Cum să deblochezi trofee în Snapchat? - ia-le pe toate

Recompensele îi încântă mereu pe oameni și îi fac să folosească mai mult o aplicație. Pe Snapchat, trofeele pot fi câștigate în funcție de instantaneele pe care le trimiteți sau de filtrele pe care le utilizați. Din acest motiv, în acest articol, vă vom arăta cum să faceți deblocați trofee din această rețea socială. Deci, puteți avea aceste emoticoane și le puteți folosi mai târziu în imagini și instantanee.

Index()
 1. Câte trofee există pe Snapchat și care sunt acestea??
 2. Ce ar trebui să faci pentru a câștiga trofee în Snapchat?
 3. Care sunt cele mai ușor de obținut trofee pe Snapchat?
  1. Copilul
  2. stea orbitoare
 4. Unde să vezi trofeele pe care le ai pe acest site?
 5. De ce apare pe Snapchat că trofeele nu sunt disponibile??

Câte trofee există pe Snapchat și care sunt acestea??

Trofeele Snapchat sunt premii pentru realizările pe care această aplicație le oferă utilizatorilor săi atunci când îndeplinesc anumite sarcini în mod satisfăcător. Până în prezent, platforma nu a specificat cum să obții trofeele totuși, utilizatorii înșiși au observat acest lucru și au explicat cum să câștigi câteva trofee.

Aceste trofee sunt emoji-uri sau autocolante care ple poți folosi în fotografiile tale sau în instantanee odată ce le-ai deblocat. Când a început această caracteristică, erau doar 16 trofee care puteau fi câștigate, însă, încetul cu încetul, lista s-a extins și acum există un număr mare de ele. Mai jos vă vom arăta o listă cu unele dintre aceste trofee.

 1. Trofeu pentru degetul arătător, trimite o clipă cu un filtru și câștigă premiul I.
 2. Trofeu de casetă video, acesta funcționează cu sistemul de notare, așa că trebuie să ai 100 de mii de puncte pentru a-l obține.
 3. emoji de rachetă spațială.
 4. Emoji lanternă, este obținut de trimite 10 instantanee.
 5. Revizuiește emoji, pentru a-l câștiga trebuie să înregistrezi un videoclip folosind camerele din față și din spate în timpul acestuia.
 6. Trofeul camerei de film, înseamnă că ești un expert în filmarea a 50 de videoclipuri.
 7. Trofeu de ou prajit, inseamna ca esti un se trezeste mai devreme care trimite mesaje intre 4 si 5 dimineata

Ce ar trebui să faci pentru a câștiga trofee în Snapchat?

Pentru a câștiga trofee Snapchat, trebuie să puteți face diferite activități, provocări sau să stabiliți recorduri pentru contul dvs. De exemplu, prima caracteristică de care se ține cont pentru obținerea trofeelor ​​este îmbunătăți scorul Snapchat. Încă nu se știe cum aplicația tabulează acest scor, dar se măsoară că atunci când trimiți un snap primești un punct și când vezi un snap primit primești și o unitate.

Există un alt set de trofee care sunt câștigate pentru utilizarea filtrelor camerei Snapchat. Printre aceste premii se numără degetul arătător, cele două degete în simbolul păcii, ursul panda, fulgul de gheață și soarele. Așadar, încearcă filtrele și începe să câștigi trofee pentru colecția ta!.

O altă modalitate de a câștiga trofee este desenând imagini pe instantaneele pe care le trimiteți. Trebuie să folosiți diverse culori pentru a debloca mai multe trofee, apoi trebuie să apăsați creionul și să începeți să desenați. Poți câștiga curcubeul sau pensula și paleta, prin desen 5, 10 și, respectiv, 50 de snaps cu 5 sau mai multe culori.

Care sunt cele mai ușor de obținut trofee pe Snapchat?

Trofeele sunt câștigate pe niveluri, așa că există unele care sunt mai ușor de obținut decât altele. Deoarece unii cer să folosească un anumit filtru o singură dată, a scor scăzut care poate fi atins rapid sau un singur tablou. În timp ce alții cer să folosească o mulțime de filtre sau un scor foarte mare.

Copilul

Printre aceste trofee ușoare îl puteți obține pe cel care arată chipul unui bebeluș. Pentru asta trebuie doar să ai un rating Snapchat de 100 de puncte. Obținerea acestui scor nu este atât de dificilă, deoarece depinde de numărul de mesaje pe care le trimiteți și primiți. In acest sens trebuie sa trimiti o suma de 100 de mesaje sau sa primesti aceeasi suma.

La fel, se realizează și cu combinația de 100 de mesaje trimise și primite.  Figura la care poți ajunge în câteva zile trimițând mesaje private persoanelor de contact sau adepților acestei rețele de socializare. Atâta timp cât trimiteți mesaje către diferiți utilizatori, este mult mai bine pentru contul dvs. deoarece obțineți o evaluare mai mare.

stea orbitoare

Apoi copilul poate obține un set de stele. Prima stea este obținută de ai 500 de puncte pe snapchat. Al doilea necesită 1000 de puncte, aceasta este o stea dublă, în sfârșit sunt două stele care ridică considerabil nivelul scorului. În acest sens, steaua căzătoare necesită 10 mii de puncte în timp ce emoji-ul unei stele uriașe se câștigă cu 50 de mii de puncte. Ține minte că pe măsură ce se trimit mai multe mesaje către contactele tale Snapchat, aplicația organizează cei mai buni prieteni, cărora li se adaugă și emoji-uri în funcție de persoana cu care vorbești cel mai mult.

Unde să vezi trofeele pe care le ai pe acest site?

Pentru a vedea trofeele obținute, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să intri pe platforma Snapchat și să mergi la contul tău. Din el, trebuie să apăsați pictograma fantomă. Care se află în secțiunea camerei, situată deasupra acesteia. Acolo vei vedea asta acum apare imaginea sau sigla unei cupe, care este noua secțiune a trofeelor.

Prin urmare, trebuie să îl atingeți pentru a intra în acea secțiune, trofeele deblocate vor fi văzute cu emoticon-ul respectiv. Dacă atingeți unul dintre ele, puteți vedea detaliile acestuia. În timp ce trofeele pe care nu le-ați deblocat încă va rămâne securizat cu un lacăt mare și nu va oferi nicio opțiune de vizualizare.

De ce apare pe Snapchat că trofeele nu sunt disponibile??

Dacă nu puteți obține trofeele sau nu puteți vedea secțiunea în care sunt stocate trofeele, puteți ați depășit aplicația. Prin urmare, trebuie să descărcați noua versiune a aplicației pentru ca acestea să apară. De asemenea, este posibil să aveți un cache foarte plin, așa că eliberarea acestuia poate fi o soluție pentru această problemă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here