Cum să dezactivezi redarea automată pe Netflix? - episodul urmator

Netflix este unul dintre Platformele de streaming cele mai utilizate astăzi Datorită varietatii mari de conținut care este încărcat în catalogul său, pe lângă lansările sale exclusive, acest mare Streaming are multe instrumente care facilitează experiența în cadrul Netflix, cum ar fi subtitrarea sau redarea automată

 Acesta din urmă lucrează pentru afișează automat următorul capitol al seriei, redați trailere sau previzualizări în timp ce răsfoiți conținutul din catalog, dar, deși pare un instrument grozav, multor oameni nu le place, deoarece poate fi puțin enervant. Dacă sunteți unul dintre cei care doresc să elimine redarea automată, ați ajuns la locul potrivit, pentru că vă vom învăța mai jos cum să o dezactivați.

Index()
 1. Cum poți accesa setările de redare pe Netflix?
  1. Din aplicația mobilă Android sau iOS
  2. Cu televizorul tău inteligent
  3. Pe site
 2. Ce ar trebui să faceți pentru a dezactiva redarea automată Netflix?
  1. Pentru un singur profil
  2. Dacă doriți să o aplicați pentru toate profilurile

  Cum poți accesa setările de redare pe Netflix?

  Platforma Netflix funcționează într-un mod foarte asemănător cu rețelele sociale deoarece colectează informații personale și utilizează date a comportamentului dumneavoastră pentru a vă putea arăta sugestii, din acest motiv are și o configurație în care puteți modifica opțiunile contului pe care îl puteți accesa în diferite moduri în funcție de dispozitivul la care sunteți conectat.

  Din aplicația mobilă Android sau iOS

  Dacă sunteți un utilizator care urmărește conținut Netflix prin telefonul mobil Puteți introduce setările pur și simplu în felul următor:

  • Deschideți aplicația și intrați în ecranul pe care îl utilizați.
  • Faceți clic pe pictograma profilului dvs. pe care o găsiți în colțul din dreapta sus.

  • Uită-te acolo unde scrie 'Setările aplicației' si intra aici.

  Cu televizorul tău inteligent

  Dacă vizionați filme sau seriale de pe Smart TV, procesul de introducere a setărilor contului dvs. Netflix poate fi un pic mai complicat, dar nu imposibil, așa că trebuie să aveți puțină răbdare și o puteți face urmând acești pași:

  • Accesați pagina Netflix.com.
  • Conectați-vă la cont la care doriți să intrați folosind e-mailul și parola.
  • Accesați profilul dvs.
  • Apoi intra unde scrie 'Cont' și în opțiunea 'Profilul meu' unde vă vor datora toate instrumentele de reglare.

  Pe site

  Procedura de a intra în configurația contului tău Netflix de pe computer prin browser și de a putea gestiona toate setările este destul de simplă, la fel ca procedura pe care ai face-o de pe telefon, cu singura diferență că pt introduceți Netflix pe care trebuie să îl plasați în motorul de căutare pagina oficială Netflix și ceilalți pași sunt aceiași.

  Ce ar trebui să faceți pentru a dezactiva redarea automată Netflix?

  Redarea automată este un instrument pe care Netflix îl aduce astfel încât trailerele sau previzualizările sunt reproduse a serialului sau a filmelor, anterior nu putea fi dezactivat, dar cu actualizările platformei acum poate fi dezactivat prin intrarea în setările contului, fie în cadrul unui anumit profil, fie direct în întregul cont în general.

  Deși pentru mulți utilizatori acest lucru nu este un inconvenient pentru altele dacă poate deveni, mai ales când vine vorba de posibilitatea de a căuta conținut nou de vizionat, astfel încât platforma a adăugat posibilitatea de a dezactiva redarea automată.

  Pentru un singur profil

  Pentru a putea dezactiva redarea pe contul dvs. Netflix pentru un singur ecran O poți face în felul următor, trebuie să știi că această modificare se poate face doar prin intermediul site-ului Netflix.

  • Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este caută folosind browser-ul de internet pagina netflix.
  • Conectați-vă la contul în care doriți să faceți această modificare.
  • Când vă aflați deja în contul dvs. trebuie să intrați în meniu, acesta se află în colțul din dreapta sus.
  • Continuați să selectați unde scrie 'Gestionați profiluri', în cazul în care doriți să faceți modificarea într-un singur profil trebuie să selectați unul dintre ele.
  • În această secțiune trebuie debifați opțiunea dintre „Trailerele Redare automată”.
  • După aceasta, puteți viziona sau descărca filmele și serialele dorite.

  Dacă doriți să o aplicați pentru toate profilurile

  În cazul în care doriți să dezactivați redarea automată în fiecare profil de cont, o faceți urmând pașii pe care v-am explicat anterior, cu diferența că în loc de selectați un singur profil, o veți face complet pentru ca setarea să se aplice pe toată durata sesiunii Netflix, rețineți că, atunci când dezactivați redarea automată, poate dura ceva timp pentru ca aceasta să se aplice.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here