Cum să descărcați și să instalați Windows 11 în VirtualBox - Sistem dublu

Doriți să vă bucurați de noua versiune de Windows 11 pe sistemul dvs. existent preferat? Cu aplicația VirtualBox puteți instalați orice sistem de operare doriți fără a vă altera sistemul primar, dacă în acest caz aveți VirtualBox pe Linux sau doriți să îl descărcați și să puteți interacționa simultan pe cele 2 sisteme în același timp, în câmpuri vizuale numite 'mașini virtuale'.

Index()
  1. Care este cea mai fiabilă sursă pentru a descărca Windows 11 pe VirtualBox-ul tău?
  2. Cum ar trebui să vă configurați mașina virtuală pentru instalarea Windows?
  3. Care sunt pașii pentru a instala cu succes Windows 11 pe computer?
  4. Cum ar trebui să configurați sistemul de operare Windows în VirtualBox-ul dvs?
  5. Ce trebuie să faceți pentru a începe să interacționați cu serviciul Windows 11?

Care este cea mai fiabilă sursă pentru a descărca Windows 11 pe VirtualBox-ul tău?

Pentru a descărca cea mai fiabilă sursă, este Este important să navigați prin pagina oficială Microsoft în secțiunea Windows Insider și alegeți versiunea dorită de Windows 11. Odată localizați în secțiunea de descărcare a paginii Microsoft, în partea finală atingem caseta derulantă Select edition unde vom alege Windows 11 Inside Preview (DEV Chanel) – Build 22000.132 facem clic pe Confirmare și în partea de jos atingem pe Selectați limba produsului și alegem limba după preferințele noastre. 

Prin urmare, facem clic pe secțiunea Descărcare pe 64 de biți pentru a descărcați imaginea ISO. Trebuie sa fie tine cont de caracteristicile PC-ului și cerințele minime pentru a instala Windows 11 fără nicio problemă.

Cum ar trebui să vă configurați mașina virtuală pentru instalarea Windows?

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să deschidem VirtualBox-ul și să mergem la secțiunea Mașini noi, scriem Numele, Tipul și Versiunea, trebuie să țineți cont că Tipul trebuie marcat cu opțiunea Microsoft Windows și Versiunea este conform cu cea descărcată, vom alege opțiunea Windows 10 pe 64 de biți.

Atribuim capacitatea memoriei RAM alegem capacitatea recomandată, în Hard Disk apăsăm pe Creare un hard disk virtual acum odată ales atingem Creare, marchem opțiunea VDI (VirtualBox Disk Image), Apoi alegem locația și dimensiunea și atingem Creare.

Pentru configurați mașina virtuală, atingem roata portocalie din Configuration, în caseta Network din Connected to: alegem Bridge adapter. Din nou ne aflăm în Empty Storage selectând unitatea CDDVD, atingem pictograma albastră din partea dreaptă a portului SATA 1 și căutăm imaginea ISO pe care am descărcat-o pe computer și acceptăm termenii.

Care sunt pașii pentru a instala cu succes Windows 11 pe computer?

Odată ce VirtualBox este configurat, atingem săgeata verde care indică spre dreapta numită Start și așteptăm să se încarce sistemul, deja în fereastra de instalare, alegem limba și atingem Următorul, Instalați acum, nu am o cheie de produs, alegem Windows 11 pro și apăsăm 'next' acceptăm termenii licenței și atingem Următorul, Personalizare: instalați Numai Windows (avansat), 'next'.

Așteptăm să încarce fișierele de instalare până se repornește, așteptăm să încarce serviciile și să instaleze componentele dispozitivului, mașina virtuală ar putea reporni de mai multe ori.

Cum ar trebui să configurați sistemul de operare Windows în VirtualBox-ul dvs?

Pentru a configura sistemul de operare, trecem la alegerea și acceptarea următorilor termeni.

  • Da, alegând Țara sau regiunea corectă, 'dispunerea tastaturii' în această opțiune puteți adăuga una sau mai multe forme de tastatură, în secțiunea Să atribuim un nume computerului dvs. puteți scrie numele dvs., acesta nu trebuie să aibă caractere speciale, și nu trebuie să depășească „15 litere”.
  • Alegem Configurare pentru uz personal, scriem acreditările contului tău Microsoft și parola, dacă nu o ai poți apăsa pe Creare un.
  • Creați un PIN de acces pentru a începe secțiunea sau intrați cu un cont de invitat. Atingem „Configurați ca dispozitiv nou” Da pentru găsiți locația și dispozitivele. Atingem 'include opțional'.
  • „Nu” în cerneală îmbunătățită și experiență personalizată. Da pentru a permite ID-ul de publicitate. În experiența personalizată, notăm în Divertisment, Jocuri, Școală și Companie. Bifați Nu faceți copii de rezervă ale fișierelor mele.
  • Facem clic pe Nu, în îmbunătățirile aduse Microsoft 635. Pe GamePass, apăsăm pe Skip pentru moment. Așteptăm să descarce și să instalăm „noile versiuni de Windows” și așteptăm să repornească.

Odată ce sistemul de operare este instalat și configurat, nu mergem la configurația VirtualBox, în Dispozitive din secțiunea Insert CD Image din Guest Additions, facem clic pe, Dacă în noua fereastră pentru a face modificările facem doar clic pe ' Următorul ' de câte ori se iese până la finalizarea procesului de instalare și instalați 'software-ul dispozitivului' dacă este necesar Când ați terminat, faceți clic pe 'Finish'.

Ce trebuie să faceți pentru a începe să interacționați cu serviciul Windows 11?

VirtualBox are funcția de Pornire și finalizare a pornirii mașinii virtuale, de aceea pentru a reporni sistemul de operare Windows 11, trebuie să intri în aplicația de VirtualBox și începeți procesul pe pictograma săgeții care indică spre dreapta și să puteți lucra, interacționa și personaliza Windows 11.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here