Cum să dezactivați „În aplicație” în aplicația dvs. Twitter? - Browser web intern

Cea mai bună modalitate de a păstra confidențialitatea dispozitivului în siguranță este prevenirea aplicațiile și funcțiile inutile au acces la el. Deși multe dintre ele ne sunt prezentate ca o soluție la o problemă, pentru a ne ușura viața sau pentru a ne îmbunătăți experiența, realitatea este că au un background și este cazul browserelor interne oferite de creatorii de acest tip. a aplicației. 

 Este important să investigăm și să descoperim ce se află dincolo de aceste funcții și să ne formăm propriile criterii, trebuie să avem întotdeauna în vedere că scopul fiecăreia dintre aceste platforme este de a genera bani pentru a putea rămâne în piață, nimic nu este gratuit, și plata sunt informațiile noastre personale.

Index()
  1. Cum să știi dacă ai browserul intern Twitter activ pe telefonul tău Android?
  2. Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării browserului intern Twitter pe Android?
  3. Cum să dezactivați browserul Twitter de pe un dispozitiv Android?
  4. Cum să știi dacă browserul în aplicație Twitter a fost dezactivat cu succes pe telefonul tău Android?
  5. Ce browsere puteți folosi pe Android când dezactivați browserul în aplicație al Twitter?

Cum să știi dacă ai browserul intern Twitter activ pe telefonul tău Android?

Există două moduri prin care poți afla dacă este activ sau nu în contul tău de Twitter. Cu toate acestea, cel mai simplu mod de a ști acest lucru este prin deschiderea unui link Twitter, făcând astfel să vedem dacă ne redirecționează către o versiune de browser mai simplă și fără tot atâtea funcții, dacă acesta este cazul, apoi In-App rulează.

Care sunt avantajele și dezavantajele utilizării browserului intern Twitter pe Android?

La început ne putem gândi că având browserul intern activ ne va ajuta să vizualizăm mai bine informațiile conținute în link-uri și ne va îmbunătăți experiența în rețeaua de socializare. Cu toate acestea, acest lucru nu este în întregime adevărat, deoarece, deși aceste informații se încarcă puțin mai repede, există multe ocazii în care acești exploratori nu funcționează sută la sută. În fiecare zi este mai obișnuit să vedem utilizarea rețelelor sociale pentru a obține monetizare în ele, nu numai de către utilizatori, ci și de către platforma în sine, de fiecare dată când deschidem un link în acest tip de browser aplicația primește o anumită plată pentru asta.

În plus, pentru acest tip de mediu de comunicare, cel mai important lucru sunt informațiile dvs., așa că atunci când folosim browserele lor interne, este posibil ca aceștia să poată accesa date private și apoi să facă cu ele ce vor. Tinand cont de aceste motive, este logic sa consideram ca este mai bine sa le dezactivam si astfel sa avem grija de pretioasa noastra intimitate.

Cum să dezactivați browserul Twitter de pe un dispozitiv Android?

Așa cum puteți dezactiva redarea automată în videoclipuri, Twitter vă permite și să dezactivați browserul intern pe care îl are și chiar dacă doriți, puteți alege unul care este deja instalat implicit. Pentru a face acest lucru, trebuie să fi descărcat și instalat aplicația. Acum trebuie doar să faci următoarele:

  1. Odată cu începerea sesiunii în aplicație, vom intra în Configurație care se află în dreapta sus (există trei puncte verticale).
  2. Apoi vom căuta „Setări” și vom intra acolo pentru a găsi „Ecran și sunet”
  3. Aici vom debifa „Utilizați browserul intern” pentru a-l dezactiva.

Cum să știi dacă browserul în aplicație Twitter a fost dezactivat cu succes pe telefonul tău Android?

Cel mai simplu este să cauți un link pe Twitter și făcând clic pe el, dacă este într-adevăr dezactivat, dispozitivul va deschide informațiile în browserul pe care îl ai, totuși, dacă ai mai multe, sistemul îți va cere să decideți cu care dintre ele doriți să efectuați acea acțiune.

Ce browsere puteți folosi pe Android când dezactivați browserul în aplicație al Twitter?

Nu este necesar să ai un browser anume pentru a putea deschide link-urile care sunt publicate pe Twitter, cel pe care dispozitivele mobile îl aduc implicit va fi suficient, însă dacă este cazul că vrei să instalezi altul, vei pot alege dintre multe. Cele mai frecvente sunt Opera Mini, Firefox, Brave, printre altele; dar cel mai folosit și preferat de milioane de utilizatori Este cu siguranță Google Chrome, întrucât are nenumărate funcții utile pentru viața de zi cu zi, una dintre ele este crearea de grupuri de file, care vă organizează foarte bine căutările. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here