Cum să dezactivez sincronizarea automată a Google Foto cu imaginile mele?

Știm că dezactivarea sincronizării Google Foto este necesară pentru că nu vrem limita noastră de spațiu liber este complet epuizată. Procesul va fi foarte simplu, trebuie să intrăm în configurația aplicației și să alegem opțiunea.

O altă opțiune va fi să încărcați fotografiile în cloud sau cumpara mai mult spatiu în Google Foto, ceea ce, desigur, nu va fi o decizie rea! Puteți crește spațiul până la mai mult de 100 GB!

Index()
 1. Cum să dezactivez sincronizarea automată a Google Foto cu imaginile mele?
  1. Încărcați fișiere în cloud
 2. Câți GB vă oferă platforma Google dacă aveți un cont??
 3. Cum să dezactivezi sincronizarea automată în Google Foto?
 4. Cum să vă încărcați manual fotografiile în Google Cloud?
 5. Ce alte instrumente vă oferă mai mult spațiu de stocare în cloud?

Cum să dezactivez sincronizarea automată a Google Foto cu imaginile mele?

Anterior Google Photos ne oferea spațiu de stocare nelimitat, dar acum se știe că maximul pe care ni-l oferă gratuit este de 15 GB, acesta fiind partajat cu Drive și Gmail. Prin urmare, este oportun cași ai grijă de acei câțiva GB. Trebuie să efectuați următorii pași pentru a dezactiva acea sincronizare automată:

 1. Găsește-ți profilul, care se află în dreapta sus.
 2. Trebuie să introduceți „Setări foto”.
 3. Selectați secțiunea „Backup și sincronizare”.
 4. Aici trebuie să găsiți opțiunea de rezervă, și opriți-l.

Încărcați fișiere în cloud

Puteți alege să încărcați fotografiile în cloud, deși bineînțeles, dacă este Drive nu este deloc o idee bună, pentru că se va ocupa și de. Dar, va fi o opțiune bună dacă doriți să alegeți care poze vrei să păstrezi și care nu. Ceea ce trebuie să faceți pentru a încărca un fișier în cloud este următorul:

 1. Intră în nor.
 2. Intrați în pagina principală.
 3. Atingeți pictograma de adăugare ‘+’
 4. Va apărea o filă din 'Creați nou' trebuie să alegeți opțiunea „Încărcare”
 5. Selectați ceea ce doriți să încărcați și se va încărca în câteva secunde la ‘Discul meu’.

Câți GB vă oferă platforma Google dacă aveți un cont??

Fiecare dintre noi când vă deschideți contul Google printr-un Gmail, ni se oferă 15 GB care sunt partajați între toate platformele Google, dar dacă faceți upgrade și cumpărați mai mult spațiu, spațiul de stocare va fi să fie mai mare de 100 GB dar asta va fi doar decizia ta și conform planului pe care îl alegi.

Dacă nu doriți să cumpărați mai mult spațiu de stocare în Google Photos, atunci trebuie să încercați să economisiți spațiu disponibil în Google Photos, ceea ce puteți face urmând sfaturile noastre.

Cum să dezactivezi sincronizarea automată în Google Foto?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți aplicația Google Photos, puteți face acest lucru indiferent dacă vă aflați pe mobil sau tabletă, trebuie să atingeți pictograma meniului, care este în general trei linii, să intrați în setări, trebuie să alegeți opțiunea de „Salvați și sincronizați” care va avea comutatorul la dreapta indicând că este activat, trebuie să îl glisați spre stânga pentru a dezactiva această sincronizare automată.

Dacă doriți să știți ocazional câte fotografii aveți pe această platformă Google Photos, atunci ar trebui să mergeți la albumele dvs. și să verificați câte aveți, în aceasta le puteți șterge și pe cele care nu mai vrei sa ai.

Cum să vă încărcați manual fotografiile în Google Cloud?

Veți putea încărca fotografiile manual, acest lucru va fi util în sensul că de multe ori fotografiile pe care nu le dorim sunt sincronizate, așa că cel mai bine este să alegeți ce fotografii doriți, veți optimiza spațiul celor 15 GB.

Pentru a face acest lucru trebuie să intrați în aplicația Google Foto, uită-te în partea de sus pentru pictograma opțiuni (pictogramă cu trei linii), selectează „Încărcare în fotografii” și apoi apasă pe „Încărcare” apoi așteaptă încărcarea fotografiei și gata!! Puteți face acest lucru de câte ori considerați necesar.

Ce alte instrumente vă oferă mai mult spațiu de stocare în cloud?

Dacă vorbim despre o altă aplicație de stocare, va fi Dropbox care îți va permite să ai mai mult spațiu, o poți obține pentru mobil sau pentru computer, are o viteză de sincronizare foarte mare, pentru că sincronizează totul imediat, iar când există este o schimbare, transferă doar modificări. Ai 2 GB gratuit, Puteți obține aceste opțiuni introducând Google Play.

Dar poți alege altul, Box este una dintre aplicațiile simple care îți oferă mai mult spațiu, aici ai 10 GB gratuit. Putem menționa în continuare Mega, care este o extensie a aplicației, manevrarea ei este ușoară, criptează automat informațiile și vă permite chiar să vă criptați fișierele, vă oferă 50 GB gratuit, pentru care este considerată cea mai bună aplicație care există pentru a stoca în cloud pe Android.

În fine, o altă aplicație care nu poate lipsi este Mediafire, deși are o limită ca fiecare fișier să aibă 200 MB, iti ofera spatiu de 12 GB, aici puteți stoca fotografii, documente, fișiere etc. Vă reamintim că, dacă în orice moment, Google Photos nu vă mai este de folos, puteți alege să ștergeți definitiv aplicația de pe telefonul mobil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here