Cum să descărcați Google Translate pe Xiaomi și să îl utilizați offline?

Înțelegem că Google translator este o aplicație care ne ajută să intrăm toate timpurile, este posibil să avem nevoie de el pentru a comunica cu cineva într-o altă limbă pe care nu o cunoaștem. Poți folosi aplicația Google Translate pe Xiaomi sau pe orice dispozitiv Android, o poți descărca foarte ușor în magazinul tău de aplicații.

Pentru a descărca aplicația, trebuie să intri pe Google Play și să cauți numele aplicației, apoi trebuie doar să dai clic pe 'install' și gata. Mai tarziu îl poți folosi chiar și atunci când nu ai o conexiune la internet, Vom explica cum se face, acest lucru va fi foarte simplu, să începem!

Index()
 1. Care sunt pașii pentru a descărca Google translator pe un telefon mobil Xiaomi?
 2. Cum este actualizat traducătorul Google pe un mobil Xiaomi??
 3. Ce ar trebui făcut pentru a descărca limbi și a traduce offline?
 4. Care este cel mai bun mod de a traduce imagini folosind google translate?
 5. Ce alte aplicații de traducere sunt recomandate pentru un mobil Xiaomi?
  1. eu traduc
  2. Traducere Yandex

  Care sunt pașii pentru a descărca Google translator pe un telefon mobil Xiaomi?

  În Xaomi trebuie doar să intri în Magazinul Play și să scrii 'Google Translate' în bara de căutare, să aștepți să apară rezultatele și să îl selectezi pe cel dorit, trebuie să dai clic pe 'Instalare'.

  Când descărcați aplicația, instalarea va dura ceva timp, apoi trebuie doar să faceți clic pe 'Deschide' și pe ecran apare traducătorul. Aici vei avea câteva opțiuni de configurare, puteți alege limba pe care doriți să o traduceți și, desigur, puteți configura traducătorul să funcționeze offline. Atunci vei putea traduce orice text, imagini și sunet. Surprinzător, nu-i așa??

  Odată ce ați descărcat și folosit aplicația și doriți să investigați mai multe despre opțiunile pe care vi le oferă, una dintre acestea este posibilitatea de a vă face traducătorul să vorbească mai încet și toate acestea vor fi prin setare. Înțelegem că uneori vocea tinde să meargă foarte repede, așa că va fi o alternativă foarte bună, o poți face cu ușurință de pe mobil.

  Cum este actualizat traducătorul Google pe un mobil Xiaomi??

  Pentru a vă actualiza traducătorul, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la ‘Setări’, apoi să parcurgeți opțiunile până când găsiți secțiunea ’Aplicații’. În continuare vei putea găsi pictograma de actualizare, vei vedea toate actualizările pe care le ai la dispoziție pe mobil, dacă există una din traducătorul Google pe listă, atunci trebuie sa o intepi și așteptați să înceapă actualizarea.

  Deși este probabil ca aplicația să se actualizeze imediat și automat, dar dacă această aplicație nu are actualizări disponibile atunci, în niciun caz. asteapta pentru ies actualizări astfel încât să vă puteți bucura de ele, ceea ce apropo este o noutate foarte utilă pe care aplicația a implementat-o ​​este să configurați utilizarea traducătorului prin vocea dvs., ceea ce îi îmbunătățește funcția și la rândul său va fi foarte ușor de utilizat în orice moment.

  Ce ar trebui făcut pentru a descărca limbi și a traduce offline?

  Deschideți aplicația Google Translate, faceți clic pe pictograma cu trei dungi din colțul din stânga sus, ar trebui să alegeți „Traducere offline” aici, puteți alegeți o listă de limbi, dar înainte de aceasta, trebuie să le descărcați, dar

  Cum să o facă?

  Aveți o listă de limbi, aici veți găsi limbile disponibile pe care le puteți descărca, dar veți vedea și acele limbi pe care le-ați descărcat. Dacă doriți să descărcați o limbă, trebuie apăsați săgeata de descărcare; Când îl apeși, va apărea o casetă de dialog care te anunță, te anunță de spațiul pe care îl va ocupa, îl acceptă și gata!! Îl poți folosi fără conexiune la internet.

  Ce da este că descărcarea trebuie să fie cu o rețea WiFi, deși dacă o faci cu date mobile, trebuie să accepți o alertă de confirmare a descărcarii, pe care pur și simplu trebuie să o accepți. Desigur, rețineți că trebuie să vă actualizați pachetul de limbi la fiecare câteva zile, în funcție de actualizările care apar. Trebuie doar să faceți clic pe butonul „Revizuire” și apoi „Actualizare”.

  Care este cel mai bun mod de a traduce imagini folosind google translate?

  Pe lângă traducerea instantanee a conversațiilor, Google Translate are și o altă funcție care îți va fi foarte utilă, trebuie doar să dai clic pe imagine sau pe pictograma 'camera'. Acesta va fi disponibil sub caseta de traducere a textului, o puteți face prin galerie, dar vă puteți concentra și pe orice doriți să traduceți de la focalizarea camerei, asta se traduce in timp real.

  Pentru a o face cu o imagine din galerie, trebuie să alegeți pictograma imagine și să o dați pe butonul 'import' care va fi în cameră, puteți alege o fotografie sau o imagine din bobină și Google Translate își va face treaba corect. La fel, reține că prin fotografii poți face mult mai mult decât să traduci datorită faptului că există Google Lens care funcționează ca motor de căutare de imagini, pe care îl poți activa singur pe mobil.

  Ce alte aplicații de traducere sunt recomandate pentru un mobil Xiaomi?

  Daca nu vrei sa folosesti aplicatia Google Translate pentru ca ti se pare ca nu este suficient de utila sau ca pot exista si altele mai bune, poti accesa alte platforme care iti vor permite sa traduci foarte usor, le poti cauta dupa introducând numele lor în Google Play.

  eu traduc

  traduce can acceptă până la 100 de limbi, pe care îl puteți folosi oricând aveți nevoie, funcțiile sale sunt de a traduce texte de pe site-uri web, precum și de a începe conversațiile prin voce, de a căuta semnificația cuvintelor și chiar de a conjuga verbe.

  În această aplicație veți avea și funcția de a traduce prin intermediul camerei și, la fel ca Google Translate, trebuie să faceți și o fotografie a ceea ce doriți să traduceți, fie că este doar textul sau altceva.

  Traducere Yandex

  Yandex este un traducător pe care îl puteți folosi în orice moment, o puteți face din imagini, vă permite să traduceți aproximativ 90 de limbi, îl poți folosi și offline și este gratuit. Puteți face o fotografie a ceea ce doriți, fie că este un meniu, o pagină, orice text. Deși, desigur, trebuie să știți că această opțiune de traducere a imaginii funcționează doar atunci când aveți o conexiune la internet.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here