Cum să creez și să configurez un cont iCloud de pe computerul meu, Android sau iPhone

De la apariția sa pe piață în 2007, iPhone-ul a revoluționat piata smartphone-urilor complet, fiind un instrument de vârf atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice, pentru gama sa largă de instrumente pentru aplicații sociale, de muncă și educaționale care au optimizat rapid și ușor productivitatea umană în cantități incomensurabile.

Cum să creez și să configurez un cont iCloud de pe computerul meu, Android sau iPhone
Vezi acest videoclip pe YouTube

Toate acestea combinate într-un sistem de operare complex care vă permite să exportați contacte de pe iPhone pe SIM, Android, Gmail, iCloud, Excel sau PC fără probleme, cu scopul de a proteja toate tipurile de informații personale în cadrul sistemului ales de dvs. pentru a preveni eventualele atacuri informatice din partea terților sau viruși malware găsiți pe web.

La fel, prin a lui servicii iCloud Este posibil să creați un grup de contacte pe iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac pentru a gestiona operațiunile de lucru și sociale, adaptându-se astfel la nevoile particulare ale utilizatorilor săi pentru a se consolida ca dispozitiv mobil lider de pe piață, în mare parte datorită interfață simplă pe care o au aceste echipe.

Ținând cont de toate utilizările variate pe care le poate avea un iPhone, cantitatea de informații care se acumulează în cadrul acestor dispozitive este în creștere și cu atât mai mult dacă stocarea nu este verificată în mod regulat pentru a șterge fișierele nedorite. Prin urmare, este esențial să știți cum să utilizați serviciile iCloud pentru a vă stoca toate informațiile în siguranță într-un cloud virtual.

Cu 5 GB de stocare absolut gratuit cu posibilitatea extinderii cu servicii Premium, serviciul iCloud nu funcționează doar ca instrument de stocare, ci și ca o completare ideală, astfel încât iPhone-ul tău să funcționeze optim în orice moment, cu care să-ți ții toate aplicațiile la zi și să-ți accesezi informații în orice moment.

Prin urmare, este recomandat să vă familiarizați cu cloud-ul virtual pentru a cunoaște setările de bază ale acestuia, deoarece sincronizarea datelor este un element esențial pentru a menține confidențialitatea astăzi. Luând în considerare ceea ce a fost explicat mai sus, astăzi vă vom învăța cum să creați și configurați un cont iCloud de pe PC, Android sau iPhone în câțiva pași.

Index()
  1. Creați și configurați un cont iCloud
  2. Utilizați iCloud pe Android

Creați și configurați un cont iCloud

Pentru a crea și configura un cont iCloud de pe iPhone, procedura este simplă, deoarece utilizatorul Apple ID îndeplinește aceeași funcție ca Gmail cu Google, unde prin simpla utilizare a numelui de utilizator nu va trebui să vă înregistrați la iCloud. Trebuie doar să vă conectați iPhone-ul la o rețea WiFi, să intrați în meniul de Setări > General > Actualizare software, pentru a vă asigura că aveți cea mai recentă versiune disponibilă.

După ce v-ați actualizat software-ul, reveniți la meniul Setări și introduceți opțiunea iCloud, unde trebuie să introduceți datele Apple ID sau opțiunea de Obțineți ID-ul Apple gratuit in caz ca nu ai. În cele din urmă, trebuie doar să activați comutatorul iCloud pentru a-i activa serviciile.

În timp ce pentru configurați iCloud din Windows, ar trebui să descărcați aplicația iCloud pe computer pe pagina sa oficială> Reporniți dispozitivul> Deschideți iCloud> Introduceți datele Apple ID> Configurați parametrii contului și faceți clic pe Aplicare pentru a finaliza procesul.

Utilizați iCloud pe Android

Pentru a termina, poți utilizați contul iCloud pe un dispozitiv Android urmând pașii de mai jos. Din browser, accesați pagina Apple pentru a vă conecta la iCloud, odată conectat, mergeți la secțiunea „Securitate” și bifați opțiunea „Generați parola” și faceți clic pe „Creare” pentru a genera o parolă pentru utilizați iCloud în aplicații externe.

Pentru a continua, trebuie să mergeți la Setări telefon > Conturi > Adăugați cont nou > Personal (IMAP) > Introdu e-mailul iCloud > Introduceți parola pe care tocmai ați generat-o pe site-ul Apple pentru a finaliza procesul.

Cu aceasta vă puteți folosi contul iCloud de pe Android și verificați-vă căsuța de e-mail din aplicația oficială Gmail, deși este important să rețineți că anumite elemente precum calendarul, fotografiile și conținutul cloud al contului dvs. nu vor fi sincronizate cu telefonul Android, deoarece sunt considerate un element extern al aplicației.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here