Cum să-ți dai bacșiș curierului Uber Eats - Cu aplicația sau în persoană”,

Oamenii care livrează mâncare muncesc foarte mult făcând treaba de a călători pe distanțe lungi într-un timp scurt. Pentru ca clientul să-și poată avea mâncarea la scurt timp după ce a comandat-o. Deci sunt unii care câștigă bani în plus pentru a face treaba bine și rapid.  Prin urmare, acest articol vă va explica Cum să-ți dai bacșiș curierului Uber Eats și astfel să recompenseze distribuitorii acestei companii.

Index()
  1. Cât ar trebui să primească un bacșiș unui șofer de livrare??
  2. Cum poți să-ți dai un bacșiș livratorului cu aplicația Uber Eats??
  3. Cum poți modifica cantitatea de bacșiș care va fi acordată livratorului?
  4. Care este procedura pentru a anula bacșișul șoferului în Uber Eats?
  5. Este mai bine să dai bacșiș personal sau să îl înregistrezi în aplicație?

Cât ar trebui să primească un bacșiș unui șofer de livrare??

Bacșișurile sunt sume suplimentare față de prețul alimentelor sau comenzii care nu trebuie plătite. Ei bine, este o colaborare, un cadou sau o recompensă ca clientul sa ofere livratorului pentru munca depusa de a aduce mancarea la adresa. În acest sens, poți decide să nu dai bacșiș dacă nu vrei, de fapt, poți să cauți cupoane pentru a obține reduceri și să nu fii nevoit să plătești nimic.

Prin urmare, nu există un preț standard stabilit pentru bacșișul unei persoane care livrează alimente. În unele țări, bacșișurile sunt oferite ca 10% din prețul comenzii. Cu toate acestea, în Uber Eats există libertatea de a alege suma cu care vrei să premiezi dealer-ul. De exemplu 5 dolari sau euro, în funcție de țară dacă livrarea a fost foarte lungă sau 2 dacă este o perioadă scurtă.

Cum poți să-ți dai un bacșiș livratorului cu aplicația Uber Eats??

În aplicația Uber Eats există trei moduri de a da bacșiș livratorilor, prima dintre acestea putând fi făcută înainte de plasarea comenzii în sine. Pentru a face acest lucru, atunci când efectuați achiziția, trebuie să urmați toate instrucțiunile până la secțiune  revizuiește și plătește. Acolo, în categoria bacșiș pentru dealer, scrieți o sumă și continuați cu achiziția.

A doua modalitate se face în momentul în care ați primit comanda, când v-ați asigurat că livratorul a făcut o treabă bună. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la comanda specifică pe care ați făcut-o și să evaluați livrarea, apoi veți vedea opțiunea  adăugați un bacșiș livratorului.  Dacă o faci, vei primi un e-mail în e-mail care indică această situație.

După ce ai achiziția în mâinile tale, Uber Eats acordă treizeci de zile pentru a putea evalua livrarea și a adăuga sfaturi.  În această ordine de idei, ar trebui să mergeți la secțiunea comenzi din partea de jos a aplicației. Acolo vei vedea dacă ai solicitat două sau mai multe Uber Eats atunci, trebuie să apeși pe pictograma care scrie primit, chiar lângă comenzi.

Acolo ar trebui, de asemenea, să evaluați cum a fost experiența cu livrarea și cu livratorul. După această evaluare, mergeți la partea de sume, unde trebuie să faceți clic pe adauga bacsis. Scrieți valoarea pe care doriți să o donați dealerului și finalizați făcând clic pe Continuare.

Cum poți modifica cantitatea de bacșiș care va fi acordată livratorului?

În cazul în care ați pus o sumă care nu vă place ca bacșiș, ar trebui să știi că poți schimba acea valoare. Acest lucru se aplică și atunci când faceți o sumă greșită sau doriți să recompensați mai mult livratorul și să adăugați mai mulți bani la bacșiș. Această procedură va fi activată până la o oră după ce comanda a fost primită de către client.

Primul lucru de făcut este să intri în aplicația Uber Eats, apoi, în partea de jos a acesteia, trebuie intra in sectiunea de comanda. Acolo puteti gasi achizitiile pe care le-ati facut si anulati comenzile daca doriti. Apoi, trebuie să găsiți ordinea la care doriți să modificați valoarea bacșișului.

Când ați găsit comanda, trebuie să apăsați butonul editați suma pentru a deschide meniul de bacșișuri. În cele din urmă, trebuie să modificați valoarea și să salvați modificările efectuate. Acest proces se poate face oricând la sfârșitul comenzii, când este timpul să evaluăm comanda, faceți clic pe vizualizare suma curentă, apoi faceți clic pe editare și la sfârșit, odată ce modificările au fost efectuate, faceți clic pe continua.

Care este procedura pentru a anula bacșișul șoferului în Uber Eats?

Anularea unui bacșiș este un proces delicat în acest tip de aplicație, deoarece s-a selectat deja că vor fi livrați bani în plus. Cu toate acestea, în unele cazuri, este posibil să anulați livrarea bacșișului menționat. Aceste cazuri sunt specifice momentelor în care se face anularea înainte ca banii să fie deduși din cont.

Pentru a face acest proces, trebuie să mergeți la secțiunea în care se află comenzile pe care le-ați făcut. Apoi, găsiți achiziția pe care ați făcut-o și lăsați bacșișul pe care doriți să îl eliminați. La selectarea sumei sau la adăugarea bacșișului, trebuie să modificați suma selectată la zero, pentru a anula banii trimiși, dacă nu o puteți pune la zero, încercați scade suma de bani.

Este mai bine să dai bacșiș personal sau să îl înregistrezi în aplicație?

O altă modalitate de a da bacșiș unui livrător de mâncare Uber Eats este într-un mod fizic. În acest sens, atunci când livratorul face livrarea și ai comanda ta în mână, îl poți recompensa făcând o donație de bani fizici sau livrând personal un bacșiș, adică față în față.

Acest mod poate fi mult mai bun pentru toate părțile implicate, deoarece există o interacțiune între persoana care a plasat comanda și persoana care livrează. Întrucât, în acest fel, clientul este sigur că bacşişul va fi păstrat de către livratorul si nu altcineva. Din partea livratorului, obține bani imediat fără să aștepte tranzacții de la companie, știe cine l-a recompensat pentru munca sa și achiziționează numerar și nu bani virtuali.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here