Cum să descărcați Discord, caracteristicile principale și serverele recomandate

Dacă sunteți în căutarea unei platforme care vă permite să aveți un chat sau un chat video cu prietenii în timp ce vă jucați, Discordie este varianta ideala pentru tine. Deoarece aceasta este o platformă socială concepută cu scopul de a permite utilizatorilor să creeze grupuri de chat.

Cum să descărcați Discord, caracteristicile principale și serverele recomandate
Vezi acest videoclip pe YouTube

Un aspect despre care nu putem să nu vă spunem este că această aplicație are versiuni pentru PC și dispozitive mobile.  Mai mult, Nu este destinat doar comunității de jucători, deoarece poate fi folosit în alte scopuri, de exemplu putem adăuga jocuri în Biblioteca Discord. Dar, fără îndoială, una dintre cele mai bune caracteristici ale sale este că este complet gratuit.

Index()
 1. Unde și cum mă pot înregistra pentru a instala platforma Discord pe toate dispozitivele mele??
 2. Care sunt cerințele esențiale pentru a putea descărca Discord?
  1. Pentru mobil iOS și Android
  2. Pentru versiuni desktop și browser
 3. Care sunt principalele funcții pe care le are platforma Discord?
  1. Faceți conferințe video
  2. Discutați în timp ce vă jucați
 4. Unde pot găsi comunități după gusturile mele în Discord?
  1. Aruncă o privire la serverele Discord
  2. Explorați pe DiscordMe
  3. Conectați-vă la Discord.net

  Unde și cum mă pot înregistra pentru a instala platforma Discord pe toate dispozitivele mele??

  De menționat că de pe un computer putem folosi Discord. Deci, atunci când vă înregistrați, o puteți face de pe oricare dintre dispozitivele dumneavoastră electronice. Deși există o versiune premium a platformei, versiunea gratuită este, de asemenea, foarte completă.

  Dacă doriți să vă înregistrați pe Discord de pe computer, trebuie doar să urmați acești pași:

  1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descărcați și să deschideți aplicația pe computer; De asemenea, puteți accesa pagina pentru a vă înregistra.
  2. Răspundeți cu informațiile solicitate prin formular. (nume de utilizator, e-mail și parolă).
  3. După ce ați introdus informațiile, faceți clic pe opțiune "continua".
  4. Pe ecran va apărea un mesaj care indică faptul că v-a fost trimis un e-mail pentru a vă confirma contul, pe care trebuie să-l deschideți.
  5. Accesați e-mailul care vi s-a trimis, deschideți-l și faceți clic pe linkul afișat, astfel încât să puteți verifica că sunteți cu adevărat proprietarul acelui e-mail.
  6. Linkul vă va duce la o pagină web unde va fi afișat butonul "Verificați e-mail", apasa pe el.
  7. După ce ați făcut clic, contul dvs. va fi creat corect.

  Dacă ideea ta este să folosești Discord de pe telefonul tău mobil, va trebui doar să descarci aplicația pe el și să urmezi aceiași pași. Amintiți-vă că platforma este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android.

  Care sunt cerințele esențiale pentru a putea descărca Discord?

  Ca în orice aplicație, acestea au o serie de cerințe obligatorii pentru buna funcționare a acesteia, acestea sunt cele ale Discrod pentru diferitele platforme:

  Pentru mobil iOS și Android

  Pentru dispozitivele mobile, cerințele necesare sunt ca sistemul dvs. de operare să fie iOS 10.0 sau mai târziu. Dacă telefonul dvs. este Android, sistemul său de operare trebuie să fie Android 5 sau mai târziu.

  Pentru versiuni desktop și browser

  Dacă intenționați să descărcați Discord pe computer, este esențial să țineți cont de unele cerințe pe care trebuie să le îndepliniți. Trebuie să aveți cel puțin un sistem de operare Windows 7 sau după aceasta, iar în caz de macOS 10.unsprezece mai departe.

  Dacă considerați că cea mai bună opțiune este să utilizați platforma din browser, ar trebui să țineți cont de faptul că în unele browsere este posibil să nu funcționeze. Browserele recomandate sunt: ​​Firefox 80+, Google Chrome, Opera, Safari 11+ și Microsoft Edge 17+.

  Care sunt principalele funcții pe care le are platforma Discord?

  Discord este recunoscută în lumea jocurilor video datorită diversității funcțiilor pe care le are. Cu toate acestea, principalele funcții pe care le oferă utilizatorilor săi sunt:

  Faceți conferințe video

  Această platformă este diferită datorită faptului că dvs vă permite să faceți conferințe video și să vă transmiteți ecranul. Pentru a efectua un apel video, trebuie doar să vă configurați camera și sunetul. Este important să țineți cont de acest lucru, atunci când activați un videoclip în cadrul serverului.

  Canalul va atribui automat o limită numărului de utilizatori care se pot alătura. În prezent, acestea pot fi desfășurate cu un total de 25 de participanți. Prin urmare, când acel număr este completat, serverul va afișa o eroare tuturor celor care încearcă să se alăture.

  Discutați în timp ce vă jucați

  Una dintre caracteristicile care face această platformă favorită printre jucători este că le permite să poarte conversații în timp ce se joacă. Fie prin conversații vocale sau text. Un aspect care nu poate fi trecut cu vederea este că Discord are opțiunea de a lăsa microfonul deschis, de a apăsa pentru a vorbi sau de a-l dezactiva complet.

  Unde pot găsi comunități după gusturile mele în Discord?

  Dacă cauți comunități pe Discord unde poți interacționa cu persoane cu interese similare cu ale tale. Aici îți lăsăm cele mai bune opțiuni pe care le avem pentru tine.

  Aruncă o privire la serverele Discord

  Acesta este un site web unde puteți găsi o mare varietate de comunități. Pe aceasta pagina gasiti serverele organizate pe categorii. Trebuie doar să selectezi una și să descoperi ce are de oferit.

  Explorați pe DiscordMe

  Aceasta este o platformă al cărei obiectiv este conectați oameni cu servere și roboți Discord incredibil că sunt publice. Deci, în aceasta aveți posibilitatea de a găsi serverul perfect.

  Conectați-vă la Discord.net

  Acesta este un site-ul web destinat comunității hispanice în care puteți găsi cu serverele Discord anterioare. În care te poți alătura pentru a face parte dintr-o comunitate.  Nu uita că le poți alege după gusturile tale.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here