Cum să creezi un traseu pe Google Maps cu mai multe opriri și să îl distribui pe rețelele sociale??

Instrumentul Google Maps este utilizat pe scară largă de utilizatori atunci când trebuie să cunoască adresa exactă a unui loc. Platforma are imagini prin satelit care oferă o imagine detaliată a străzilor, drumurilor, clădirilor și aproape tot ce se găsește în zonă. În plus, oferă locuri de mâncare, hoteluri, benzinării și cele mai bune rute pentru a ajunge la destinație, inclusiv timpul și distanța până la care ajungeți. aici vei invata cum să trasezi un traseu pe Google Maps cu opriri incluse.

Index()
 1. Care este procedura pentru a crea rute Google Maps de pe telefonul mobil?
 2. Ce pași trebuie să urmați pentru a adăuga o oprire pe traseul dvs. Maps??
 3. Câte opriri puteți adăuga ca maxim pe traseul dvs. Google Maps?
 4. Cum să partajați ruta dvs. Google Maps persoanelor de contact?
  1. Trimit prin WhatsApp
  2. Prin Facebook Messenger

  Care este procedura pentru a crea rute Google Maps de pe telefonul mobil?

  Google Maps vă permite să creați rute și să alegeți cea mai bună cale de a ajunge la locul respectiv, de a urmări sau de a crea un traseu, acestea sunt instrucțiunile pas cu pas:

  1. Introduceți aplicația Google Maps.
  2. În bara de căutare din partea de sus a ecranului scrieți și aflați locul în care doriți să mergeți. De asemenea, puteți face dublu clic pe site și site-ul va fi marcat.
  3. La marcarea locului se vor extinde mai multe variante, printre acestea vei gasi cuvinte Direcții, faceți clic pe opțiune.
  4. În mod automat, se va crea traseul unde puteți selecta mijlocul de transport pentru a ajunge acolo, fie pe jos, într-un vehicul, cu bicicleta, printre altele. În funcție de mijlocul de transport, traseul prestabilit se poate modifica, aceasta cu scopul de a oferă cea mai bună cale de a ajunge acolo.

  Ce pași trebuie să urmați pentru a adăuga o oprire pe traseul dvs. Maps??

  În cazul în care doriți să vă opriți pentru un moment pentru a vă odihni, a mânca sau orice altceva înainte de a ajunge la destinație, puteți oricând adăugați opriri pe traseul dvs. Google Maps:

  1. Deschideți aplicația de pe dispozitivul dvs.
  2. Selectați manual destinația sau căutați site-ul dorit în bara de sus.
  3. După ce ați creat traseul, selectați locul în care doriți să faceți o oprire. Apoi caută și faceți clic pe cele trei puncte verticale găsit în colțul de sus al ecranului dispozitivului.
  4. Se vor afișa o serie de opțiuni, faceți clic pe Adăugați sau adăugați oprire.
  5. Oprirea va fi adăugată și va fi reprezentată printr-o literă. Dacă doriți, puteți schimba sau inversa poziția opririlor.

  Câte opriri puteți adăuga ca maxim pe traseul dvs. Google Maps?

  Este posibil să adăugați mai multe opriri pe traseu. Cu toate acestea, există o limită de 10 opriri pe întregul traseu, dar dacă doriți să adăugați mai mult de 10 opriri puteți efectuați următorul truc:

  1. În bara de adrese, căutați un „@”, poate fi necesar să căutați puțin adresa.
  2. După ce l-ați găsit, scrieți înaintea simbolului ‘@’ numărul ‘7’ și apăsați tasta Enter.
  3. Când încărcați din nou pagina veți vedea că în lista de opriri adăugate până când ajungeți la limită vă permite să adăugați încă o oprire, depășind maximul de 10.

  Cum să partajați ruta dvs. Google Maps persoanelor de contact?

  Procedura de a partaja traseul creat cu alte persoane, cum ar fi prietenii sau familia, este foarte simplă, trebuie doar să o faceți Urmați pașii de mai jos pentru a ști cum să o faceți:

  1. La începutul aplicației Google Maps, accesați pictograma cu trei puncte care se află de obicei în colțul din dreapta sus.
  2. Acolo va fi afișat un panou cu diverse opțiuni, printre care veți găsi Indicații de Partajare, trebuie să faceți clic pe acea opțiune.
  3. Odată ce se face acest lucru, dispozitivul va afișa opțiunile de partajare disponibile, practic acestea vor fi toate aplicațiile de mesagerie instalate. Doar selectați-l pe cel dorit și gata.

  Trimit prin WhatsApp

  Prin crearea unui traseu pe Google Maps este posibil să partajați locația dvs. exactă în timp real cu alte persoane de pe rețelele sociale, o aplicație de mesagerie foarte proeminentă este WhatsApp, pentru a vă partaja traseul de pe Google Maps urmați pas cu pas indicat:

  1. La sfârșitul creării rutei, accesați meniul din partea stângă a ecranului dispozitivului.
  2. Caută și faceți clic pe Partajați călătoria.
  3. Va apărea opțiunea de a partaja traseul prin WhatsApp, iar dacă aveți alte rețele sociale va oferi și opțiunea.

  Prin Facebook Messenger

  Pentru a-l distribui pe Messenger trebuie mai întâi să deschideți aplicația Google Maps, să mergeți la meniul care este reprezentat de linii mici și să vedeți opțiunile disponibile care vor fi afișate. Când ești în meniu, apăsați pe Opțiunea Share Ride și selectați rețeaua socială Facebook Messenger, puteți partaja traseul cu orice contact pe care l-ați înregistrat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here