Cum să descarc și să instalez cea mai recentă versiune Google Chrome pe computerul meu sau pe mobil gratuit!

Google Chrome este un browser folosit de multe persoane pe diferite tipuri de PC și mobil, deoarece oferă o utilizare eficientă a internetului și are diverse versiuni și actualizări. Dacă nu aveți Google Chrome instalat pe dispozitivul mobil sau pe computer, atunci este timpul să vă învățăm cum să descărcați și instalați-l în cea mai recentă versiune.

Cum să descarc și să instalez cea mai recentă versiune Google Chrome pe computerul meu sau pe mobil gratuit!
Vezi acest videoclip pe YouTube

Procedura de descărcarea lui pe un computer este foarte diferită pe un mobil deoarece sunt dispozitive diferite, dar în acest articol vă vom arăta cum să îl descărcați pe un computer și pe un mobil ușor și simplu, dar trebuie să urmați instrucțiunile recomandate pentru a-l instala corect.

Index()
  1. Ce este Google Chrome și care sunt beneficiile acestuia?
  2. Cum să descărcați și să instalați cea mai recentă versiune Google Chrome pe computer?
  3. Cum să descărcați și să instalați Google Chrome pe mobil?
  4. Cum se actualizează Google Chrome?

Ce este Google Chrome și care sunt beneficiile acestuia?

Google Chrome într-un browser de internet folosit de majoritatea oamenilor pe computere cu orice sistem de operare sau pe dispozitive mobile și a fost lansat pe 11 decembrie 2008. Acest browser devine cel mai popular în toate termenii.

Acest browser are caracteristici de bază care sunt de avantajul nostru deoarece oferă o viteză și stabilitate incredibile, iar funcționarea sa este eficientă si total placut tuturor utilizatorilor, putand personaliza. Are multe beneficii și poate salva multe căutări în istoric și chiar să nu le salveze dacă nu doriți.

Avantajele sale sunt foarte favorabile pentru utilizarea noastră în browser și astfel vom putea naviga rapid și în siguranță pe internet. Unul dintre beneficiile sale este modul său incognito, deoarece atunci când deschidem Chrome cercetarea noastră nu va fi văzută de alți utilizatori și nu va salva nicio căutare pe care am efectuat-o și aceștia nu vor putea urmări locația noastră.

Alte beneficii sunt actualizările sale. La un moment dat, Chrome vă va arăta actualizările disponibile și, prin actualizare, va fi mult mai eficient și mai sigur de utilizat. De asemenea, are infinitate de extensii, astfel încât îl depășește pe principalul său concurent Internet Explorer și face browserul complet.

Extensiile sale ne oferă multe beneficii, din moment ce poate fi capabil să traducă un text dintr-o limbă în a noastră. Chrome are multe extensii, cum ar fi corectarea textelor și cuvintelor scrise greșit și multe alte avantaje și o face rapid și corect, plus că poate funcționa cu flash player.

Cum să descărcați și să instalați cea mai recentă versiune Google Chrome pe computer?

Descărcarea Google Chrome este foarte simplă și rapidă, așa că nu veți avea nevoie de experiență și nu va trebui să contactați pe cineva care are cunoștințe despre PC, trebuie doar să urmați pașii de mai jos:

  • Deoarece nu aveți Chrome instalat pe computer, puteți face acest lucru dintr-un alt browser care a fost instalat pe sistemul dvs. de operare ca Internet Explorer. Când deschideți browserul, veți face clic pe Descărcați Chrome și se va deschide o fereastră care spune Termenii și condițiile Google Chrome.
  • Apoi, dacă doriți, le configurați ca browser implicit și dacă faceți acest lucru de fiecare dată când apăsați pe clip pe un link, se va deschide Chrome automat.
  • După ce ați citit condițiile și ați făcut setările, veți apăsa clip unde scrie acceptați și instalați pentru a începe cu instalarea.
  • Când instalarea este terminată, va trebui să rulați Chrome de la comanda rapidă care a fost creată dacă doriți și informații despre utilizare vor fi afișate pentru prima dată.

Cum să descărcați și să instalați Google Chrome pe mobil?

Am văzut deja cum să îl descărcați și să îl instalați pe un PC, dar dacă în cazul dvs. aveți un dispozitiv mobil, nu vă faceți griji pentru că vă vom oferi și instrucțiunile pentru a-l descărca. Indicatiile sunt urmatoarele:

  • Primul lucru este să deschizi magazinul pe dispozitivul tău poate fi Play Store sau App Store.

  • Apoi căutați Google Chrome și când îl găsiți, apăsați pe instalare pentru a-l descărca și instala. Poate că înainte de a începe instalarea va trebui să acceptați niște permisiuni.

Cum se actualizează Google Chrome?

Uneori Chrome va afișa actualizările disponibile iar pentru a-l actualiza vei deschide browserul si apesi clip in coltul unde scrie mai multe si acolo vei vedea daca sunt update-uri disponibile. Dacă există vreo actualizare, ați făcut clic pe actualizarea Google Chrome și, în cele din urmă, veți reporni Chrome și gata ați actualizat browserul.

Actualizarea browserului iti poate schimba aspectul sau metoda de cautare si cel mai important lucru este ca Google Chrome isi va imbunatati viteza si vei putea naviga intr-un mod acceptabil, corect si fara nici un fel de problema.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here