Cum să vă dezabonați de la Netflix pe mobil? - Fara complicatii

Dacă ai luat decizia să dezabonați-vă de la abonamentul Netflix, aici vă vom spune diferite modalități de a-l realiza fie de pe telefonul fix, fie de pe mobil. Dacă nu doriți să continuați să vă abonați la plan din cauza unor probleme economice sau din orice alt motiv, atunci rețineți că mai jos vă vom arăta cum să vă dezabonați de la contul dvs. Netflix.

Index()
 1. Ce trebuie să faceți pentru a vă anula contul Netflix prin telefon?
 2. Cum să deschideți setările Netflix pe mobil?
 3. Cum să anulați abonamentul Netflix cu telefonul mobil?
 4. Care este modalitatea de a schimba conturile pe Netflix pe site-ul web?

Ce trebuie să faceți pentru a vă anula contul Netflix prin telefon?

Procedura de dezabonare de la Netflix de pe telefon este foarte simpla, consta in efectuarea unui apel. Poți să o faci fie de pe un telefon fix sau mobil, trebuie doar să formați următorul număr 900 866 616. Acest număr este gratuit și vă permite să vă dezabonați de la Netflix.

Imediat când ajungeți pentru a fi prezenți, va trebui să informați operatorul că doriți să vă dezabonați de la Netflix. Acolo vă vor cere diverse informații, cum ar fi numele dvs., e-mailul sau alte informații legate de plată. La finalizarea acestui proces, contul dvs. va fi șters.

De asemenea, aplicația Netflix cu toate funcțiile incredibile pe care le are vă permite să puneți o parolă pe profilul dvs. și cel mai bun lucru este să o faceți 100% sigură. Ca să poți avea conținutul pe care îl consumi într-un mod 'privat', ca să nu afle nimeni din celelalte profiluri.

Cum să deschideți setările Netflix pe mobil?

Pentru a accesa setările contului Netflix de pe telefonul mobil, trebuie să confirmați că vă aflați pe ecranul de start. Acum efectuați pașii care vor fi indicați mai jos: 

 1. Deschideți aplicația Play Store pe telefonul mobil.
 2. În continuare, veți căuta aplicația Netflix.
 3. Acum veți selecta Netflix în răspunsul la întrebare.
 4. Faceți clic unde scrie „Instalare”.
 5. Instalarea se va finaliza când va apărea în notificările din partea de sus a ecranului că „Netflix a fost instalat cu succes”.
 6. Acum veți închide Magazinul Play.
 7. Veți căuta aplicația Netflix și veți porni-o.
 8. Pune e-mailul și parola contului tău conectat la Netflix.
 9. Dacă nu aveți un cont, accesați instrucțiunile de abonare.

Este important de reținut că aceste tipuri de pași se poate schimba dacă producătorul sau utilizatorul dispozitivului l-au personalizat. Dacă dintr-un motiv oarecare nu puteți efectua pașii de mai sus, ar trebui să accesați suportul de pe site-ul web al producătorului telefonului. 

Un alt fapt remarcabil despre Netflix este că poți să-i pui un cod de securitate și, de asemenea, să-ți blochezi profilul, astfel încât să ai control total asupra acestuia, astfel încât nicio altă persoană din celelalte profiluri să nu invadeze confidențialitatea conținutului tău.

Cum să anulați abonamentul Netflix cu telefonul mobil?

Pentru a vă dezabona de la Netflix de pe telefonul mobil, există două moduri de a face acest lucru și acestea depind de dacă telefonul tău este Android sau iOS. Pe telefoanele Android, pentru a vă dezabona de la Netflix de la Google Play trebuie să efectuați următorii pași:

 • Mai întâi trebuie să intri în Play Store, apoi vei face clic pe opțiunea Meniu.
 • Selectați unde scrie Abonamente.
 • Apoi faceți clic pe Netflix.
 • Apoi faceți clic pe Anulare abonament.
 • În cele din urmă trebuie să confirmați operațiunea făcând din nou clic pe Anulare abonament.

Trebuie să rețineți că, dacă veți continua să vă bucurați de serviciul dvs. până la finalizarea ultimei date de facturare, după aceea nu vei mai avea serviciul Netflix și nu vă vor încărca în continuare. Pe telefoanele mobile iOS, astfel încât să vă puteți dezabona de la Netflix fie pe iPad, fie pe iPod Touch și iPhone, urmați acești pași:

 • Mai întâi trebuie să faceți clic pe Setări.
 • Apoi veți face clic pe numele dvs.
 • Apoi faceți clic pe iTunes și App Store.
 • Faceți clic pe ID-ul Apple și apoi pe Vizualizare ID-ul Apple. Poate fi necesar să vă conectați sau să utilizați Touch ID.
 • Dați clic pe Netflix. Aici ar trebui să observați Abonamentul dvs. dacă nu îl vedeți, trebuie să verificați dacă ID-ul folosit este corect.
 • Faceți clic pe opțiunea Anulare abonament, apoi pe Confirmare.
 • Dacă observați că nu mai apare opțiunea de Anulare Abonament, este pentru că procedura a fost efectuată cu succes. Și gata, deja ai reușit să te dezabonezi de la Netflix cu telefonul mobil.

Care este modalitatea de a schimba conturile pe Netflix pe site-ul web?

pentru a afla cum poți schimbați conturile pe Netflix de pe site Într-un mod simplu, urmați următorii pași:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Netflix de pe site-ul oficial.
 2. În continuare, veți selecta opțiunea de meniu care spune setările contului.
 3. Veți face clic pe contul dvs.
 4. Mai târziu apăsăm unde scrie Deconectați-vă de la toate dispozitivele.
 5. Când ați dezactivat deja această opțiune a dispozitivului, vă veți conecta acum în noul cont Netflix.

Dacă uneori nu ai timp suficient să vizionezi un film de pe platforma Netflix, îți oferă o opțiune excelentă și anume să poți descărca seriale sau filme pentru a le viziona fără conexiune la internet.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here