie să căutați pagina magazinului web Google și să selectați browserul Google Canary.
 3. După ce ați intrat în pagina de unde puteți descărca browserul, faceți clic pe 'Descărcați Google Canary', și așteptați câteva secunde pentru finalizarea descărcării.
 4. Apoi, trebuie să găsiți descărcarea pe computer.
 5. Faceți clic dreapta pentru a afișa meniul de opțiuni.
 6. Selectați opțiunea „Deschidere”.
 7. Apoi se va deschide o casetă de dialog care vă întreabă dacă doriți să rulați acest fișier, faceți clic pe butonul 'Run'
 8. Odată ce este instalat pe computer, veți putea folosi browserul în același mod ca browserul Google Chrome.

Pentru Android în fișierul APK

 1. Intrați în aplicația Google Play.
 2. Ar trebui să căutați aplicația Google Canary.
 3. Mai tarziu, faceți clic pe butonul verde „Instalare”, și așteptați până când instalarea este finalizată pe telefon.
 4. Odată instalat, accesați secțiunea de aplicații a telefonului dvs. și faceți clic pe browser Google Canary.
 5. Odată ce browserul este deschis, îl veți putea folosi în același mod ca browserul Google Chrome de pe telefon.

Ce probleme sunt cele mai frecvente când utilizați Google Canary?

Cu toate acestea, Chrome Canary este un browser de testare care este ideal pentru dezvoltatori, acest browser este de obicei instabil, deci este foarte frecvent ca acesta sa poata prezenta o serie de erori precum blocari si incetiniri, care pot aparea zilnic, uneori este normal ca utilizatorii sa prezinte si alte probleme precum erori la efectuarea actualizărilor sau ca browserul se inchide la deschiderea mai multor cinci file.

Fiind un browser de testare, este normal să apară o nouă problemă în fiecare zi, așa că dacă doriți să utilizați acest browser în mod regulat, trebuie să luați în considerare faptul că este posibil să aveți probleme în timpul utilizării. In plus, compania Google recomanda folosirea doar dezvoltatorilor si utilizatorilor carora le place sa afle urmatoarele noutati pe care le va avea browserul Google Chrome.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here