Cum să creezi un fir public în Instagram cu un autocolant?

Menținerea contului de Instagram activ este esențială pentru creșterea numărului de urmăritori. Prin urmare, este vital să interacționezi cu ei prin poveștile tale. Din acest motiv Instagram vă oferă acum posibilitatea de a creați un fir public în cadrul rețelei de socializare cu ajutorul autocolantului 'rândul tău' unde poți plasa subiectul pe care îl preferi și să provoci conținut colectiv în rețea într-un mod simplu, așa cum vei vedea mai jos.

Index()
 1. Care sunt subiectele principale atunci când faceți un thread public pe această rețea de socializare?
 2. Cum reacţionează adepţii tăi când faci un thread public cu autocolantul „Rândul tău”??
 3. Cum să creezi un fir public în Instagram folosind autocolantul „Rândul tău”?
 4. Unde să vezi răspunsurile la firul public pe care l-ai făcut pe Instagram?
 5. De ce nu apare acest autocolant pe Instagram??

Care sunt subiectele principale atunci când faceți un thread public pe această rețea de socializare?

Crearea de conținut colectiv este scopul principal al utilizării autocolantului „rândul tău” pe Instagram, deoarece aceasta va crea un fir public pe un anumit subiect și Vei încuraja interacțiunea cu adepții tăi și alți utilizatori ai rețelei de socializare în cazul în care utilizați un profil public, există nenumărate teme care sunt folosite pentru a face un thread public folosind Stickerul 'Acum tu' de pe Instagram, dar dintre cele mai folosite vei obține următoarele:

 • Teme legate de animale sau de lucrurile nebunești pe care le face animalul tău de companie.
 • Postează o fotografie cu acel moment sau ultima pe care ai făcut-o cu dispozitivul tău mobil.
 • O amintire a unui loc sau cu o persoană specială.
 • Mâncarea pe care ai încercat-o recent undeva familiară.
 • Poți să arăți lucruri precum decorațiunile tale de Crăciun, haine noi, barba, ochelarii sau orice accesoriu special pentru a-ți menține urmăritorii pe drumul cel bun.

Cum reacţionează adepţii tăi când faci un thread public cu autocolantul „Rândul tău”??

Menținerea interacțiunii cu prietenii tăi în rețeaua de socializare influențează creșterea contului tău de Instagram, deci posibilitatea de a folosi poveștile care durează 24 de ore pentru a publica conținut cu Stickerul 'rândul tău' și a începe un thread public pe rețeaua de socializare, înainte de aceasta urmăritorii tăi pot reacționa în mod obișnuit, adică trimițând orice reacție rapid, un mesaj direct sau urmărind firul public.

Ideal este ca prietenii tăi să urmeze firul astfel încât acesta să devină din ce în ce mai lung. Pentru a face acest lucru, ei vor trebui doar să facă clic pe autocolantul din povestea ta și să apese unde scrie „rândul tău” sau „acum tu” și să treacă la încărcați fotografia legată de subiect că ai început, când îl vei publica urmăritorii tăi îl vor vedea și firul se va răspândi din ce în ce mai mult.

Cum să creezi un fir public în Instagram folosind autocolantul „Rândul tău”?

Dacă îți place să inovezi, să crezi conținut pentru a interacționa și a te distra cu prietenii tăi de pe Instagram, atunci începe un thread public În cadrul rețelei de socializare o veți iubi, deoarece veți fi precursorul conținutului colectiv care va fi răspândit în întreaga rețea de socializare cu tema pe care o alegeți, pentru aceasta nu va trebui decât să faceți următoarele:

 1. Introduceți rețeaua dvs. de socializare Instagram și accesați simbolul poveștii situat în colțul din stânga sus al aplicației.
 2. Continuați să creați o poveste, încărcați fotografia pe care o veți folosi și căutați autocolantul „rândul vostru”.
 3. Când selectați autocolantul menționat mai sus, va apărea un spațiu pentru a pune subiectul dorit.
 4. De asemenea, puteți alege un subiect aleatoriu făcând clic pe pictograma zarurilor pe care o veți vedea în partea de jos a autocolantului.
 5. Pentru a finaliza, trebuie să confirmați acțiunea apăsând butonul gata și să continuați la publicarea poveștii.

Unde să vezi răspunsurile la firul public pe care l-ai făcut pe Instagram?

Fără îndoială, ideea de a folosi Sickers punând întrebări este de a obține interacțiunea cu adepții tăi, cum ar fi atunci când postezi întrebarea ce melodie ar trebui să ascult pentru a primi sugestii muzicale de stilul specific pe care îl solicitați, în cazul autocolantului 'rândul tău' sau 'acum tu', interacțiunea depășește un simplu răspuns, pentru că se creează un fir public de conținut colectiv care te va face să câștigi mai mulți adepți pentru toate răspunsurile pe care le vei primi.

Din acest motiv, aplicația vă permite să vedeți răspunsurile la firul public pe care l-ați creat în cadrul aceluiași Sticker ‘rândul tău’, deoarece te va anunța de fiecare dată când cineva decide să se alăture la Sticker-ul cu subiectul pe care l-ai creat și astfel poți vedea toate răspunsurile apăsând pe Sticker-ul referit în povestea pe care ai publicat-o.

De ce nu apare acest autocolant pe Instagram??

Funcționarea corectă a aplicației poate fi întotdeauna afectată dacă nu aveți cea mai recentă versiune de Instagram sau dacă a avut de suferit o eroare la instalarea dvs, deoarece Stickerul 'rândul tău' este un element nou care nu apare tuturor utilizatorilor de Instagram, dacă se întâmplă acest lucru și vezi un prieten care publică un thread public în povestea lor, dispozitivul tău nici măcar nu îți va permite să-i răspunzi.

Din acest motiv este important să păstrați întotdeauna aplicația actualizată, este, de asemenea, esențial să efectuați o curățenie frecventă, deoarece saturația memoriei cache din aplicație poate afecta, de asemenea, funcționarea acesteia și vă poate împiedica să vedeți opțiuni precum Stickerul „rândul tău” sau „acum tu” pe Instagram.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here