Cum să lăsați achizițiile în așteptarea plății pe AliExpress? - Riscurile care există,

În Aliexpress, ca și în alte platforme de cumpărături online, trebuie să anulăm comanda în momentul plasării acesteia, dar în multe situații se poate ajunge la o înțelegere cu același vânzător astfel încât această comandă să fie rezervată, pentru o perioadă scurtă pentru actualizarea prețului. .

Deci, este posibil să lăsați acea comandă în așteptare fără a plăti pentru ea, desigur, aceasta nu este o opțiune directă din magazin, așa că trebuie făcut este o mică joacă pentru asta, dar nu este nimic de îngrijorat, este ceva permis corect. Dar cum poți să o faci? Continuați să vă instruiți cu acest subiect în această chestiune, astfel încât să învățați acest truc.

Index()
  1. Ce este necesar pentru a lăsa un produs în așteptarea plății pe AliExpress?
  2. Care sunt riscurile de a lăsa o comandă în așteptarea plății?
  3. Cum îmi anulez comanda de plată în așteptare pe AliExpress?
  4. Ce să fac dacă plata mea nu trece și produsul rămâne ca „în așteptare de plată”?

Ce este necesar pentru a lăsa un produs în așteptarea plății pe AliExpress?

Necesar să fie într-un acord cu vânzătorul implicat și folosiți un card de credit preplătit, care trebuie să aibă un fond zero. In acest fel, in momentul in care va fi folosita pentru anularea acestei tranzactii, aceasta va ramane in 'pending payment', cu aproximativ 2 saptamani pentru a anula definitiv comanda. Aceasta ar putea fi o opțiune bună pentru a cumpăra ceva timp.

O altă variantă ar fi efectuați o plată prin metoda „Transfermoney” într-un eventual caz de a nu avea cont sau de a nu-l avea cu sold. De fapt, procesul este destul de asemănător cu cel cu cardul preplătit, achiziția va rămâne în așteptare câteva zile până când plata poate fi în sfârșit efectuată. În această perioadă puteți rezolva problema pentru a anula comanda.

Procedura trebuie făcută astfel: selectăm articolele pe care dorim să le cumpărăm, de preferat să le vedem pe cele cu imagini, apoi le adăugăm în coș sau coș de cumpărături, facem clic pe 'Plătește', următorul pas este 'Confirmă Comanda' și faceți clic pe „Metodo de Pago” acolo putem alege metoda care ni se potrivește cel mai bine.

Dacă în mod obișnuit cumpărăm de pe Aliexpress cu orice tip de monedă, este foarte probabil ca datele noastre să fie deja înregistrate, așa că trebuie să completăm informațiile solicitate, dar modificând în mod deliberat unul dintre numerele cardului după ce facem acest lucru, faceți clic pe „Salvați și confirmați”

Este foarte important să faceți acest lucru, deoarece atunci când facem clic pe „Plătiți acum”, va apărea avertismentul care indică faptul că este necesar să ne actualizăm numărul CVV deoarece cel pe care l-am completat este incorect. Acum trebuie să închidem pagina sau aplicația complet nu o putem lăsa deschisă sau chiar în a doua opțiune. După câteva secunde îl putem deschide din nou și vom vedea că comanda pe care am făcut-o apare în „Plată în așteptare”

Care sunt riscurile de a lăsa o comandă în așteptarea plății?

Riscurile ar putea fi, practic, că lași timpul să treacă și comanda să fie anulată și pierzi oportunitatea de a primi produsul de care ai nevoie sau dorești în acel moment. La fel, vânzătorul crede că vrei să-l înșeli și nu mai ai încrederea lui, de aceea îi încurajăm întotdeauna clienții să rămână în primul rând în contact cu vânzătorul și să fie sinceri cu privire la interesele lor pentru ca aceștia să ajungă la un acord care să îi avantajeze pe ambii. părți.

Cum îmi anulez comanda de plată în așteptare pe AliExpress?

S-ar putea întâmpla să lăsăm o plată în așteptare cu ideea de a o anula sau de a o plăti ulterior, dar se întâmplă ca până la urmă să regretăm și să nu vrem să finalizăm achiziția pentru că nu ne mai dorim asta. Deci, ceea ce dorim este să anulăm respectiva comandă, deoarece plata nu a fost încă finalizată satisfăcător, putem procedați să îl anulați fără ca furnizorul să îl accepte.

In asa fel incat nu trebuie decat sa localizam produsul in lista noastra de articole deja comandate si sa facem clic pe optiunea 'anuleaza comanda'. Din acel moment, achiziția va fi anulată automat fără a fi nevoie să contactați vânzătorul. Deși o opțiune ar fi lasă să treacă câteva săptămâni apoi automat comanda va fi anulata deoarece nu este platita.

Ce să fac dacă plata mea nu trece și produsul rămâne ca „în așteptare de plată”?

Este destul de rar să se întâmple această situație, dar este întotdeauna bună verifica daca plata a fost dedusa din contul nostru personal și că produsul nu mai este plătit înainte de a încerca din nou să îl anulați, evitând astfel inconvenientele. Dacă vi se întâmplă că sunteți sigur că ați efectuat plata pentru comanda dvs., dar se pare că aceasta este în „plată în așteptare”, ar trebui să luați în considerare și să verificați următoarele: că cardul sau contul cu care ați efectuat plata a fost debitat achiziția, așa că trebuie să verificați.

În cazul în care taxa este afirmativă, verificați dacă plata nu se repetă, iar dacă după verificare observați că aceasta a fost taxată, dar nu se află în achizițiile comandate, atunci trebuie să contactați magazinul AliExpress și cu siguranță vor rezolva problema. Unele dintre cele mai frecvente erori din platforma de cumpărături online AliExpress pentru plată sunt: ​​sold insuficient, ați depășit limita de credit, codul nu este valabil, există eșecuri de verificare din cauza achiziționării cu alt card și prăbușirea sistemului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here