Cum să vă dezactivați camera și microfonul în Teams? - Confidențialitate în întâlnirile tale

Dacă te-ai întrebat cum pot închideți camera sau microfonul folosind Teams? Ei bine, aici vă vom oferi un scurt ghid pentru a realiza acest lucru. În plus, vă vom oferi câteva sfaturi pentru a vă îmbunătăți performanța aplicației, mai ales atunci când sunteți gazda. Este de menționat că pentru a înțelege mai bine acest subiect, trebuie să înțelegeți ce este Microsoft Edge și care sunt caracteristicile acestuia.

Index()
 1. Cum să dezactivați camera și microfonul în Teams pentru a vă proteja confidențialitatea?
  1. În aplicația mobilă
  2. de pe un PC
 2. Care sunt tastele care dezactivează camera și microfonul în Teams?
  1. Ctrl+Shift+M
  2. Ctrl+Shift+O
 3. Cum să dezactivați camera și microfonul altora dacă organizați o întâlnire?

Cum să dezactivați camera și microfonul în Teams pentru a vă proteja confidențialitatea?

Pentru a dezactiva camera și microfonul în Teams, va trebui să urmați o serie de pași pe care îi vom menționa mai jos. Puteți face acest lucru atât de pe computer, cât și de pe telefonul mobil folosind aplicația.

În ambele cazuri, trebuie doar să fii conștient au o conexiune stabilă la internet. Acest proces te poate ajuta foarte mult să îmbunătățești comunicarea din aplicație, din care poți nu numai să chat, ci și să partajezi fișiere.

În aplicația mobilă

Accesați lista de participanți, făcând clic pe meniul cu același nume. Aceasta va încărca un meniu în care puteți vedea toți participanții la apel, precum și cine are sunetul sau videoclipul activ. În această secțiune va trebui să căutăm opțiunea de a gestiona sunetul aplicației.

Când faceți clic pe el, vor apărea mai multe opțiuni putem activa sau dezactiva. Pentru aceasta, faceți clic pe unul pentru a-i schimba starea. În același mod și prin lista de participanți, putem vedea chiar în dreapta un simbol al microfonului, pe care îl putem apăsa pentru a dezactiva sau activa respectiva funcție. Trebuie remarcat faptul că din lista de participanți puteți selecta unul pentru a trimite un fișier dacă este necesar.

de pe un PC

Dacă doriți microfon dezactivat atunci când utilizați Teams de pe computer, ceea ce va trebui să faceți este să utilizați opțiunile de personalizare. Pentru aceasta trebuie pur și simplu să cauți simbolul elipselor care se află în colțul din dreapta sus al apelului.

Când faceți clic pe ea va trebui să căutați secțiunea de participanți și odată acolo va trebui să căutați printre opțiuni pentru cea cu simbolul unui microfon tăiat sau un microfon cu un semn de blocare mai mic

Selectarea acestei opțiuni va dezactiva microfonul și pentru a-l reporni trebuie doar să faceți clic din nou pe aceeași opțiune. Trebuie remarcat faptul că, dacă sunteți unul dintre administratorii sesiunii, puteți decide dacă întrerupeți microfonul tuturor participanților. De asemenea, dezactivați și activați camerele web.

Care sunt tastele care dezactivează camera și microfonul în Teams?

Ar trebui să știi că Teams acceptă unele comenzi rapide de la tastatură pentru cei mai experimentați utilizatori ai săi, în plus, sunt compatibile cu toate sistemele de operare actuale. Deci, dacă decideți să utilizați Teams din Ubuntu, nu veți avea nicio problemă. În continuare vă vom explica ce scurtătură de la tastatură corespunde unei anumite funcții și cum să le folosiți.

Ctrl+Shift+M

În primul rând dacă vrem să ne controlăm microfonul trebuie să cunoaștem comanda Ctrl+Shift+M. Care ne va dezactiva și activa microfonul, pentru a-l aplica trebuie pur și simplu să apăsăm seria de taste menționate. Aceasta desigur nu include semnul plus (+), care ne spune doar ce tastă urmează după și este necesar să le apăsăm în ordine și să le ținem apăsată până când scriem ultima literă.

Ctrl+Shift+O

Pe de altă parte, pentru controlul video in apel avem comanda Ctrl+Shift+O. Care se aplică exact în același mod ca și precedentul, schimbând doar ultima literă (M) cu una (O). În acest fel ne putem opri și porni camera după bunul plac.

Trebuie menționat că fiecare dintre comenzile menționate poate fi aplicată numai dacă aveți permisiunea de a activa și dezactiva opțiunile din apel. Acest lucru este important de știut deoarece există apeluri în care doar gazda poate modifica aceste setări.

Cum să dezactivați camera și microfonul altora dacă organizați o întâlnire?

Dacă găzduiește singur o întâlnire în Teams și doriți să gestionați dispozitivele celorlalți participanți, atunci va trebui să faceți acea configurație înainte de apel. Pentru aceasta va trebui să mergem la calendarul nostru și să alegem o dată pentru o nouă întâlnire. Apoi trebuie să facem clic pe setările pentru întâlnire, aceasta va avea ca rezultat o listă de opțiuni pe care le putem activa și dezactiva.

În partea de jos veți vedea opțiunea de a permite participanților controlul dispozitivelor dvs. Trebuie să dezactivați aceste opțiuni și apoi să începeți apelul, odată cu acest lucru va trebui să urmați doar pașii menționați mai sus în funcție de dacă utilizați PC sau mobil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here