Cum se creează unul sau mai multe tabele într-o bază de date în Access pas cu pas

Nu există nicio îndoială că diferitele programe de birou conținute în pachetul Office ne permit să îndeplinim diferite sarcini. Și de data aceasta vom vorbi despre Microsoft Access, care este folosit frecvent, datorită acestui tip de tutorial care ne învață cum să folosim diversele sale funcții, precum cea care ne ajută să creăm interogări de tip multiplu în mai multe tabele.  Dar apoi vom indica pas cu pas creați unul sau mai multe tabele într-o bază de date în Access.

Cum se creează unul sau mai multe tabele într-o bază de date în Access pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Unul dintre aspectele importante și fundamentale atunci când vrem să folosim Microsoft Access și nu aveți nici cea mai mică îndoială despre ce este și cum funcționează.  Este crearea de tabele, deoarece acolo mergem este să ne scriem datele. Prin urmare, acest articol devine un ghid perfect dacă doriți să începeți să utilizați acest instrument de birou.

Deci, acesta ar trebui să fie ca punctul de pornire când folosiți Access, așa că să vedem ce trebuie să facem pentru a putea creați unul sau mai multe tabele într-o bază de date. Și veți putea verifica dacă este la fel de ușor ca și personalizarea barei de instrumente cu acces rapid.  Deci, să începem cu pas cu pas al acestui articol interesant.

Index()
  1. Pasul pentru a crea un tabel în Access
  2. Pași pentru a crea un tabel într-o bază de date care există deja

Pasul pentru a crea un tabel în Access

După cum am menționat deja în introducerea articolului, este necesar înainte de orice altceva, creați tabelele în care urmează să ne golim datele. Prin urmare, este o noțiune necesară și una despre care utilizatorul trebuie să fie foarte clar. Sa poti cunoaste, in functie de datele pe care le detii, tipul de tabel de folosit si dimensiunile acestuia.

opri puterea creați un tabel în acces O vom face în felul următor, vom merge în meniul de sus și vom selecta fila „Fișier”. Apoi vom selecta făcând clic pe opțiunea "Nou" și în final, vom face clic pe opțiunea "Blank desktop database", următorul pas este să îi adăugăm un nume și vom face acest lucru în câmpul "Nume de fișier".

Acesta va fi numele pe care îl va avea baza de date pe care o creăm, următorul pas este salvarea bazei de date. Putem lăsa acest lucru implicit sau alegeți locația care va avea baza de date menționată. Următorul pas este să faceți clic pe opțiunea "Creați". Această opțiune va permite afișarea tabelului pe care l-am creat în vizualizarea fișei de date.

Pași pentru a crea un tabel într-o bază de date care există deja

După cum ați văzut deja, este foarte ușor să creați tabele atunci când nu avem date în baza noastră de date. Acum vom vedea cum să creăm un tabel într-o bază de date existentă și pentru aceasta vom face următoarele. Pentru a începe trebuie să mergem cu cursorul mouse-ului în meniul de sus și vom face Faceți clic pe fila „Fișier”.

În meniul derulant vom alege opțiunea "Deschide" și vom căuta în locul în care am salvat baza de date, astfel încât să putem avea acces la ea. Următorul pas este să selectați opțiunea „Deschidere”. Și urmați instrucțiunile până când se afișează baza de date de care avem nevoie și unde vom crea tabelele.

Odată ce ne aflăm în baza noastră de date, ne vom localiza cu cursorul mouse-ului pe fila "Creare", apoi ne vom deplasa la grupuri și Vom alege opțiunea Tabele. Și pentru a termina, vom face clic pe opțiunea Tabel. Această opțiune va permite inserarea tabelului în baza de date în „Vizualizare foaie de date”.

Acum veți fi gata să goliți datele pe care le conține, amintiți-vă că puteți adăuga și noi câmpuri la acest tabel sau puteți seta proprietăți. Într-un mod la fel de simplu ca sortarea și filtrarea datelor după formă într-o interogare. și acum știi cum să creați unul sau mai multe tabele într-o bază de date în Access.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here