Cum să descărcați, să instalați și să utilizați HouseParty pe Windows PC sau Mac

HouseParty este o aplicație distractivă în care oamenii împărtășesc într-un mod foarte practic. Prin acest mediu puteți menține comunicarea cu mai mult de o persoană. Dacă sunteți interesat descărcați această aplicație pe un computer cu Windows sau MAC, în acest articol vei descoperi cum se face, îl poți încerca și dacă nu-ți place, dezinstalează-l.

Cum pot descărca și folosi HouseParty pe computerul meu Windows sau Mac?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Windows este un sistem de operare care face posibilă îndeplinirea funcțiilor unui computer; și, de asemenea, funcționează cu dispozitive mobile prin versiunea de Windows Mobile unde puteți instala aplicații Android.

Dacă vorbim despre un alt aspect și ne referim la Mac, putem spune că este un alt sistem de operare foarte independent de Windows, adică nu au nicio legătură între ele. Mac a fost creat de către creatorii de mere.

Puteți descărca și instala aplicațiile preferate pe Windows PC sau Mac în funcție de sistemul care se potrivește cel mai bine cu ceea ce aveți nevoie pentru a obține cu adevărat.

Index()
  1. HouseParty pe PC Windows
    1. Pași pentru a descărca HouseParty
  2. HouseParty pe PC cu MAC

HouseParty pe PC Windows

Prin HouseParty oamenii realizează comunicare față în față și pot ști când contactele lor sunt active și au ajuns la tine acasă, pentru a iniția legătura cu unii dintre ei.

Mulți oameni ar putea crede că această aplicație este folosită doar pe smartphone-uri; si nu este asa. Puteți utiliza această aplicație din Browserul Chrome pe computer fără a fi nevoie să faceți o descărcare suplimentară a nimic altceva. Trebuie doar să descărcați o extensie în Chrome și nimic mai mult.

Bluestacks este un emulator pentru Android care vă prezintă o altă alternativă de unde Windows poate fi descărcat pentru a permite accesul la aplicații și jocuri în același mod în care am face-o de pe telefonul nostru.

Pentru a putea instala o aplicație de pe acest computer, mergeți la 'Start' unde se află Magazin Google Play în motorul de căutare introduceți numele aplicației pe care o veți continua să o descărcați pe computer și în final faceți clic pe 'Instalare' pentru a putea accesa aplicația.

Pași pentru a descărca HouseParty

Să o facă descărcare petrecere în casă ai de ales în Memu; și acesta este pur și simplu un emulator care vă permite să utilizați acest tip de aplicație bazată pe jocuri online precum cele incluse în HouseParty.

Funcționează și pentru alte jocuri și că o pot face rapid, împiedicând computerul să aibă probleme la rularea acestor jocuri. Mai jos veți vedea o serie de pași care nu sunt greu de făcut.

  • Există un program de instalare numit Memu prin care, atunci când este instalat pe computer, puteți descărca HouseParty
  • Apoi deschideți Memu din Google Play din partea de sus a paginii
  • Căutați HouseParty prin Google Play
  • Descărcați aplicația HouseParty și continuați activați instalarea
  • Odată ce procesul este încheiat, faceți clic pe simbolul HouseParty

După acești pași vei putea folosi aplicația de HouseParty de pe computer fără teama că aplicațiile dvs. vor cauza probleme și vă pot face computerul puțin mai lent decât de obicei.

HouseParty pe PC cu MAC

Cunoscând anumite avantaje ale Windows sau Mac, putem determina ce sistem de operare dorim să folosim pe computerul nostru pentru a putea face iInstalarea tuturor aplicațiilor pe care îl folosim în mod constant.

Puteți achiziționa HouseParty gratuit prin intermediul Magazinul MacApp tot ce trebuie să faceți este să introduceți unde scrie obține și să continuați instalarea așa cum faceți de obicei cu alte programe.

Un altul dintre cele mai interesante avantaje ale Mac este că este indicat să lucreze în programe de design grafic, deoarece este un sistem de operare foarte stabil. Deși din punct de vedere economic este foarte scump, spre deosebire de Windows, care pentru unii oameni ar putea fi un dezavantaj pentru a nu fi nevoit să-l achiziționeze.

Designul său este exclusivist și este atractiv din punct de vedere vizual pentru oameni; Fără îndoială, oricine va dori să aleagă Mac ca sistem de operare pentru computerul său. În niciuna dintre cele două opțiuni pe care le alegeți, atât pe Windows, cât și pe Mac, nu veți avea probleme la descărcarea și instalarea aplicației HouseParty.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here