Cum să-mi dezactivez temporar contul de Facebook - Ghid pas cu pas

Ca orice rețea socială care are avantajele și dezavantajele ei, utilizatorii de Facebook În ciuda faptului că se bucură de toate calitățile sale, există cei care preferă să rămână pe margine și decid să părăsească rețelele de socializare. Fie din cauza pierderii timpului, fie din cauza evadării din viața publică, puteți alege să vă dezactivați temporar contul.

Cum să-mi dezactivez temporar contul Facebook - Ghid pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
  1. Ce se întâmplă cu contul meu când îl dezactivez temporar??
  2. Ce pași ar trebui să fac pentru a dezactiva temporar un cont Facebook?
    1. PC Facebook
    2. Facebook pe Android
    3. dispozitive mobile iOS
    4. facebook lite
  3. Cât timp poate fi inactiv un cont de Facebook??
  4. Când un cont Facebook este dezactivat, toate informațiile sunt șterse??
  5. Când contul este dezactivat, Messenger poate fi activ??
  6. Ce ar trebui să fac pentru a reactiva un cont de Facebook?
  7. Pot fi dezactivate temporar alte conturi de social media??
    1. Instagram
    2. TIC-tac

    Ce se întâmplă cu contul meu când îl dezactivez temporar??

    Daca te hotarasti Dezactivați contul Facebook va fi așa atâta timp cât considerați, da, Facebook este responsabil pentru păstrarea datelor și informațiilor dumneavoastră în siguranță, adică contul rămâne ca în stare de repaus iar contactele dvs. nu vă vor putea localiza pe Facebook în acest timp. Cei responsabili pentru această aplicație speră că vă veți răzgândi și vă veți reactiva contul, deoarece așa se întâmplă de obicei.

    Ce pași ar trebui să fac pentru a dezactiva temporar un cont Facebook?

    Sunt pași simpli de urmat pe care îi poți face de pe un dispozitiv mobil sau de pe PC, trebuie doar să ai datele la îndemână, deoarece îți cere parola și e-mailul pentru a verifica acțiunea care se realizează.

    PC Facebook

    Mai întâi intrați pe Facebook, în partea dreaptă sus este un triunghi unde sunt opțiunile, dați clic pe el și apar setările, alegeți opțiunea General, apoi Gestionează contul. Apare o opțiune numită „dezactivați contul”, doar selectați-o și gata.

    Facebook pe Android

    Deschideți aplicația, mergeți în dreapta sus, acolo obțineți setări și confidențialitate, apăsați configurație și va apărea o fereastră de acces la profil și control unde veți face clic pe ea și va apărea pictograma pentru a dezactiva contul.

    dispozitive mobile iOS

    Se intră în App pentru iOS, în meniul care se află în dreapta jos cu pictograma mai multor linii, dai clic pe el și localizați configurația și se afișează un meniu, există o fereastră numită 'În general' cedează gestionează contul, și dezactivați.

    facebook lite

    Odată intrat în aplicație, profilul este accesat, iar pictograma de configurare și confidențialitate este situată în dreapta sus. În configurația care se află în coloana din stânga, unde este informatii pe facebook exista linkul de unde este dezactivat contul, dar atata timp cat sunt respectate instructiunile date acolo.

    Cât timp poate fi inactiv un cont de Facebook??

    Nu există limită de timp pentru a menține contul dezactivat, deoarece Facebook așteaptă ca oamenii să se întoarcă să se bucure de serviciu. Contul va fi șters doar dacă sunt încălcate condițiile de utilizare.

    Când un cont Facebook este dezactivat, toate informațiile sunt șterse??

    Odată dezactivat contul, utilizatorul va avea toate informațiile înregistrate pe peretele de Facebook fără ca alți utilizatori să le vadă, adică nu pierd datele sau nimic din ce a stocat în aplicație.

    Când contul este dezactivat, Messenger poate fi activ??

    În cazul în care contul de Facebook este dezactivat, utilizatorul decide dacă dorește să rămână doar cu Messenger sau să-l dezactiveze și, deoarece este posibil să fii activ doar în Messenger și astfel poate continua conversația cu prietenii.

    Ar trebui să aveți grijă când vă deconectați de la Facebook, ca și cum ați fost conectat la Messenger înainte de deconectare, acesta va rămâne activ, așa că trebuie închis mai întâi înainte de dezactivarea temporară.

    Ce ar trebui să fac pentru a reactiva un cont de Facebook?

    Când decideți să vă folosiți din nou contul de Facebook, veți face următoarele: mergeți pe web la Facebook, mergeți la autentificare, acolo trebuie să introduceți datele care au fost utilizate anterior, cum ar fi e-mailul sau numărul de telefon mobil. Va fi generat un cod de confirmare de activare și vă puteți bucura din nou de aplicație.

    Pot fi dezactivate temporar alte conturi de social media??

    Facebook este doar una dintre multele rețele de socializare care există, dacă ideea este să vă deconectați de la toate, puteți să vă dezactivați temporar celelalte conturi, dar sunt unele care sunt șterse definitiv.

    Instagram

    Această aplicație are alți parametri pentru activarea și dezactivarea contului, deoarece poate dura puțin mai mult în legătură cu reactivarea. Totuși, pentru a-l dezactiva, te conectezi la Instagram, mergi la profilul tău și dai clic pe pictograma cu 3 bare orizontale, asta te va duce la setări și vei găsi opțiunea de a dezactivează-mi temporar contul. Trebuie doar să răspundeți la câteva întrebări care vor apărea atunci când alegeți această opțiune și apăsați temporar pe dezactivare.

    TIC-tac

    Spre deosebire de alte aplicații, în TikTok la deconectarea contului, din păcate, deja videoclipurile adăugate nu pot fi recuperate, daca te deconectezi este ca si cum l-ai sters, si iti dai doar 30 de zile sa recuperezi contul si apoi este sters in intregime.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here