Cum să creezi un cont nou în Pokémon GO cu sau fără Facebook? - explicat

Știm că crearea unui cont Pokémon Go este ceva care te poate interesa din cauza atât de mult boom pe care acest joc l-a avut în ultima vreme, dacă aveți îndoieli cu privire la cum să vă faceți un cont aici, le vom clarifica.

Poti sa creezi si sa te inregistrezi intr-un mod foarte usor, intrand in Pokémon Go prin contul tau Google fie de pe dispozitivul tau Android, fie de pe iOS precum si facand asta cu Facebook-ul tau, la fel o poti face si prin mijlocul clubului de antrenori de pokemon. În continuare vă vom arăta cum să o faceți.

Index()
  1. Cum să înregistrezi un cont nou în Pokémon GO?
    1. cu facebook
    2. Cu un cont Google
  2. Care sunt beneficiile creării unui cont Pokémon Trainer Club??
  3. Ce este și cum să obțineți un ID mai mare în Pokémon GO?
  4. Cum să resetați un cont Pokémon GO?

Cum să înregistrezi un cont nou în Pokémon GO?

Mai întâi vă vom arăta cel mai interesant mod, de pe pagina Pokémon Go puteți intra în clubul de antrenori Pokémon doar intrând din browser, apoi va trebui să vă introduceți datele, precum data la care te-ai nascut și țara în care vă aflați, apoi faceți clic pe butonul verde care spune „Continuați”.

Pentru a continua procesul de înregistrare, trebuie să vă scrieți numele de utilizator sau ID-ul și să introduceți o parolă în plus trebuie să atribuiți un e-mail asta este personal, sau il poti crea din Gmail inregistrand-o foarte usor, o poti face chiar si fara a avea un numar de telefon, acolo vei primi un email de confirmare.

Puteți atribui profilul să fie public sau privat, apoi acceptați condițiile de utilizare și continuați, dar mai întâi trebuie să știți că veți primi un email de la echipă cu numele de „Activare Club Trainer Pokémon” trebuie să-l deschideți și să apăsați „Activați-vă contul”.

Pentru a intra trebuie să introduceți numele de utilizator și parola, alegeți 'Conectați-vă' Și asta este!! Veți putea intra pentru a juca Pokémon Go de pe orice dispozitiv și veți avea beneficiile înregistrării în acest fel, totuși, o poti face de pe facebook.

cu facebook

Pentru a crea un cont de pe Facebook, se va deschide aplicația pe care trebuie să o fi descărcat anterior de pe Google Play și apoi trebuie să o fi descărcat acorda permisiuni pentru a vă furniza datele atunci când vă conectați.

Dar poți chiar conectați-l după ce aveți contul, trebuie doar să intri în setări și apoi să alegi 'cont' poți selecta opțiunea de a te autentifica cu Facebook, ocazional astfel te poți autentifica la Pokemon Go cu contul tău Google sau Facebook.

Cu un cont Google

Această opțiune este foarte asemănătoare cu crearea unui cont cu Facebook, deoarece puteți alege această opțiune, dar trebuie să alegeți dintre toate conturile pe care le aveți stocate pe dispozitiv, atunci trebuie să introduceți numele de utilizator și să puneți o parolă, pe lângă alocarea permisiunilor de joc.

Care sunt beneficiile creării unui cont Pokémon Trainer Club??

Crearea unui cont în acest fel va fi foarte ușoară și are diferite beneficii, cum ar fi o conexiune mai rapidă, deoarece va fi un singur cont, puteți primi recompense speciale, Veți primi promoții limitate și puteți fi la curent cu știrile Pokémon.

De asemenea, puteți participa la diferite competiții, precum și să urmăriți progresul tău în turnee și evenimentele care au loc.

Ce este și cum să obțineți un ID mai mare în Pokémon GO?

ID-ul este numele de utilizator pe care îl aveți în joc, este o identitate personală, unic și pe care nu îl poți transfera, deoarece acest lucru face ca fiecare antrenor Pokémon să se identifice de ceilalți din joc, permite și o bună interacțiune între utilizatori, evitând astfel confuzia și problemele de identificare.

Pentru a-l obține este ușor trebuie doar să intri în joc, și să alegi dacă ești băiat sau fată, poți alege și avatarul, aici va fi momentul să-ți alegi ID-ul care va rămâne continuu în joc. Vă recomandăm alegeți un ID care vă identifică si pe care nu o regreti pentru ca trebuie sa ai foarte clar ca nu o vei putea schimba.

Cum să resetați un cont Pokémon GO?

Pentru a reporni un cont, nu va fi atât de simplu, dar acest lucru ne va permite să repornim Pokémon Go și să începem de la zero, pentru a face acest lucru trebuie să trimiteți un mesaj către suportul tehnic și ei vor putea să vă ștergă contul pentru a face așa că trebuie să indicați adresa dvs. de e-mail, motivele pentru care doriți să ștergeți contul și numele contului dvs. și confirmarea, în câteva zile veți vedea cum este contul repornit și puteți începe să jucați din nou.

Dar o puteți face și prin crearea unui cont nou și, astfel încât să puteți începe de la zero, știm că va fi cam plictisitor dar va fi un mod ceva mai direct, deși nu uitați că vă veți pierde toate avansurile, așa că ar trebui să continuați cu jocul și să învățați să găsiți Pokemoni speciali jucând rapid și ușor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here