Cum să deblochezi un alt utilizator Houseparty? - blocați și deblocați

Aplicația sau rețeaua socială Houseparty a devenit o platformă faimoasă și utilizat pe scară largă de către utilizatori, deoarece oferă o mulțime de instrumente pe care alte aplicații nu ni le oferă. De fapt, acest lucru s-a concentrat pe efectuarea de apeluri video distractive cu prietenii și familia, pe care le puteți descărca pe computer.

Desigur, în asta putem comunica cu o mulțime de utilizatori, fie că sunt cunoscuți sau nu. Dar, dacă dintr-un motiv oarecare nu mai doriți să vorbiți cu persoane diferite, cea mai bună opțiune pe care o puteți lua este blocați acești utilizatori. Din acest motiv, vă vom învăța cum să aplicați această opțiune importantă pentru a debloca diferite persoane într-un mod simplu.

Index()
  1. Ce se poate întâmpla când blocați un alt utilizator în aplicația Houseparty?
  2. Ce se întâmplă dacă vă răzgândiți când blocați un utilizator pe Houseparty?
  3. Cum să deblochezi cu ușurință o altă persoană în această aplicație?
    1. Ce este selectat la căutarea cercului într-un oval?
    2. Aflați cum să găsiți persoana pe care doriți să o deblocați
    3. Cum deblochezi o altă persoană o dată pe profilul ei?

    Ce se poate întâmpla când blocați un alt utilizator în aplicația Houseparty?

    Houseparty este o aplicație relativ nouă, care are noi membri în fiecare zi. Prin urmare, oferă o mare varietate de funcții în care principala este să faci apeluri video distractive pentru a putea partaja cu prietenii tăi care sunt departe de tine. De fapt, aceste apeluri video sunt complet private, unde puteți alege membrii, dar mulți utilizatori s-au plâns de asta mulți oameni îți invadează intimitatea și introduceți aleatoriu în chat-urile dvs. video.

    Trebuie menționat că acest lucru se întâmplă frecvent în apelurile video non-private, care nu au modul privat activat și oricine găsește chatul se poate alătura acestuia. Prin urmare, dacă acest incident vi s-a întâmplat de mai multe ori cu un anumit utilizator, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îl blocați.

    Odată ce blocăm un utilizator în această aplicație, veți realiza acest lucru Nu pot să-ți scriu din nou, nu va mai intra în apelurile dvs. video, nu va vedea interacțiunile dvs. sau ceea ce faceți în aplicație. Cu alte cuvinte, veți face persoana să dispară complet, deoarece nu vă va mai putea găsi numele de utilizator sau vă va mai deranja.

    Ce se întâmplă dacă vă răzgândiți când blocați un utilizator pe Houseparty?

    Dacă ajungem să blocăm o persoană poate fi din diferite motive. Acolo unde cel mai obișnuit este că nu vă place persoana, acest utilizator s-a comportat nepoliticos și a încălcat regulile aplicației sau este pur și simplu un complet străin.

    Prin urmare, atunci când blocați o persoană ar trebui să vă gândiți la asta înainte de a o face, dar dacă ați făcut-o deja și ați regretat, trebuie să știți că aplicația Houseparty vă oferă opțiunea de deblocare oricui pentru a le putea oferi o a doua șansă și a continua să interacționeze cu ei. Dacă din orice motiv, ați folosit această aplicație și nu doriți să o mai utilizați, vă puteți șterge definitiv contul.

    Cum să deblochezi cu ușurință o altă persoană în această aplicație?

    Odată ce te-ai gândit la asta și crezi că merită, este posibil să deblochezi orice utilizator în această aplicație, indiferent de faptul că a fost blocată de ani de zile. Prin urmare, pentru a realiza acest lucru, trebuie să urmați o serie de pași simpli în care primul lucru de care aveți nevoie este să vă introduceți contul de pe dispozitivul pe care îl utilizați.

    Trebuie menționat, dacă atunci când intri în aplicație îți arată un avertisment că aplicația s-a oprit, trebuie să remediezi această eroare înainte de a efectua procedura.

    Ce este selectat la căutarea cercului într-un oval?

    Mai întâi trebuie să intri în aplicația houseparty sau serviciul său web, la accesare trebuie să observi pictograma care se află în partea dreaptă a părții superioare a ecranului, în special apăsați opțiunea „Față zâmbitoare”.

    Aflați cum să găsiți persoana pe care doriți să o deblocați

    Apoi va apărea o nouă secțiune cu diferite opțiuni unde o vom apăsa pe cea care spune „Adăugați prieteni”. Apoi, în meniul următor, faceți clic pe opțiunea „AddbyName”

    Cum deblochezi o altă persoană o dată pe profilul ei?

    Odată ce intri în secțiunea 'AddbyName', vei vedea o secțiune de căutare, în această secțiune va trebui să scrie numele persoanei ce vrei sa deblochezi. Apoi, în listă veți vedea numele utilizatorului și lângă acesta veți vedea un buton roșu pe care scrie 'Deblocați'.

    Este necesar să apăsați pe acel buton roșu, când faceți acest lucru va apărea un avertisment indicând dacă sunteți sigur de acțiunea care urmează să fie efectuată unde trebuie să apăsați opțiunea 'Deblocare'. Odată ce ați confirmat opțiunea, utilizatorul va fi complet deblocat si vei vedea ca butonul se va deveni verde.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here