Cum să dezactivez sau să activez cu ușurință încărcarea rapidă a mobilului meu Samsung Galaxy”,

The modul de încărcare rapidă oferit de telefoanele mobile Samsung Galaxy se înscrie în marile avantaje pe care brandul le oferea la acea vreme, ca o inovație pentru a-și mulțumi utilizatorii.

Astăzi, multe mărci s-au alăturat pentru a adăuga această caracteristică, putând să o găsească disponibilă într-o mare varietate de modele mobile. Această popularitate confirmă doar cât de util este acest avantaj și de ce ar trebui să știi cum se pornește și se oprește pe dispozitivul dvs. Samsung.

Cum să dezactivez sau să activez cu ușurință încărcarea rapidă a dispozitivului meu Samsung Galaxy Mobile
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cea mai interesantă parte este că atingerea acesteia este la fel de simplă ca activarea notificărilor Led sau a senzorului de proximitate. Va trebui să parcurgeți doar câțiva pași și puteți avea 100% din baterie restaurat în câteva minute.

Index()
  1. Activați sau dezactivați încărcarea rapidă
  2. Opriți telefonul pentru a accelera încărcarea
  3. De ce să folosiți modul de încărcare rapidă a bateriei?
  4. Ai grija de baterie si de consumul acesteia
  5. Utilizați încărcarea rapidă numai atunci când este imperativ

Activați sau dezactivați încărcarea rapidă

Atât de mult pentru activați modul de dezactivare modul de încărcare rapidă pe dispozitivul Samsung Galaxy, trebuie să urmați aceiași pași. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să deschideți meniul „Setări”.

De acolo căutăm cuvântul „Baterie” și facem clic pe el. Când se deschide meniul, vom găsi o categorie numită exact “Încărcare rapidă cu fir”. Pe o parte a cuvintelor vom vedea un "comutator", pe care trebuie sa il miscam dupa cum dorim sa-l activam sau dezactivam.

Opriți telefonul pentru a accelera încărcarea

Modul de încărcare rapidă este o opțiune excelentă, dar cea mai recomandată este Utilizați cu prudență, și evitați să abuzați de asta.  Motivul este că, în timp ce acest mod de încărcare este activat, bateria se încălzește și este forțată mai mult decât de obicei.

Acest lucru reduce durata de viață a bateriei dvs, ceea ce evident s-ar traduce într-o problemă mai mare în viitor. Ceva pe care cu siguranță vrem să evităm.

Deci, dacă trebuie să vă încărcați bateria cât mai repede posibil și preferați să nu utilizați încărcarea rapidă, puteți oricând să optați pentru încărcați telefonul complet oprit sau cel puțin închideți toate conexiunile și aplicațiile. Deși va necesita mai mult de 15 minute, nu vor fi necesare câteva ore pentru a obține un procent bun de încărcare.

De ce să folosiți modul de încărcare rapidă a bateriei?

Modul normal de încărcare durează de obicei câteva ore înainte de a fi realizat restabiliți bateria 100%. Lucrul obișnuit este să-l lăsăm să-și reînnoiască energia în timpul nopții, în timp ce noi înșine ne odihnim și „ne încărcăm bateriile”. Deci numărul de ore nu este o problemă.

Dar sunt momente când trebuie să reîncărcăm bateria într-un spațiu mai limitat de timp, iar apoi modul de încărcare rapidă devine aliatul nostru perfect, rezolvând problema în doar 15 minute.

Un caz destul de frecvent întâlnit la modelele Samsung S7, S8, S8 și S10, care au de obicei probleme de descărcare a bateriei. La fel ca și alte modele, se descarcă foarte repede, în ciuda faptului că nu sunt utilizate.

Ai grija de baterie si de consumul acesteia

ramane fara baterie pe mobil este ceva care în această lume modernă poate însemna o problemă, mai ales că contactul constant a devenit o necesitate personală și economică.

De aceea, îngrijirea bateriei noastre este imperativă și nu ne referim doar la funcționarea acesteia, deși ambele lucruri merg mână în mână. Așa că merită să țineți cont de câteva sfaturi pentru ca bateria noastră să aibă timp de încărcare și durată de viață mai lungă.

De exemplu, vă puteți aminti închideți aplicațiile odată ce le-ați terminat de folosit. Chiar dacă nu le vedeți pe ecran, acestea sunt încă active și, prin urmare, consumă baterie. Funcții precum Bluetooth, Wi-Fi sau date mobile consumă baterie. Dacă nu aveți nevoie de ele, opriți-le.

Un alt sfat util este evitați utilizarea telefonului mobil în timpul încărcării. Acest lucru generează un efort dublu asupra bateriei, deci nu numai că va dura mai mult pentru a reumple nivelul de încărcare, dar vei reduce considerabil durata de viață a acesteia.

Utilizați încărcarea rapidă numai atunci când este imperativ

Amintiți-vă că modul de încărcare rapidă A fost conceput pentru a ne ajuta să economisim timp, dar nu este modalitatea obișnuită de încărcare a telefoanelor mobile. Profită de acest beneficiu doar atunci când consideri cu adevărat că este un avantaj.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here