Cum să dezarmezi sau să deschizi un Samsung J7 sau J7 Prime pas cu pas

Acest echipament este unul dintre dragii gigantului industriei de echipamente mobile, prin urmare, știm că, atunci când prezentați defecțiuni, este evident că veți proceda la efectuarea dezasamblat pentru a deschide Samsung J7 Rapid și în siguranță.

Rețineți că știind cum să rezolvați cele mai frecvente probleme ale Samsung J7. Vă poate ajuta să evitați nevoia să vă dezasamblați mobilul.

Cum se deschide sau dezarma un Samsung J7 sau J7 Prime?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce trebuie să știți pentru a vă descoperi Androidul Samsung J7
 2. Ce trebuie să faceți pentru a vă descoperi Samsung J7 sau Prime.
 3. Cauze pentru a scoate capacul Samsung j7 sau Prime
 4. Cum să deblocați Samsung Galaxy j7

Ce trebuie să știți pentru a vă descoperi Androidul Samsung J7

Trebuie să ai instrumente corecte Pentru a începe procesul, rețineți că sunt echipamente extrem de fragile și conțin piese extrem de mici, astfel încât orice procedură greșită poate declanșa mari probleme pe viitor.

da problema apare la nivel de ecran, cLuați în considerare să analizați care este cauza problemei, dacă mobilul dvs. se oprește de la sine sau dacă ecranul Samsung rămâne negru, încercați alte modalități de a o rezolva și gândiți-vă bine dacă doriți să îl descoperiți.

Amintiți-vă că odată ce începeți să vă dezinstalați Android-ul, procesul de asamblare este oarecum delicat datorită pieselor și distribuției lor.

Prin urmare, vă recomandăm să aveți un loc care să vă permită să vă concentrați, astfel încât să puteți găsiți defecțiunea echipamentului dvs. fără a provoca alte daune și în cel mai puțin invaziv mod posibil, țineți cont de fragilitatea ecranului atunci când începeți procesul.

Ce trebuie să faceți pentru a vă descoperi Samsung J7 sau Prime.

Pentru a vă descoperi Samsung Galaxy J7 sau Prime, trebuie să țineți cont de recomandările pe care vi le-am dat. Vă sugerăm să aveți toate instrumentele potrivite la îndemână, deoarece au fost concepute pentru un anumit scop.

Trebuie sa tineti cont de faptul ca acest echipament are nenumarate piese mici, asa ca trebuie sa fiti extrem de organizat atunci cand incepeti procesul de demontare si montare; După terminarea procesului, ați putea avea probleme dacă le pierdeți.

De asemenea, trebuie să fii foarte organizat când îndepărtați bucățile; deoarece majoritatea pieselor interne ale echipamentului sunt mici si daca se pierde una, vei avea probleme serioase.

Locația acestuia este de o importanță vitală, prin urmare, vă recomandăm să faceți un jurnal pentru a ști de unde ați scos; asta va fi de mare ajutor.

Este posibil să vă gândiți din diverse motive că ar trebui să vă descoperiți dispozitivul Android, așa că dacă motivul este că s-a udat, ar trebui să dezasamblați complet și apoi să puneți bucățile într-un bol cu ​​orez din belșug.

Lăsați-l pentru o perioadă de 24 de ore, după ce ați terminat timpul scoateți-l, acest lucru vă va ajuta îndepărtați umezeala din echipamentul dvs, apoi începe din nou asamblarea.

Cauze pentru a scoate capacul Samsung j7 sau Prime

În general, îndepărtarea capacului unor Android este foarte simplă, spre deosebire de Samsung, acesta este un echipamente de ultimă generație, deci trebuie să folosești alte metode deoarece este sigilat, asta înseamnă că are un nivel mic de dificultate la îndepărtarea acestuia.

Dacă aveți îndoieli cu privire la care ar putea fi cauzele pentru a-l elimina, aici vă vom spune care sunt acestea mai jos:

 • Echipamentul nu funcționează din cauza unui șoc.
 • Bateria Android este deteriorată, așa că nu funcționează bine.
 • Android-ul tău a căzut accidental în apă.

Cum să deblocați Samsung Galaxy j7

 1. inchide calculatorul, Este esențial să puteți începe procesul de descoperire a dispozitivului Android.
 2. Așezați-l cu ecranul cu fața în jos, cu o cârpă ca bază pentru a proteja ecranul.
 3. Trebuie sa ai in vedere ca acest echipament are un adeziv la exteriorul capacului; ar trebui sa se topeasca cand aplicati caldura uniform, astfel veti putea deschide calculatorul fara nici o problema.
 4. Când îndepărtați lipiciul, vă rugăm să folosiți un card ca să puteți desprindeți capacul peste tot în echipă.
 5. Odată ce defecțiunea este localizată și eliminată, trebuie să așezați capacul și să reporniți procesul de trimitere a căldurii înapoi la lipici, astfel încât să se etanșeze din nou, asigurați-vă că îl plasați în poziția corectă.
 6. daca nu poti găsiți vina; Vă sugerăm să reasamblați și să îl duceți la un service tehnic sau agent autorizat pentru a evita deteriorarea gravă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here