Cum să descarc și să instalez „Clientul OpenSSH” pe computerul meu cu Windows 11?

Pentru mulți, securitatea este pe primul loc, iar cu noile caracteristici ale Windows 11 au creat un sistem multifațetat și complet în ceea ce privește securitatea utilizatorilor săi, cu ajutorul protocoalelor OPENSSH SSH care acționează ca un Remote Access unde implementează o cale sau un tunel de informații criptate pentru a face transferuri securizate prin 'protocolul client SFTP' și implementând o 'ESTRATO hosting' și aceasta este preinstalată în Windows 11. Alăturați-vă nouă pentru a descoperi cum să descărcați și să instalați acest protocol de protecție.

Index()
  1. Care sunt caracteristicile pe care trebuie să le îndeplinească computerul dumneavoastră pentru a instala OpenSSH?
  2. Unde puteți găsi serverul OpenSSH pe computerul dvs. cu Windows 11?
  3. Care este procedura de urmat pentru a efectua corect instalarea?
  4. Cum poți folosi noul tău server OpenSSH în Windows 11?
  5. Ce trebuie să faceți dacă Windows 11 nu are serverul preinstalat?

Care sunt caracteristicile pe care trebuie să le îndeplinească computerul dumneavoastră pentru a instala OpenSSH?

Spre deosebire de alte sisteme de operare care conțin implicit servere 'SSH', în Windows 11 este necesar să se procedeze cu o preinstalare și activare pentru utilizarea acestuia, iar pentru aceasta este esențial să existe un conexiune bună la internet și stocare pe disc. Acest sistem Windows trebuie au clienți pentru conexiuni prin protocoale, și de aceea recurg la utilizarea surselor externe precum serverul Putty.

Unde puteți găsi serverul OpenSSH pe computerul dvs. cu Windows 11?

Cu noile instrumente disponibile în acest nou sistem de operare Windows 11, nu este nevoie să folosiți mașini virtuale sau sisteme care ne permit să folosim acele funcții dorite. Pentru a găsi serverul, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să mergem în Taskbar și să introduceți pictograma roată Setări, în ghidul drop-down din stânga introduceți Aplicații, apoi faceți clic pe Caracteristici opționale.

Odată localizați în caracteristicile opționale, trecem la verificați dacă serverul nostru OpenSSH este disponibil pentru a-l activa, pentru a verifica dacă este disponibil, așteptăm ca acesta să încarce lista de 'funcții instalate'.

Care este procedura de urmat pentru a efectua corect instalarea?

Odată ce OpenSSH a fost verificat în funcțiile opționale, trebuie accesați secțiunea Adăugați o funcție opțională și faceți clic pe View Features, în bara de căutare care apare scriem cuvintele SSH și așteptăm să arate OpenSSH Server, activăm caseta de lângă greutatea acestuia, apăsăm Next situat în partea de jos a barei și, în final, apăsăm pe Instalare.

Odată descărcat și instalat, trebuie să mergem la File Explorer in discul local principal unde contine sistemul instalat, implicit numit Local Disk C: odata intrati trebuie sa mergem in folderul Windows, System32, OpenSSH si sa verificam ca sunt gasite fisierele necesare, de la 'moduli' la ' ssh -shellhost'.

Instrumente SSH nu va apărea în lista serviciilor locale a PC-ului tau, deoarece functionarea acestuia ruleaza in fundal si pentru aceasta, odata instalat, procedeaza la activarea SSH cu ajutorul terminalului cmd.

Cum poți folosi noul tău server OpenSSH în Windows 11?

Pentru a utiliza serviciul SSH, este necesar să se procedeze la activare, Acest lucru se face prin deschiderea terminalului de comandă, pentru aceasta vom apăsa tastele Windows + R și în bara de căutare scriem `cmd´ și îl rulăm ca administrator. Deja în interiorul terminalului vom scrie ceea ce se arată mai jos. 'cd c:windowssystem32Openssh' 'ssh-keygen –A'.

Est comanda vă permite să generați cheia SSH, Pentru a continua cu activarea în folderele disc unde se află cheia de produs, care implicit se află în 'c:windowssystem32Openssh', deschidem din nou cmd-ul și tastam următoarele: ' cls' 'netsh advfirewall firewall add rule name="SSHD Port" dir=in action=allow protocol=TCP localport=22'.

În bara de căutare a pictogramei Windows, scriem și executăm PowerShell accesând serviciile  ca administrator și se va afișa o fereastră și trebuie să introducem următoarele comenzi: New-NetFirewallRule –Name sshd –DisplayName 'OpenSSH Server (sshd)'-Service sshd –Enabled True –Direction Inbound –Protocol TCP –Action Allow – Domeniul de profil 'cls' 'ssh'.

Aceste opțiuni care sunt afișate odată ce ssh a fost introdus, vă va permite să alegeți opțiunile disponibile de utilizat conform comodității noastre de a cripta informațiile reținute și de a evita orice problemă privind atacul și răpirea conexiunilor informații vulnerabile.

Ce trebuie să faceți dacă Windows 11 nu are serverul preinstalat?

În multe cazuri, acest sistem este preinstalat și alteori trebuie activat prin funcțiile opționale specificate mai sus, aceasta deoarece Serviciul SSH este creat pentru a funcționa cu sistemul Linux, Pentru a face acest lucru, se recurge la manual cu instalarea și activarea pachetului urmând pașii menționați.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here