Cum să dezactivați opțiunea CarPlay pe iPhone - Controlați un dispozitiv Apple

Pentru a dezactiva instrumentul CarPlay dacă este conectat la telefon, accesați 'Setări' dispozitivului în cauză, căutați zona legată de 'Timp ecran', odată acolo, apăsați pe ea. Este timpul să selectați setările și „Restricții de conținut și confidențialitate', așteptați să se deschidă fereastra. 

Când apare, este timpul să selectați funcția „Restricții” în caseta de lângă declarație. Mai tarziu, faceți clic pe opțiunea care spune „Aplicații permise”, căutați instrumentul în cauză pentru a dezactiva funcția „CarPlay”. Accesați toate funcțiile oferite de cheile mașinii și de 'CarPlay'. 

Index()
 1. Ce beneficii există dacă CarPlay este dezactivat pe un iPhone?
  1. Aveți în orice moment toate funcțiile iPhone-ului
  2. Îmbunătățiți reacția la un eveniment neprevăzut din mașină
 2. Ce versiuni de iOS vă permit să dezactivați wireless CarPlay pe un iPhone??
 3. Cum dezactivez în siguranță CarPlay pe dispozitivul meu Apple??
  1. În setările mașinii
  2. În setările dispozitivului Apple
 4. Ce trebuie să faceți dacă dezactivarea Apple CarPlay nu este permisă în mașină?

Ce beneficii există dacă CarPlay este dezactivat pe un iPhone?

Beneficiile sunt multe și, deși instrumentul poate servi ca ajutor de navigare, poate fi și o mare distragere a atenției. Renunțând la ea, veți fi la curent cu toate semnalele de circulație, și orice între volan, drum și tine. În plus, veți putea avea toate funcțiile iPhone-ului, iar dacă apare vreun inconvenient sau problemă, veți putea avea o reacție rapidă la neprevăzut. 

Aveți în orice moment toate funcțiile iPhone-ului

Când încetați să utilizați 'CarPlay', veți putea avea acces deplin la iPhone, deoarece atunci când efectuați un proces de conectare între echipamentul mașinii și telefonul dvs., acesta transmite toate funcțiile acestuia vehiculului. Adică, „Tabloul de bord al mașinii tale” va funcționa ca un al doilea ecran, provocând suspendarea iPhone-ului, din acest motiv nu vă veți putea folosi telefonul. 

Îmbunătățiți reacția la un eveniment neprevăzut din mașină

Un alt beneficiu important pe care îl obțineți prin deconectarea ambelor computere de la „CarPlay” este că aveți o libertate totală de distragere. Asta ajuta reduce șansele de a avea un accident a traficului și pentru a îmbunătăți reacția la orice problemă sau eveniment neprevăzut din vehicul. În același timp, vei păstra energia mașinii și a iPhone-ului tău. Dacă folosiți căști în timp ce conduceți, vizualizați bateria AirPods pe iPhone.

Ce versiuni de iOS vă permit să dezactivați wireless CarPlay pe un iPhone??

Cele mai actualizate versiuni de iOS sunt cele care vă permit să dezactivați „CarPlay” fără niciun cablu. Acestea includ versiuni de iOS 7.1 în continuare. Cu toate acestea, tipul de echipament este pe bord de vehiculul dvs. influențează și el, dar nu vă faceți griji, deoarece cele mai comercializate vehicule au opțiunea de a folosi „CarPlay Wireless”, acestea sunt Volkswagen, Acura, Chery, Chevrolet, Bentley, Cadillac și multe altele.

Cum dezactivez în siguranță CarPlay pe dispozitivul meu Apple??

Există două moduri de a deconecta funcțiile 'CarPlay', acestea variază în funcție de modelul dispozitivului iPhone, iPad sau 'Apple Watch'. Acesta poate fi rulat din setările 'Vehicul', și, de asemenea, din 'Setări' ale dispozitivelor Apple, atâta timp cât acestea sunt compatibile cu instrumentul în cauză. Este posibil să întâmpinați dificultăți în a renunța la utilizarea dispozitivelor mobile, remediați-l luptând cu dependența de telefon mobil. 

În setările mașinii

Accesați echipamentul care se află pe bordul vehiculului dvs., cu butoanele sau de pe ecranul tactil al acestuia, căutați opțiunea 'Preferințe' și selectați-o, așteptați câteva secunde să apară secțiunea 'Dispozitive'. Accesați acea zonă și când descrierea sau modelul echipamentului dumneavoastră, cu mesajul care spune „Conectat”, treceți să atingeți, automat funcția „CarPlay” va fi deconectată.

În setările dispozitivului Apple

Luați dispozitivul Apple, accesați meniul de aplicații, găsiți și selectați aplicația „Setări”, selectați secțiunea „General”. Când sunt afișate opțiunile, trebuie să selectați 'CarPlay', de acolo imagine de referință a unui accesoriu al vehiculului, mai jos va afișa căruciorul conectat la dispozitiv.

Numele marca Y modelul de mașină, atingeți-l. Va apărea o altă fereastră și o declarație sub numele „Omiteți această mașină”, trebuie să faceți clic pe acel mesaj. Acum este timpul să faceți clic pe cuvântul „Skip” pentru a confirma operația și asta ar fi tot. Deși este un inconvenient, descoperă cum să-ți conectezi telefonul mobil la stereo auto. 

Ce trebuie să faceți dacă dezactivarea Apple CarPlay nu este permisă în mașină?

Există multe probleme care pot cauza conflicte în procesul de „Deconectare echipament CarPlay”, una dintre principalele este că „Conexiunea Bluetooth” este coruptă. Pentru a o remedia, trebuie să derulați la „Preferințe” ale echipamentelor integrate în vehiculul dumneavoastră, selectați sub „Conectivitate”, urmat de „Bluetooth”, dezactivați-l și porniți-l din nou.

Alte cauze includ o problemă de compatibilitate cu echipamentul din 'Vehiculul' dvs., asigurați-vă că este compatibil cu 'CarPlay'. Puteți citi aceste informații pe site-ul oficial al echipei, de asemenea, există posibilitatea ca sistemul de operare al panoului vehiculului este depășit. În cele din urmă, cereți ajutor oricărui agent autorizat sau asistență de marcă pentru a remedia problema.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here