Cum să raportezi și să blochezi magazinele din AliExpress? - Cumpara cu incredere

În realitatea pe care o putem prezenta astăzi, cumpărăturile virtuale sunt mult mai normale decat cu ani in urma, dar trebuie inteles ca in spatele acestui confort exista riscul de a fi victima unei escrocherii sau ca ceea ce se achizitioneaza nu ajunge in cele mai bune conditii, din acest motiv, in acest articol ne vom concentra in mod special pe lantul AliExpress magazine unde va vom fi alaturi cum sa actionati intr-o situatie a acestora.

Index()
 1. Ce se întâmplă când blocați un magazin pe acest site?
 2. Cum să raportezi un magazin AliExpress înainte de a-l bloca?
 3. Cum să contactați AliExpress pentru a bloca un magazin?
  1. Din aplicația mobilă
  2. Dacă utilizați site-ul oficial
 4. Cum poți bloca mesajele dintr-un magazin de pe AliExpress?

Ce se întâmplă când blocați un magazin pe acest site?

În momentul blocării unui magazin pe platforma AliExpress, veți înceta să mai primiți notificări de la magazinul cu care ați avut o experiență proastă, în același mod, să ne amintim că până acum platforma în sine este singurul care poate bloca magazinele care au făcut obiectul unei dispute. Așa că va fi descărcat imediat din sistem pentru a nu pune niciun utilizator în pericol și pentru a crea o rețea curată și sigură în care cumpărarea este ceva la fel de sigur ca și mersul personal la un magazin.

Cum să raportezi un magazin AliExpress înainte de a-l bloca?

Având îndoieli sau probleme cu serviciile AliExpress, este posibil să vă întrebați cum să contactați serviciul pentru clienți sau cum să faceți o revendicare pe aceeași platformă, dar nu vă faceți griji, au propriul sistem de protecție pentru a putea împiedica vânzătorii răi în acest fel, reducând riscul ca toți utilizatorii platformelor lor să fie victimele unei înșelătorii.

 • Veți începe prin a încerca să rezolvați direct cu vânzătorul.
 • Dacă prima opțiune nu se dovedește atât de plăcută, va trebui să inițiezi o dispută cu AliExpress.
 • escalada disputa.

În multe ocazii, se recomandă unele lucruri pentru ca disputa/revendicarea să prospere, ceea ce ar trebui să faceți este să furnizați toate informațiile pe care le aveți despre motivul revendicării și solicitarea de rambursare (dacă este cazul dvs), poate fi și foarte util adăugați dovezi la revendicare, adică fotografii în care puteți vedea problemele cu comanda care pot verifica ceea ce susțineți. De asemenea, este recomandabil să știți cum să anulați rapid o dispută pe AliExpress.

Cum să contactați AliExpress pentru a bloca un magazin?

După cum am mai spus în acest articol, AliExpress este conștient de protecția utilizatorilor săi, prin urmare a oferit sisteme pentru a genera o achiziție mult mai sigură și pentru a demonstra tuturor utilizatorilor săi că Este o platformă complet sigură. Va trebui să contactați lanțul printr-o dispută în care vor fi prezentate motivele nemulțumirii sau experienței proaste pe care ați avut-o.

Din aplicația mobilă

Trebuie avut în vedere că deocamdată nu au un număr direct cu care să comunice, dar au rețele de socializare unde poți să-ți faci reclamațiamod mai direct și concret, pașii pentru a contacta compania pentru o reclamație prin mobil sunt aceiași ca pe computer, așa că trebuie doar să cauți serviciul clienți și să cauți partea în care scrie chat pentru a începe o dispută.

Dacă utilizați site-ul oficial

 • Accesați platforma de pe pagina unde scrie asistență pentru clienți.
 • În partea de jos scrie chat.
 • Știu că va apărea un nou ecran, deși la început vei comunica cu un bot, dar mai târziu este posibil să comunici direct cu un operator.
 • Ceea ce este cu adevărat cheie este că botul nu găsește o soluție la problemele tale, astfel încât în ​​acest fel să te îndrume către un operator.

Cum poți bloca mesajele dintr-un magazin de pe AliExpress?

Procedura pe care trebuie să o executați vă permite să blocați sau să dezactivați direct orice notificare nedorită, trebuie doar să urmați următorii pași:

 • Lansați aplicația pe telefonul mobil.
 • Accesați bara laterală din stânga și accesați setări.
 • Selectați opțiunile de notificare.
 • În cele din urmă, alegeți ce alerte doriți să activați și pe care nu doriți să le mai mențineți active.

Sa nu uiti asta pentru a intra în aplicație Trebuie să furnizați datele pe care le-ați creat în momentul creării contului și, în același mod, să închideți sesiunea odată ce ați terminat achizițiile, dacă ați uitat cum să o faceți, amintiți-vă cum să închideți sesiunea în AliExpress în modul corect. Platforma va fi concepută 100%, astfel încât toate achizițiile dvs. să fie complet sigure.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here