Cum să dezactivați funcția „Ziua mea” în Messenger? - „Trucuri Facebook”,

Messenger, ca toate rețelele sociale, evoluează în mod constant, adăugând noi funcții și caracteristici platformei. Una dintre ele este caracteristica ziua mea, care nu a fost foarte bine primită pentru că este vorba despre aceleași povești din Snapchat, Instagram și Facebook. Prin urmare, mulți oameni caută să știe cum să dezactivezi funcția „Ziua mea” din Messenger  iar acest articol explică procedurile care pot fi făcute pentru a elimina această caracteristică din aplicația dvs.

Index()
  1. Cum să știți dacă este posibil să dezactivați orice funcție a Facebook Messenger?
  2. Care este modalitatea corectă de a dezactiva „Ziua mea” în Facebook Messenger?
    1. Fără a fi utilizator root
  3. Cum să devii utilizator root al telefonului tău mobil?
  4. Ce versiuni mai vechi de Messenger nu au funcția „Ziua mea”?

Cum să știți dacă este posibil să dezactivați orice funcție a Facebook Messenger?

Funcția ziua mea este una dintre cele ultimele caracteristici adăugat de Messenger pe platforma lor pentru a crește implicarea utilizatorilor. Cu aceasta, este posibil să partajați povești similare cu cele de pe Instagram sub forma unui card. Deci funcționează la fel ca poveștile obișnuite de pe Facebook.

Această nouă funcție a făcut ca interfața aplicației Messenger să se schimbe, deoarece acum apare o pictogramă a camerei în centrul acesteia. Care servește pentru a împărtăși poveștile a ceea ce ați făcut în acea zi. Cu toate acestea, unii oameni s-au săturat deja să aibă opțiunea de a încărca conținut efemer pe platforme și vor doar să păstreze Messenger ca aplicație de mesagerie. Deci, aceeași aplicație a plasat o opțiune astfel încât funcția ziua mea poate fi dezactivată in acelasi mod in care se poate activa sau dezactiva modul intunecat, adica prin meniul de optiuni

Care este modalitatea corectă de a dezactiva „Ziua mea” în Facebook Messenger?

Primul lucru de făcut este descărcați din Play Store aplicația Material Terminal, care oferă posibilitatea de a deschide terminalul unde sunt scrise codurile sau comenzile pentru a controla sistemul Linux care vine cu Android. Odată descărcată această aplicație, trebuie să o deschideți și să scrieți următorul cod.

  • Primul tip am start urmat de -n toate pe aceeași linie
  • Apoi continuați cu "com.Facebook.orca/com.Facebook.mesagerie.internprefs.MessengerInternalPreferenceActivity"

Când comanda a fost executată, se va deschide o secțiune secretă în care puteți face modificări și ajustări la aplicație, ceva asemănător cu meniul ascuns din Messenger dar mai avansat. În acest meniu trebuie să introduceți opțiunea depășirea porții  pentru a deschide apoi pe cel care spune Căutare Gatekeepers astfel încât să apară o bară de text. În ea scrieți cuvântul intern și când apare o opțiune apăsați da.

După aceasta, trebuie să reveniți la meniul anterior și să alegeți acum opțiunea mobileconfig în care ar trebui click wave2. Acolo, în activare montaj, trebuie să dezactivați funcția ziua mea lăsând bara în opțiunea falsă. Ultimul lucru de făcut este să apăsați pe categoria restart acum, astfel încât aplicația să repornească cu modificările aplicate.

Fără a fi utilizator root

Este posibil să faci procedura de dezactivare a funcției my day fără a fi utilizatorul root al telefonului. Cu toate acestea, această opțiune este valabilă doar în aplicațiile Facebook și Messenger modificate sau alterate, adică nu sunt originalele. Deci, ar trebui să utilizați versiuni care au aceleași caracteristici, dar au fost eliminate unele dintre permisiuni.

În aceste cazuri, pentru a utiliza acest tip de aplicație, trebuie să ștergeți de pe mobil toate aplicațiile oficiale de Facebook, inclusiv WhatsApp și Instagram. Ei bine, acestea folosesc o metodă de autentificare care nu ar permite versiunilor modificate să funcționeze corect.

În cazul în care ați descărcat aceste aplicații modificate, trebuie să le introduceți și să deschideți meniul de configurare al acestora. Acolo, trebuie faceți clic pe mobileconfig și apoi în Wave2, apoi, după cum s-a spus în metoda anterioară, această configurație trebuie lăsată în starea falsă. Deoarece în acest fel funcția poveștilor Messenger este înlăturată.

Cum să devii utilizator root al telefonului tău mobil?

Pentru a deveni root trebuie să aveți o aplicație care vă ajută să faceți acest proces, cum ar fi Kingo root sau root master. Este recomandat să faceți o copie de rezervă a fotografiilor și a altor lucruri importante deoarece unele lucruri vor fi șterse de pe mobil. Intră în aplicație și caută despre telefon, odată ajuns acolo, trebuie să intri numărul de construcție.

Atingeți acel număr de șapte ori la rând pentru a activa înrădăcinarea, poate fi necesară introducerea unei chei de securitate după aceea. În continuare, trebuie să reveniți la meniul anterior și acolo veți vedea noile opțiuni pe care le puteți modifica pe telefon. A se termina, reporniți telefonul astfel încât mobilul să se adapteze la schimbări.

Ce versiuni mai vechi de Messenger nu au funcția „Ziua mea”?

Deoarece funcția ziua mea este o funcție recentă, există unele versiuni ale aplicației Messenger care nu o au activată. În acest sens, toate versiunile înainte de anul 2021 nu vor avea această funcție. Prin urmare, pentru a o avea, trebuie să descărcați o nouă versiune a aplicației în magazinul Google.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here