Cum să creezi un autocolant în WhatsApp Web pentru a-l partaja persoanelor de contact”,

Sosirea autocolantelor pe WhatsApp marcat un înainte și după în aplicația de mesagerie instantanee, totuși, nu este atât de simplu să adăugați noi autocolante de pe dispozitivul nostru mobil, ci este pentru versiunea web a acestei aplicații.

Prin WhatsApp Web putem crea stickerele pe care le dorim. În acest articol vă vom învăța cum să o faceți ușor și rapid.

Index()
 1. De ce aveți nevoie pentru a crea un autocolant în WhatsApp Web?
 2. Cum poți crea un autocolant pe WhatsApp web?
  1. Pentru a decupa o fotografie înainte de a crea stickerul
  2. Dacă doriți să adăugați un emoji sau un cuvânt la autocolant
 3. Cum poți crea un autocolant pe WhatsApp Web care are mișcare?
 4. Cum sunt salvate autocolantele pe care le-ați făcut pe WhatsApp Web??

De ce aveți nevoie pentru a crea un autocolant în WhatsApp Web?

În primul rând, trebuie să accesăm WhatsApp Web pe computerul nostru și pe nostru Apasați dispozitivul în dreapta sus (trei puncte verticale) și accesați Dispozitive asociate, apoi facem clic pe 'Conectează dispozitiv' și împerechem camera cu codul QR care va apărea pe computerul nostru.

Alte lucruri pe care trebuie să le definim înainte de a face Sticker-ul este să știm care imaginea pe care o vom folosi pentru a începe tehnic procesul. Poate fi un meme, un logo, un desen, orice element vizual în format imagine care ne poate permite să creăm stickere pe WhatsApp. De asemenea, putem transfera autocolante de pe Telegram pe WhatsApp într-un mod simplu și ușor.

Cum poți crea un autocolant pe WhatsApp web?

Creați un autocolant de pe computerul nostru pentru WhatsApp E foarte simplu, Trebuie doar să urmăm o serie de pași la literă:

 1. Să discutăm prin chat în aplicație.
 2. În partea stângă a câmpului de text, facem clic pe pictograma corespunzătoare autocolantelor.
 3. Facem clic pe fila recentă, care este identificată cu o pictogramă de ceas.
 4. Oferim prima opțiune disponibilă, numită 'Creați'.
 5. Căutăm și alegem imaginea pe care dorim să o folosim ca autocolant.

Odată ce imaginea noastră este selectată, ne putem modifica stickerul după bunul nostru plac cu mai multe caracteristici oferite de editor, care sunt:

 • Contur: Putem contura forma pe care o dorim pentru Sticker, acest instrument ne ajută să eliminăm spațiile goale în cazul unei imagini fără fundal în format PNG, de exemplu.
 • Adăugați emoji: este posibil să adăugați orice emoji disponibil în WhatsApp și să îl suprapuneți.

În WhatsApp Web există funcții de bază excelente care ne ajută să decupăm imagini, să adăugăm emoji-uri sau cuvinte. Cu toate acestea, în funcție de fiecare element, procedura variază.

Pentru a decupa o fotografie înainte de a crea stickerul

În editor, trebuie să facem clic pe pictograma decupați și rotiți, identificată de simbolul unei grile plus o săgeată. Pentru a reduce dimensiunea autocolantului nostru, trebuie pur și simplu să mutăm capetele cutiei în fiecare colț. Trebuie remarcat faptul că unealta de tăiere poate fi folosită doar într-un format 1:1, adică complet pătrat.

De asemenea, putem roti imaginea fie la stânga, fie la dreapta, în caz de greșeală este posibil să faceți clic pe 'Resetează' pentru a reveni la punctul de plecare.

Dacă doriți să adăugați un emoji sau un cuvânt la autocolant

Pentru a adăuga un emoji pe imagine, trebuie apăsați pictograma cu fața zâmbitoare, selectăm emoticonul pe care îl dorim și îl putem dimensiona extinzând sau micșorându-i dimensiunea, ne poate ajuta ca o bună completare.

Dacă vrem să adăugăm text, va trebui să apăsăm pe pictograma 'T'. Acolo vom genera un câmp de text cu fundal alb. Este posibil să scrieți orice frază, este recomandat să folosiți câteva cuvinte sau caractere. Există 5 tipuri diferite de fonturi din care să alegeți, pe de altă parte, putem selecta culoarea textului și, dacă dorim, putem elimina partea albă, astfel încât textul să rămână fără fundal.

The textul poate fi plasat oriunde pe autocolant, în cazul în care dorim să-l redimensionăm, folosim punctul din dreapta jos al textului. Dacă vrem să-l rotim, apăsăm pe butonul central superior.

Cum poți crea un autocolant pe WhatsApp Web care are mișcare?

Din pacate cel funcția de creare a autocolante animate în WhatsApp Web nu este disponibilă, deocamdată nu putem face decât creații cu imagini statice. Dar nu vă faceți griji, pe mobilul nostru există o metodă de a crea stickere animate pentru WhatsApp.

Nu este atât de greu, dar vom avea nevoie de câteva instrumente externe precum Giphy, o rețea de GIF-uri unde putem chiar transforma videoclipuri în acest format. Din punct de vedere tehnic, Moving Stickers sunt GIF-uri transformate în format WEBP.

Cum sunt salvate autocolantele pe care le-ați făcut pe WhatsApp Web??

O singura data haideți să terminăm editarea autocolantului și să ne asigurăm că nu există erori, trecem să-l trimitem la chat-ul în care am intrat anterior. Dacă ne revizuim meniul de stickere ne vom da seama că ceea ce tocmai am creat nu va fi disponibil. 

Pentru a salva stickerul nostru, în WhatsApp Web, trebuie să apăsăm săgeata care apare în partea dreaptă sus a elementului, apoi dăm 'Evidențiați mesajul' iar stickerul va fi salvat automat în meniul Autocolante favorite. Dacă verificăm pe mobil în același mod, se va reflecta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here