Cum să dezactivați chat-urile WhatsApp și să nu mai primiți mesaje?

Știm că sunt momente când trebuie să scăpăm de aplicația WhatsApp, așa că va fi necesar să dezactivăm chat-urile, poți face acest lucru cu ușurință din setări și instrumente din contul tău WhatsApp. Fără a fi nevoie să vă ștergeți contul, puteți să vă dezactivați temporar contul și să nu mai primiți mesaje, dar dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., va trebui să dezinstalați aplicația.

Index()
 1. Cum să dezactivați sunetul conversațiilor pe WhatsApp?
 2. Care sunt pașii pentru a dezactiva mesajele temporare?
 3. Cum să dezactivezi notificările WhatsApp de pe site?
 4. Cum să ștergeți toate chaturile simultan?
  1. Din setări
  2. chat de grup

  Cum să dezactivați sunetul conversațiilor pe WhatsApp?

  Dacă vrei să taci mesajele unei conversații, procedura este foarte simplă, pur și simplu mergi la aplicație, pe ecranul principal unde sunt toate chat-urile, va fi acolo unde poți dezactivați sunetul conversațiilor dorite, verificați conversațiile pe care doriți să le dezactivați.

  Apăsați conversația și alegeți dintre opțiunile de dezactivare a sunetului, apăsând pictograma difuzor barată care apare pe ecran, când apăsați pe aceea veți putea alege cât timp doriți ca conversația să fie dezactivată. Poți să taci timp de opt ore, o săptămână sau până la un an. Aici poți alege opțiunea „Afișează notificări” mobilul tău nu va suna, dar vei vedea mesajele în bara de notificări.

  De asemenea, vei putea opri o conversație în cadrul conversației pe care o dorești, tot ce trebuie să faci este să intri în chat ca și cum ai fi de gând să scrii un mesaj, în partea dreaptă sus vei avea o pictogramă în trei puncte care atunci când îl atingi vei putea vezi diferite opțiuni, aici vei putea alege 'Tinerea notificărilor' în același mod în care poți alege timpul în care vrei să taci un utilizator, care poate fi de opt ore, o săptămână sau un an. Vă reamintim că puteți seta și chat-uri frecvente în aplicația WhatsApp, de pe orice dispozitiv.

  Care sunt pașii pentru a dezactiva mesajele temporare?

  Știm că mesajele temporare sunt unul dintre cele mai utile instrumente pe care le putem găsi în funcțiile WhatsApp, deoarece ne permit să trimitem mesaje și se pot vedea o singură dată. Cu toate acestea, dacă doriți să vă acordați o pauză de la WhatsApp, va trebui să dezactivați această opțiune și este simplu.

  1. Deschide aplicația WhatsApp.
  2. Selectați numele contactului ale cărui mesaje temporare doriți să le dezactivați.
  3. Alege mesaje temporare.
  4. Faceți clic pe „Dezactivat”.

  Cum să dezactivezi notificările WhatsApp de pe site?

  Puteți intra foarte repede pe WhatsApp Web scanarea codului QR, odată înăuntru, pur și simplu accesați ecranul inițial, faceți clic pe pictograma cu trei puncte care va fi în partea dreaptă.

  Se deschide o secțiune în care veți vedea diferite opțiuni, aici puteți faceți clic pe Setări și apoi trebuie să faceți clic pe 'Notificări' unde le veți putea selecta pe cele care doriți să fie afișate pe web.

  Apoi puteți alege dintre diferite opțiuni, sunete, alerte desktop, afișați o previzualizare sau dezactivați alertele și sunete pentru o oră, o zi sau o săptămână. Dacă doriți să dezactivați notificările pentru o perioadă lungă de timp, trebuie să alegeți în opțiunile 'Sunet', 'Alerte desktop' și 'Afișați previzualizarea'; dacă doriți să dezactivați temporar notificările apăsați pe „Dezactivați alertele și sunetele” pentru timpul stabilit.

  Cum să ștergeți toate chaturile simultan?

  Dacă decizia ta este să ștergi toate chat-urile în același timp, o vei putea face foarte ușor, accesând setările sau chat-uri, ceea ce va fi mai puțin eficient dar vă va ajuta și să vă optimizați chat-urile.

  Din setări

  Dacă doriți să ștergeți toate chaturile o poți face, dar ține cont că va fi o decizie destul de drastică, așa că va trebui să te gândești dacă este într-adevăr necesar să ștergi toate chat-urile, dacă te-ai hotărât deja, mergi mai departe!

  • Deschideți aplicația WhatsApp, descărcată anterior din Magazinul Play.
  • Introduceți pictograma cu trei puncte.
  • Selectați „Chat-uri”.
  • Și alegeți în „Istoricul chat-ului”.

  • Faceți clic pe „Ștergeți toate chaturile”.

  The chaturile de grup vor exista în continuare pe ecranul principal, pentru că dacă nu mai vrei să le vezi va trebui să intri în fiecare dintre ele și să părăsești chat-ul, iar apoi să ștergi conversația.

  chat de grup

  Dacă doriți să ștergeți un chat de grup, așa cum v-am spus, va trebui să părăsiți grupul, apoi puteți merge la ștergerea chatului și aici puteți selecta mai multe și le ștergeți deodată. Vă recomandăm dacă doriți să vă odihniți de la chat-urile WhatsApp, atunci poți activa modul avion sau in orice caz, puteti dezinstala aplicatia si apoi o reinstalati ori de cate ori doriti, la fel este indicat sa actualizati aplicatia WhatsApp la cea mai recenta versiune disponibila.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here