Cum să creați un cont sau să vă conectați la Discord în spaniolă? - Ghid simplu

Dacă ai descărcat deja Discord din magazinul tău mobil, trebuie doar să deschizi aplicația și să te loghezi la contul tău făcând clic pe opțiunea care ți se afișează în dreapta sus, altfel trebuie să creezi una. Să o facă trebuie doar să deschideți pagina oficială și descărcați versiunea pentru Windows sau faceți-o din browser.

Ambele metode sunt aceleași, dar dacă intri din browser trebuie să dai clic pe "Login" și chiar sub această secțiune veți găsi opțiunea de a "crea cont" unde va trebui să completați câmpurile solicitate cu datele dumneavoastră. Este important să știți că trebuie să vă verificați contul făcând clic pe un link trimis în căsuța de e-mail folosită la înregistrare.

Index()
 1. Ce conturi pot folosi pentru a mă înscrie la Discord?
  1. Cu contul dvs. de Gmail
  2. De pe Facebook
 2. Pe ce dispozitive îmi pot crea un cont Discord în spaniolă??
  1. de pe Android
  2. pe iOS
  3. Pe Windows și macOS
 3. Pentru ce sunt serverele Discord??
  1. Chat între utilizatori
  2. Pentru a efectua apeluri video
  3. Distribuie ecran
 4. Este sigur să utilizați Discord astăzi??
 5. Sfaturi și trucuri pentru o performanță mai bună pe Discord
  1. Creează-ți propriile servere
  2. Organizează-ți canalele
  3. Adăugați prieteni
  4. Adăugați roboți pe serverul dvs

  Ce conturi pot folosi pentru a mă înscrie la Discord?

  Discord permite utilizatorilor săi să se înregistreze cu e-mailul ales de ei. Acesta este acceptă majoritatea serviciilor de e-mail precum Outlook, Yahoo și, desigur, Google.

  Cu contul dvs. de Gmail

  Când îți creezi un cont pe Discord, poți folosește-ți contul Gmail fără probleme, este important să știți că trebuie să verificați e-mailul, așa că asigurați-vă că totul este în regulă cu accesul înainte de înregistrare.

  De pe Facebook

  Poate sa accesează pagina oficială Discord de pe pagina ta de Facebook și de acolo să-ți creezi contul, poți trimite și un mesaj către suportul tehnic din comunitatea ta pentru a-ți crea un cont cu e-mailul pe care l-ai folosit pentru profilul tău de Facebook.

  Pe ce dispozitive îmi pot crea un cont Discord în spaniolă??

  Poate sa creați un cont Discord în spaniolă de pe orice dispozitiv, fie că este vorba de telefoane mobile sau computere, indiferent de sistemul său de operare, chiar și procedura este foarte asemănătoare în toate:

  de pe Android

  1. Accesați cea mai recentă versiune a Magazinului Play și descărcați Discord.
  2. Deschideți aplicația și faceți clic pe „Înregistrare”.
  3. Completați toate informațiile solicitate pentru înregistrare, cum ar fi e-mail, parola, numele de utilizator pe care îl veți utiliza și faceți clic pe următorul.
  4. Deschideți căsuța de e-mail folosită și accesați mesajul Discord trimis.
  5. Faceți clic pe linkul de confirmare și acceptați procesul pe butonul albastru care este afișat și gata.

  pe iOS

  1. Descărcarea Discord din App Store poate cere uneori ID-ul dvs. Apple, ID-ul tactil sau ID-ul facial.
  2. Odată ce aplicația este descărcată, introduceți-o și unde scrie „Bine ați venit la Discord” faceți clic pe „Înregistrați”.
  3. Completați câmpurile de înregistrare cu datele dvs. preferate.
  4. Bifați Discord din căsuța dvs. de e-mail în e-mailul folosit pentru înregistrare și gata.

  Pe Windows și macOS

  1. Din browser, accesați pagina oficială Discord și faceți clic pe autentificare.
  2. Faceți clic pe „Creați un cont”.
  3. Completați e-mailul, parola, numele de utilizator și datele privind data nașterii și apoi faceți clic pe Continuare.
  4. Verificați e-mailul deschizând linkul trimis și voila.

  Pentru ce sunt serverele Discord??

  Discordie este o aplicație de chat care funcționează cu servere, unde poți face o mare varietate de lucruri, aceste instrumente sunt foarte utile pentru jucători și mai mult dacă sunt folosite de pe computer. Utilizarea de bază și caracteristicile principale ale Discord pe serverele sale sunt:

  Chat între utilizatori

  Ca platformă de mesagerie funcția de chat încearcă să fie întotdeauna disponibilă, pe servere, apeluri video și oriunde care permite acest lucru, deoarece aceasta este principala caracteristică a interacțiunii.

  Pentru a efectua apeluri video

  Funcția de apel video pe serverele Discord este deosebită, deoarece platforma suportă foarte bine extinderea acesteia, cu alte cuvinte este ca un chat vocal, deoarece nu încetinește dispozitivul în apeluri video de grup.

  Distribuie ecran

  În Discord, un utilizator poate partaja ecranul după bunul plac și poate arăta ce face pe dispozitivul său. Chiar dacă este un apelul video de 10 persoane își pot partaja ecranele nicio problemă, permițându-vă să vă jucați în timp ce vorbiți în același timp.

  Este sigur să utilizați Discord astăzi??

  Deși au apărut platforme similare, Discord rămâne una dintre cele mai sigure și mai stabile aplicații recomandat de jucători, pentru dimensiunea și numărul de configurații disponibile pentru toți utilizatorii. Bineînțeles că trebuie să aveți grijă ce server introduceți și ce date veți oferi.

  Sfaturi și trucuri pentru o performanță mai bună pe Discord

  Discord s-a specializat în subiecte pentru jucători datorită efortului său de a menține un chat vocal sau video fără a încetini echipa noastră. Pentru a profita la maximum sunt recomandate următoarele sfaturi și trucuri:

  Creează-ți propriile servere

  Creându-ți propriile servere poți setați-l să fie public sau privat, pe langa atribuirea de roluri altor utilizatori pentru a mentine serverul activ chiar daca nu esti prezent, este foarte util pentru securitate.

  Organizează-ți canalele

  Cel mai bun mod de a organiza un canal pe Discord este atribuirea de roluri și acordarea acelorași permisiuni pentru configurarea canalului, in acest fel ii poti tine la curent pe participanti despre preferintele tale.

  Adăugați prieteni

  Daca doresti îmbunătățirea performanței canalului este esențial să se adauge prieteni noi care împărtășesc și contribuie cu idei la aceeași temă. Pe măsură ce creșteți numărul, cu atât experiența va fi mai mare și veți putea performa în toate aspectele.

  Adăugați roboți pe serverul dvs

  Pentru a avea un canal sau un server în condiții optime, Discord îți permite utilizați bot care sunt responsabili pentru crearea acțiunilor automate cum ar fi, afișarea regulilor, primirea de noi utilizatori, răspunsul la întrebări, ascultarea muzicii și multe activități pe care le puteți configura în funcție de nevoile dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here