Cum să nu mai fii administrator și să nu gestionezi o pagină pe Facebook

A avea o pagină în afară de cea personală pe rețelele de socializare este o activitate aglomerată care necesită timp și efort pentru a menține publicul în continuă mișcare, indiferent dacă comentează, reacționează sau distribuie.

Totuși, dacă vrei abandona sarcina de a gestionați o pagină de pe Facebook pentru că ești obosit sau vrei doar să renunți, continuă să citești acest articol.

Cum să nu mai fii administrator și să nu gestionezi o pagină pe Facebook
Vezi acest videoclip pe YouTube

Uneori Facebook se poate dovedi a fi un rețea socială ușor de utilizat și intuitive, dar, unele opțiuni de modificare care sunt rareori utilizate sunt ciudate de gestionat și mai puțin dacă nu știm ce pași să urmam.

Cel mai obișnuit este că nu știm cum să ne schimbăm parola, țara de origine și, de asemenea, cum să nu mai fii administrator pe o pagină de Facebook, ca să dau câteva exemple.

Index()
  1. Nu mai fii administrator pe o pagină de Facebook
  2. Cum să eliminați titlul de administrator al unei pagini de pe Facebook pentru o altă persoană

Nu mai fii administrator pe o pagină de Facebook

Facebook ca rețea socială îți permite să publici ceea ce îți dorești cel mai mult pe aceste pagini, pot fi despre o companie sau marcă, de care poți profita în diverse moduri. Dar asta nu înseamnă că te poți odihni o vreme sau pentru totdeauna de ele. Vă puteți conecta publicațiile cu alte rețele.

Să nu mai fii administrator și nu gestionați o pagină de pe facebook Trebuie doar să urmați câțiva pași scurti pe care îi vom dicta mai jos:

Ca prim pas pentru a nu mai fi administrator și a nu gestiona o pagină de pe Facebook, trebuie sa intri pe platforma Facebook, fie de pe un PC, fie de pe Smartphone. Odată înăuntru vei merge la pagina în care ești administrator.

Pentru a nu fi nevoit să cauți manual pagina, uită-te în partea stângă a intrării tale de Facebook, în secțiunea de știri observă-l pe cel care scrie 'grupuri' odată acolo vei da clic pe grupul în care vrei pentru a nu mai fi admin sau nu admin o pagină de pe Facebook.

Când vă aflați în profilul paginii dvs., căutați opțiunea numită „setări” și faceți clic pe ea. Acest clic va deschide o secțiune din partea stângă a paginii care este intitulată ca 'roluri în pagină'.

În rolurile de pagină vor apărea numele celorlalți administratori sau utilizatori care contribuie cu conținut, care nu fac neapărat parte din administratorii. Căutați numele dvs. în listă, odată ce îl găsiți, apăsați pe 'editați' vor apărea mai multe opțiuni, așa cum doriți nu mai fii administrator veți face clic pe 'șterge'.

Cel mai probabil, înainte de efectuarea operațiunii, Facebook vă va întreba din nou dacă doriți să nu mai fiți administrator al unei pagini de Facebook, dacă acceptați, vă vor cere parola pentru securitate si gata nu mai esti administrator din pagina respectivă. De asemenea, puteți șterge un grup de Facebook pe care l-ați creat cu ușurință.

Cum să eliminați titlul de administrator al unei pagini de pe Facebook pentru o altă persoană

Dacă ceea ce doriți este să eliminați rolul altei persoane de pe pagină pentru orice motiv acceptabil, trebuie să urmați pașii următori. Conectați-vă pe Facebook și, ulterior, direcționarea către pagina în care trebuie să efectuați respectiva operațiune.

În același mod, dacă nu puteți găsi pagina folosind motorul de căutare, utilizați fila care denumește „știri” din partea stângă a intrării. Odată ce acolo căutați grupul, dacă nu apare, faceți clic pe unde scrie 'Vezi mai mult'.

Dacă tot vrei să nu mai fii administrator și nu gestionați o pagină de pe facebook Continuați să citiți ultimii pași. Când sunteți deja pe pagină, observați că sub imaginea de copertă există o opțiune care spune „membrii” faceți clic pe ea,

Apoi veți vedea că mai multe opțiuni apar sub Administratori și Moderatori. Deoarece ceea ce vrei este să nu mai fii administrator, vei face clic acolo unde apar cele trei puncte aliniate (

) și apoi ștergeți.

În cazul în care este altcineva decât tine, îl vei căuta în listă, apoi vei merge la cele trei puncte aliniate și apoi vei șterge și gata. tu ai a îndepărtat persoana pe care nu v-ați dorit ca administrator.

Ține minte că odată ce ai auto-ștergere sau ștergere nu se mai poate întoarce la un membru, dacă vrei să fii din nou membru va trebui să comunici cu colegii tăi pentru ca aceștia să te facă parte din pagină.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here