Cum să creezi un nou cont Facebook în câțiva pași? - Configurați-vă profilul

Procedura de înregistrare și deschide un cont Facebook este rapid, o poți face prin computer sau pe mobil. Știm că s-ar putea să credeți că aveți nevoie de multe cerințe pentru a vă crea un cont, dar adevărul este că nu aveți nevoie, aveți nevoie doar de un e-mail și un număr de telefon.

Pentru a deschide un nou cont de Facebook, o poți face de pe mobil sau de pe computer, de asemenea, este convenabil să știi că poți creați mai multe conturi de la e-mailuri sau numere de telefon diferite, deși da, nu veți putea folosi aceleași date pentru a crea un cont nou.

Index()
 1. Care sunt cerințele pentru a deschide un cont nou pe Facebook?
 2. Cum să deschizi un cont nou pe Facebook de pe computer?
 3. Cum să creezi un nou cont Facebook cu dispozitivul tău mobil?
 4. De ce nu poți crea un cont nou pe Facebook?
 5. Ce ar trebui să faci mai întâi după ce ți-ai creat contul pe această rețea socială??

Care sunt cerințele pentru a deschide un cont nou pe Facebook?

Singurul lucru de care aveți nevoie este să aveți un e-mail sau un număr de telefon, Pe lângă o parolă, și desigur având inițiativa de a avea un cont pe această rețea de socializare și de a crea conținut, crearea acesteia este foarte ușoară și vă reamintim că vă puteți deconecta oricând doriți, fie că este pe telefon sau pe computer.

Cum să deschizi un cont nou pe Facebook de pe computer?

Deci, cu siguranță vă întrebați cum să vă creați un cont pe Facebook?? Daca vrei sa o faci de pe calculator va fi foarte usor, trebuie doar sa intri pe pagina web, sa intri cu browser-ul preferat. La intrare trebuie să accesați ecranul și să intrați datele dvs. pentru a vă crea un cont Facebook.

Este posibil să trebuiască să introduceți un e-mail și un e-mail de securitate, în cazul în care vă uitați contul, trebuie să vă scrieți și numărul de telefon (deși acesta este opțional) și o parolă pe care să vă amintiți, adică personale si sigure. Indicați data nașterii, sexul și gata!! Dar dacă doriți să știți ce date trebuie să introduceți, le vom aminti deja:

 1. Nume Prenume.
 2. E-mail sau număr de telefon.
 3. Parola.
 4. Data nașterii și sexul/genul dvs.

S-ar putea să trebuiască să vă verificați adresa de e-mail sau numărul, Facebook vă va cere să vă confirmați contul, trebuie doar să vă accesați contul de e-mail și să verificați căsuța de e-mail în care trebuie confirma e-mailul de pe facebook. În sfârșit, vei fi deja în interiorul Facebook, trebuie să începi prin a-ți configura profilul și a căuta prieteni, a configura confidențialitatea, aprecierile și interesele.

Cum să creezi un nou cont Facebook cu dispozitivul tău mobil?

Dacă doriți să vă creați un cont nou de pe telefon, tot ce trebuie să faceți este este descărcarea și instalarea aplicația Facebook de pe dispozitiv, pe care o puteți face accesând Magazinul Play și chiar Google Play. După ce a fost descărcat, trebuie să deschideți ecranul și să intrați în ‘Creare cont’ faceți clic pe ‘next’.

Scrieți-vă numele, data nașterii, sexul și numărul de telefon, de asemenea, este important să setați o parolă. Alegeți „Înscrieți-vă” și vei avea rapid un nou cont de Facebook. Dacă doriți să folosiți ocazional mobilul pentru a folosi Facebook, aveți multe funcții și, desigur, puteți folosi „Prieteni din apropiere” pentru a găsi prieteni care vă sunt aproape în mod eficient.

De ce nu poți crea un cont nou pe Facebook?

Trebuie să știi că pentru a-ți crea un cont nou pe Facebook trebuie să ai un alt email, pentru că dacă ai unul anterior nu poți crea alt cont cu aceleași date. Facebook vă permite să creați conturi diferite, dar atâta timp cât numărul de telefon și e-mailul sunt diferite. Acesta este cel mai frecvent motiv care se întâmplă când Contul de Facebook nu a fost creat.

Ce ar trebui să faci mai întâi după ce ți-ai creat contul pe această rețea socială??

Când vă creați noul cont trebuie să-l personalizați, întrucât această rețea de socializare vă permite să vă personalizați contul într-un mod foarte simplu, puteți pune o fotografie cu dvs. pe care ați făcut-o pe mobil, cu o poză perfectă de tip „selfie” sau o fotografie mai profesională. Singurul lucru este că trebuie să-l încărcați la calitate.

Puteți seta o fotografie de copertă, care trebuie să fie dreptunghiulară, actualizați informațiile din bibliografia dvs., completați informațiile care vă interesează, căutați prieteni comuni, creați conținut bun și, bineînțeles, privatizați-vă profilul, trebuie doar să intrați în configurație și confidențialitate, aici îl puteți configura în acest fel:

 • Cine vă poate vedea postările, de obicei doar prietenii dvs. le pot vedea, dar îi puteți seta să le vadă numai anumite persoane sau publicul larg.
 • Cine îți poate găsi profilul, adică cine îți poate vedea e-mailul sau numărul de telefon, sau chiar să-l pună astfel încât să nu-l vadă nimeni, doar tu.
 • Informații care urmează să fie afișate altora.
 • Ascunde-ți lista de prieteni ca să nu-i vadă nimeni, acest lucru se poate face foarte ușor.

Un alt lucru pe care ți-l recomandăm este să începi să încarci și să creezi conținut și, bineînțeles, să cauți prieteni, bineînțeles, cel mai bine este ca aceștia să fie oameni cunoscuți pentru a evita neplăcerile. Desigur, evitați să adăugați persoane care au un profil 'foarte ciudat', adică care nu au nicio informație, fără prieteni în comun.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here