Cum să descărcați și să instalați cu ușurință Facebook Lite pe Windows Phone

De la lansare, Facebook a devenit rețeaua de socializare vedetă, deoarece are multiple funcții și este ușor de utilizat, tot mai mulți oameni se alătură comunității albastre; datorită multiplelor sale opțiuni și beneficii la obiect, care are o secțiune care vă va ajuta să găsiți un partener. Dar fiecare dispozitiv este diferit, așa că nu este întotdeauna compatibil cu aplicația. În această oportunitate Vă voi învăța cum să descărcați și să instalați Facebook Lite cel mai simplu mod pe Windows Phone.

Cum să descărcați Facebook Lite pentru Windows Phone?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Windows Phone este un sistem realizat de compania Microsoft în 2010 pentru telefoane mobile; acest sistem de operare a apărut pentru a concura sau înlocui Windows Mobile; pe lângă faptul că este o nouă alternativă în lumea tehnologiei.

Deși compania Microsoft nu a fost foarte populară cu acest sistem de operare, acesta este încă în vigoare și continuă să fie folosit și preferat de mulți oameni

Index()

Facebook Lite Cum se instalează de pe Windows Phone?

Dacă ai un Windows Phone și încă nu știi cum să descărcați și să instalați facebook lite, Nu vă faceți griji, vă voi oferi câteva sfaturi și un ghid pas cu pas pentru a vă putea accesa cu ușurință contul Facebook Lite de pe Windows Phone.

Facebook Lite este o alternativă Facebook pentru ca utilizatorii cu probleme la telefoanele lor să nu fie excluși și să poată folosi și această rețea socială; Facebook lite este mult mai ușor, ocupă mai puțin spațiu pe telefon, se încarcă mult mai rapid, consumă mai puțini megaocteți și are toate funcțiile Facebook tradițional. Vă invit să urmați cu strictețe acești pași simpli pentru a descărca Facebook Lite:

 1. Trebuie să începeți actualizarea magazinului de aplicații Windows App Store.
 2. Accesați Windows App Store.
 3. Introduceți în motorul de căutare sau în bara de căutare a magazinului (Facebook lite pentru Windows Phone)
 4. apăsați pentru a căuta.
 5. Selectați și faceți clic pe el când apare rezultatul căutării și așteptați să se descarce.
 6. Odată descărcat, așteptați să se instaleze.
 7. Completați datele pe care Facebook vi le cere să vă conectați la contul dvs. Facebook lite.

Este la fel de ușor să descărcați Facebook lite a unui Windows Phone decât a unui Android, dar se pare că Windows este mai dificil din cauza completității structurii sale, dar nu lăsați acest lucru să vă încurce. Windows Phone, ca și Facebook, sunt foarte prietenoși și numeroasele lor funcții sunt foarte simple. A manipula; Deși unii oameni se pot plânge că au probleme la deschiderea aplicației, soluțiile sunt de obicei cele mai simple de remediat.

Este posibil să utilizați Facebook pe Windows Phone fără a descărca aplicația?

Din multe motive, precum salvarea memoriei interne a dispozitivului mobil sau salvarea datelor, există utilizatori care nu descarcă aplicația Facebook, ci, este posibil să folosești facebook fără a descărca aplicația de pe dispozitivul meu Windows iPhone?

Daca este posibil, este puțin incomod spre deosebire de caracterul practic al aplicației Facebook descărcată din Windows App Store; dar din browserul dispozitivului te poți autentifica și tu, pentru a face acest lucru trebuie să parcurgi următorii pași:

 1. Deschideți browserul pe dispozitivul mobil Windows Phone
 2. Porniți o filă nouă sau fila principală.
 3. Introduceți motorul de căutare (autentificare pe Facebook)
 4. Apăsați pentru a căuta și așteptați ca căutarea să se actualizeze
 5. Când se încarcă pagina solicitată, completați cerințele pentru a vă deschide contul de Facebook și gata.

Fără îndoială, nu mai aveți niciun fel de scuză pentru a descărca Facebook lite pe dispozitivul tău Windows Phone să vă alăturați comunității albastre și să vă bucurați de tot conținutul împărtășit de prietenii și familia dvs.; pe lângă numeroasele beneficii pe care Facebook le oferă tuturor utilizatorilor săi.

Recomandări la descărcarea din Windows App Store

Pentru a descărca aplicații din Windows App Store, vă recomand să:

 • Verificați foarte bine aplicația și dacă este o aplicație sigură.
 • Citiți foarte bine caracteristicile aplicației, asigurați-vă că nu este o copie sau o aplicație similară.
 • Atenție la aplicațiile nesigure care vin cu viruși interni care pot afecta funcționarea dispozitivului dvs. mobil.
 • Descărcați aplicația din Windows App Store și nu de pe o pagină ilegală și nesigură.

După cum ați văzut, este foarte ușor și simplu să obțineți Facebook lite pe telefonul Windows și să vă bucurați de cel mai bun serviciu oferit de Facebook, gratuit. Acum că știți toate aceste știri, nu vă gândiți de două ori și alăturați-vă comunității albastre Facebook de pe Windows Phone.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here