Cum să dezactivați emoji-urile sugerate de pe tastatura Gboard? - Acces direct

Tastatura virtuală Gboard are un repertoriu mare de emoji, care sunt disponibile odată ce descărcați și activați tastatura virtuală pe dispozitivul dvs., dar dacă nu vă place niciun grup din aceste emoticoane distractive, nu vă faceți griji pentru că le puteți dezactiva foarte mult. rapid, ușor, trebuie doar să intri în setările tastaturii și selectați din preferințe, chiar aici puteți dezactiva Emoji-ul dorit.

Index()
 1. Cum funcționează sugestiile emoji pe tastaturi??
 2. Ce trebuie să faceți pentru a accesa setările tastaturii Gboard?
 3. Care este procedura pentru a dezactiva emoji-urile sugerate de pe tastatură?
 4. Este posibil să utilizați emoji-urile sugerate numai în unele aplicații de pe mobil?
 5. Care sunt pașii pentru a reactiva sugestia de emoji pe Gboard?

Cum funcționează sugestiile emoji pe tastaturi??

Sugestiile de emoji de pe tastaturi funcționează prin afișarea celor utilizate recent. Cu Gboard puteți vedea creații noi, tendințe sau cele care au devenit mai populare. Deoarece mulți oameni folosesc aplicația, este posibil să evidențieze emoji, pe lângă Gif sau Stickere. În cazul tastaturii Gboard, puteți găsi aproape orice tip de conținut atunci când îl trimiteți printr-un chat.

Tastatura Google Gboard oferă utilizatorilor săi Emoji, autocolante, Gif și chiar chipuri create cu litere, Este o aplicație foarte completă. De asemenea, este foarte obișnuit să vă arate sugestii, deoarece noi modele sunt adăugate frecvent. În mod similar, se recomandă să accesați cea mai recentă versiune a Magazinului Play și să păstrați aplicația actualizată.

Ce trebuie să faceți pentru a accesa setările tastaturii Gboard?

Poate sa Două moduri de a accesa setările tastaturii Gboard, Cel mai simplu este să accesați sertarul de aplicații al mobilului dvs. Android și să faceți clic pe pictograma aplicației. În acest fel intri direct în configurația tastaturii, deoarece această aplicație nu are o interfață principală, are doar o secțiune de configurare. Cealaltă metodă este următoarea:

 1. Deschideți un chat pe mobil, puteți utiliza orice aplicație de rețea socială, WhatsApp sau mesaje text.
 2. Faceți clic pe bara de text pentru a afișa tastatura.
 3. Atingeți pictograma roată și ați terminat.

Este important să știți că puteți configura să inserați caractere speciale cu tastatura dvs. pe Android, să schimbați tema în întuneric sau ceva personal, tastarea vocală sau cu degetul, printre altele, pe care le oferă tastatura Google.

Care este procedura pentru a dezactiva emoji-urile sugerate de pe tastatură?

Puteți șterge sau dezactivați emoji-urile sugerate în Gboard în două moduri diferite. Una este să atingeți un Emoji pentru a elimina acea secțiune, fie pentru că este prea mare și ocupă mult spațiu de la tastatură, fie pentru că vă ia ochii de la conversii. O altă opțiune este să faceți clic pe pictograma roată și să o faceți din setări. Pentru a face acest lucru trebuie doar să:

 1. Deschideți setările tastaturii Gboard fie din pictograma roată, fie deschizând aplicația din sertarul de aplicații.
 2. mergeți la preferințe.
 3. Dezactivați caseta de sugestii, debifați și „Afișați emoji de pe tastatura cu simboluri.
 4. Dacă este preferința dvs., debifați și caseta „Țineți apăsat pentru simboluri” și gata.

Este posibil să utilizați emoji-urile sugerate numai în unele aplicații de pe mobil?

Tastatură funcționează pentru toate aplicațiile care trebuie să scrie texte, deci este un proces lung să folosești emoji-urile sugerate în anumite aplicații. Aceasta înseamnă că acest proces nu este posibil cu o tastatură. Așa că trebuie să descarci altul și să îl folosești în aplicațiile pe care le dorești, pentru asta trebuie doar să configurezi permisiunile.

Este important de știut că această procedură este disponibilă în funcție de versiunea sistemului de operare, deoarece în multe nu este permisă modificarea permisiunilor de la tastatură. În același mod, puteți folosi Gboard în toate aplicațiile dvs. și modifica manual preferințele în fiecare Aplicație dorită, pentru a utiliza secțiunea Emojis sugerată după bunul plac.

Care sunt pașii pentru a reactiva sugestia de emoji pe Gboard?

Dacă ați învățat deja cum să utilizați tastatura Gboard pentru a insera și a dezactiva emoji-urile sugerate. atunci trebuie doar să reactivați caseta de sugestii în preferințele setărilor. Pentru asta trebuie doar să:

 1. Deschideți setările tastaturii Gboard fie din pictograma roată, fie deschizând aplicația din sertarul de aplicații.
 2. mergeți la preferințe.
 3. Activați casetele de sugestii și gata.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here