Cum să creați un „Deepfake” realist pe telefonul dvs. Android? - Aplicații pentru a face asta

În prezent, ne este puțin dificil să găsim diferențele dintre o imagine realistă și una editată, iar asta pentru că Deepfakes se poate face acum de pe telefonul tău mobil. Datorită progreselor, există aplicații care vă permit creați deepfake-uri distractive pentru a-l arăta familiei sau prietenilor. Din acest motiv, în acest articol vă vom învăța cum să faceți un Deepfake excelent pe telefonul dvs. Android.

Index()
 1. Cum funcționează tehnologia pentru a-ți schimba fața?
 2. De unde puteți descărca aplicații care funcționează ca Deepfake?
  1. Aplicația Zao pentru Android
  2. Reface pe Android și iOS
 3. Cum să combinați două fețe diferite în FaceApp?
 4. Ce trebuie să faci pentru a-ți pune o față în mișcare pe față cu Wombo?

Cum funcționează tehnologia pentru a-ți schimba fața?

În special, felul în care este schimbată fața datorită inteligenței artificiale, asa ca prevede ca editarea videoclipurilor sa arate destul de realiste, chiar si atunci cand nu sunt. Este fezabil în acest fel, schimbarea feței unui utilizator cu fața altuia total diferit.

Sunteți aplicații sau programele folosesc inteligența artificială în special, pentru a analiza imaginile și a le schimba pentru altele, apoi executați aceeași acțiune invers. Interpretarea imaginii dintr-o fotografie. Această procedură se efectuează de mai multe ori, compunând și descompunând fețele utilizatorului care urmează să fie schimbate.

În acest fel, sunt folosite 2 videoclipuri, o sursă și un capăt. Cea de origine, este cea a utilizatorului a carui fata vrei sa o schimbi intr-o alta fata, mai exact, in videoclipul final.

Dacă ești o persoană care consumă sau îți pierde mult timp urmărind videoclipuri TikTok, ar trebui să ții cont de faptul că nu este bine pentru corpul tău, deoarece poate cauza probleme pe termen scurt, cum ar fi vederea sau somnul. Dacă doriți să îmbunătățiți această situație, puteți folosi aplicații pentru a evita să petreceți mult timp vizionarea videoclipurilor Tiktok și, astfel, să folosiți o utilizare sănătoasă atunci când vizionați videoclipurile acestei aplicații. 

De unde puteți descărca aplicații care funcționează ca Deepfake?

Pentru a putea efectua un Deepfake, trebuie pur și simplu să descărcați orice aplicație dezvoltată pentru acesta. În prezent există mai multe aplicații pentru editarea unui Deepfake, mai jos vă sugerăm următoarele:

Aplicația Zao pentru Android

Să începem cu aplicația Zao, este una dintre cele mai bune aplicații care a devenit cunoscută și destul de remarcabil pentru calitatea videoclipurilor lor. Deși, din păcate, nu este disponibil pentru toate dispozitivele Android.

Această aplicație iese în evidență datorită numărului mare de clipuri pe care le are și, de asemenea, pentru că face o treabă excelentă de a plasa chipul unei persoane în videoclipul care îți place, de la plasarea feței și a fi vedeta filmului Titanic sau din marea serie de Jocurile Tronurilor, pe scurt, îți poți plasa fața în orice film sau serial folosind o simplă fotografie a ta. Aplicația ta este atât de bună, încât adaugă chiar și expresii faciale și caracteristici.

Reface pe Android și iOS

Această aplicație Reface este mult mai accesibilă decât cea anterioară, datorită faptului că îți permite să o descarci cu ușurință din Play Store dacă ai un sistem Android sau de pe iOS dacă ai un iPhone. Remarcat pentru plasarea feței într-un videoclip scurt. Deși efectul nu este la fel de bun ca cealaltă aplicație, este totuși destul de util. Crede-mă că vei râde de câteva ori cu rezultatele.

Are o interfață destul de simplă de folosit, la început vei vedea dacă vrei să alegi să faci un selfie sau o imagine din galeria ta, apoi vei vedea cele mai utilizate și populare videoclipuri scurte ca sugestii, precum și șabloane. În același mod, cel mai bun lucru la ea este că ceai oferă stocarea lor pe telefonul mobil și să poată trimite videoclipurile către alte rețele sociale, cum ar fi WhatsApp sau Instagram.

Cum să combinați două fețe diferite în FaceApp?

 1. Mai întâi trebuie să descărcați aplicația FaceApp și să o instalați pe telefonul mobil Android sau iOS.
 2. Apoi îl vei introduce și vei vedea 2 opțiuni, dacă vrei să folosești o imagine din galeria ta sau să faci o nouă fotografie.
 3. Apoi, când aveți fotografia pe care doriți să o modificați, vei merge la filtrul numit Schimbarea feței și o să-l apăsați.
 4. Puteți vedea o varietate de elemente pe ecran, dar în acest caz, faceți clic pe Schimbări de față.
 5. Când apeși pe el, va apărea o listă de oameni celebri și trebuie să-l alegi pe cel care îți place.
 6. Când ați selectat-o, pentru a termina, pur și simplu vizualizați galeria de imagini de folosit și gata.

Dacă doriți să oferiți mai multă protecție contului dvs. Google, ar trebui să luați în considerare aplicarea verificării în doi pași pe dispozitivele dvs., cum ar fi telefoanele mobile și computerele, deoarece acest lucru vă oferă mai mult sprijin pentru securitatea contului dvs.

Ce trebuie să faci pentru a-ți pune o față în mișcare pe față cu Wombo?

 1. În primul rând, va trebui să descărcați aplicația din Magazinul Play
 2. Apoi îl vei introduce și vei accepta permisiunile necesare
 3. Ulterior, iti vei aseza fata acolo unde este indicat iar noi facem captura respectiva sau pur si simplu alegi o imagine din galeria ta.
 4. Veți alege melodia care vă place. După ce l-ați ales, veți apăsa simbolul verde care are un W pentru a continua procedura.
 5. Va trebui să așteptați câteva secunde până când aplicația Wombo termină videoclipul animat
 6. Dacă ți-a plăcut rezultatul și vrei să-l salvezi pe dispozitiv, va trebui să dai clic pe elementul ‘Salvează’ iar dacă îți place să-l partajezi, să dai clic pe opțiunea ’Trimite unui prieten’. Această aplicație vă permite să o partajați în poveștile tale Instagram sau în starea WhatsApp.
 7. Și gata, te poți distra creând animații grozave cu aplicația Wombo și partajându-le prietenilor tăi.

Este obișnuit ca zilnic să primim diverse notificări pe dispozitivele mobile, dar uneori ne săturam să vedem atât de multe în fiecare zi. Din fericire, datorită progreselor care au fost concepute în telefoanele mobile, acestea ne pot face munca și mai ușoară prin citirea vocală. De aceea este important să știi cum să activezi citirea notificărilor cu voce tare pe telefonul tău mobil, pe dispozitivul tău Android sau iOS.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here