Cum să dezactivezi redarea automată pe Netflix pentru a evita redarea capitolelor

În Netflix, opțiunea de redare automată de multe ori nu oferă timp să se oprească pentru o clipă pentru a se odihni la vedere înainte de a începe următorul capitol. Ei bine, la sfârșitul unui episod, sare rapid la următorul fără a fi nevoie să apăsați butonul care spune episodul următor. Prin urmare, va fi explicat aici Cum să dezactivezi redarea automată sau redarea automată pe Netflix. Pentru a evita reproducerea capitolelor și astfel să vă puteți odihni puțin între episoade și să decideți dacă să continuați sau nu să vizionați serialul respectiv.

Index()
 1. Cum să dezactivezi redarea automată pe Netflix?
  1. din episodul următor
 2. Cum să dezactivezi redarea automată în setările contului Netflix?
  1. De pe site
  2. În versiunea desktop și în aplicația mobilă

  Cum să dezactivezi redarea automată pe Netflix?

  Redarea automată înseamnă că atunci când redarea unui film pe Netflix se termină, platforma arată avansul sau trailerul unui film, serial sau documentar similar. Acest lucru îi enervează pe unii oameni care doresc să iasă din ecranul de redare doar după ce conținutul pe care îl vizionează în prezent s-a terminat. Deci, să vedem cum să eliminați ignorarea sau redarea automată.

  din episodul următor

  Conectați-vă la contul dumneavoastră pentru acest serviciu. După aceasta, puneți cursorul în secțiunea de selecție a profilurilor, adică în săgeata care indică în jos. Când este afișat meniul, sub toate profilurile create, veți vedea opțiunea de cont, așa că intrați în ea.

  Când vă aflați în această secțiune de setări în care puteți elimina și titluri din continuarea vizionarii, trebuie să mergeți în jos la partea numită profiluri și control parental. Acolo este necesar să se aleagă profilul la care urmează să se facă configurarea eliminării reproducerii automate.  Alegerea unuia dintre profiluri deschide un alt meniu de opțiuni, în care trebuie să cobori din nou până la ultima opțiune.

  Cum să dezactivezi redarea automată în setările contului Netflix?

  Această secțiune se numește setări de redare, pentru a o introduce, în partea dreaptă trebuie să selectezi butonul care spune modificare.  Acum, în această nouă fereastră trebuie să căutați categoria redare automată episodul următor. Apoi trebuie să debifați caseta pentru ca Netflix să nu reda automat următoarele capitole.

  Dacă doriți să-l activați, trebuie doar să bifați caseta cu bifa albastră. În cele din urmă, finalizați procesul apăsând butonul de salvare și reîmprospătați pagina, astfel încât modificările să fie aplicate, deși puteți, de asemenea, să închideți sesiunea pe dispozitiv și să o deschideți din nou pentru a vă asigura că. Acum, de fiecare dată când se termină un episod, trebuie să așteptați ca o mare parte din credite să ruleze până când apare butonul pentru episodul următor.

  De pe site

  Toată această procedură se poate face din aplicația desktop, de pe site-ul Netflix sau prin aplicația sa mobilă serviciu de streaming.  Ei bine, nu este mare diferență între procedurile care trebuie făcute pentru a putea elimina reproducerea automată a conținutului.

  Pe de altă parte, la fel cum este eliminată redarea automată, puteți elimina și redarea trailerului din contul dvs. Adică, un scurt clip dintr-un serial sau film este redat de fiecare dată când se încheie un film sau un sezon al unei serii. De asemenea, funcționează și atunci când vă aflați în casa dvs. Netlix și puneți cursorul pe orice conținut.

  Din nou trebuie să intri din nou în secțiunea contului Netflix, pentru a face acest lucru, trebuie să dai clic pe săgeata din colțul din stânga. Apoi, în meniul drop-down, mergeți în jos și selectați opțiunea de cont. Veți merge apoi la secțiunea în care sunt făcute setările contului unde puteți activa modul de economisire a energiei al aplicației pentru a nu cheltui multă baterie sau date.

  În versiunea desktop și în aplicația mobilă

  În categoria Profiluri și Control parental, alegeți profilul la care doriți să aplicați modificările de eliminare a remorcii.  Când se deschide meniul de opțiuni, derulați în jos până la ultima categorie numită setări de redare. În partea dreaptă, faceți clic pe butonul de modificare pentru a introduce aceste tipuri de setări.

  După aceea, veți găsi comenzile de redare automată a subtitlului pentru plus numele profilului pe care l-ați selectat. Acolo trebuie să eliminați sau să debifați a doua opțiune care spune redați automat trailere pe toate dispozitivele.  Prin eliminarea acestei opțiuni nu veți mai vedea trailere de filme și seriale de fiecare dată când direcționați cursorul către orice conținut din platforma Netflix.

  După debifarea categoriei, derulați puțin în jos și faceți clic pe butonul de salvare pentru ca modificările să intre în vigoare. Aceasta vă duce înapoi la secțiunea de profiluri de cont, unde va trebui reîncărcați pagina sau cererea pentru cont pentru a aplica imediat modificările. Apoi te poți întoarce la profilul tău și poți continua să consumi conținutul care îți place cel mai mult în Netflix

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here