Cum se creează un grup de file în Google Chrome? - Îmbunătățiți-vă organizația,

Utilizați browserul Google Chrome pentru a naviga între site-urile web ne vor conduce și vor contribui la un număr mare de beneficii, Acest lucru se datorează numărului mare de instrumente și configurații suplimentare pe care le are. Fie că este vorba despre schimbarea căii în care sunt stocate descărcările, schimbarea sau personalizarea imaginii de fundal în Chrome și chiar crearea de grupuri de file pentru a avea toate site-urile web preferate pe care le vizităm într-o manieră ordonată. Setările și pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a crea grupuri de file în Chrome pot fi văzute mai jos.

Index()
  1. Cum creezi grupuri de file în Chrome?
    1. De pe un dispozitiv Android
    2. Într-un computer
    3. Folosind o extensie
  2. Cum puteți vedea toate grupurile de file pe care le-ați creat în Chrome?
  3. Ce trebuie să faceți pentru a dezactiva filele de grup de browser Google?

Cum creezi grupuri de file în Chrome?

Există diverse metode prin care putem realiza crearea acestor grupuri de file pentru a avea site-urile web pe care le vizităm frecvent stocate în foldere, aceste metode pot varia de la a le face în același browser pe Android sau computer din configurația acestuia să folosească o extensie care facilitează foarte mult această acțiune. În continuare, vă vom arăta modalitatea corectă de a efectua aceste metode și de pe diferitele platforme ale acestora.

De pe un dispozitiv Android

Acum, pe de o parte, avem crearea unor grupuri de file pe care le putem realiza din versiunea de Google Chrome pentru dispozitive mobile Android, ceea ce trebuie să facem ca Primul pas este să accesăm browserul nostru Chrome, după aceasta vom merge la ecranul principal pentru a observa toate opțiunile acestuia.

Trebuie să mergem în partea de sus a interfeței, acolo putem găsi un mic pătrat cu numărul de file pe care le avem în acel moment, vom face clic pe el și se vor deschide mai multe casete cu o previzualizare a filelor deschise pe care le avem , Acum este doar o chestiune de a apăsa cele trei puncte verticale din colțul din dreapta sus și de a selecta opțiunea care spune 'Grupați filele'.

Acest lucru ne va face să ne fie permis să selectăm filele pe care dorim să le grupăm, la selectarea acestora vom apăsa butonul de acceptare și acestea vor fi salvate. Ceva demn de menționat este că, este nevoie de minim 2 file astfel încât opțiunea de a grupa file să apară disponibilă în browserul nostru.

Într-un computer

Pe de altă parte, există o nouă opțiune în browserul Google Chrome pentru computere care ne permite să grupăm filele pe care le avem deschise în acel moment într-un mod mai intuitiv, acest lucru se face într-un mod foarte practic, deoarece avem doar pentru a face clic dreapta pe orice filă pe care dorim să o grupăm, după aceasta vom face clic pe opțiunea care spune 'Adăugați o filă la grupul nou'.

În acest fel noi se va deschide o fereastra mica in care ni se va permite sa atribuim un nume si o culoare la acest grup de file menționat. Pentru a adăuga mai multe file la acest grup, tot ce trebuie să facem este să trageți fila respectivă în grupul dorit și va fi adăugată automat.

Folosind o extensie

Pe de altă parte, Google Chrome ne oferă opțiunea de a crea diferite grupuri de file printr-o extensie, pentru aceasta este necesar să căutăm și să instalăm o extensie în Chrome, vom realiza acest lucru intrând în Magazinul web Google Chrome și utilizând-o. bara de căutare pentru a găsi și instalați o extensie numită 'Taborama'.

Această extensie ne va permite creați grupuri și adăugați-le nume pentru a face organizarea filelor mult mai ușoară și mai bună în cadrul browserului, permițându-ne astfel să realizăm un număr mare de grupuri. La aceste grupuri menționate putem adăuga filele trăgându-le direct în extensia care trebuie să fie deschisă anterior.

Cum puteți vedea toate grupurile de file pe care le-ați creat în Chrome?

Totul va depinde de versiunea de Google Chrome pe care o folosim în acel moment, dar în general, pentru a observa și edita grupurile de file pe care le-am creat anterior, tot ce trebuie să facem este să facem clic pe pictograma file, deoarece aceasta se va deschide imediat și implicit toate grupurile create anterior, permițându-ne astfel să le personalizăm în funcție de nevoile noastre din acel moment.

Trebuie remarcat că este posibil să vedeți toate grupurile de file pe care le-am creat anterior, chiar dacă ne închidem accidental browserul, acest lucru este posibil deoarece are o opțiune de a recupera file închise în Google Chrome.

Ce trebuie să faceți pentru a dezactiva filele de grup de browser Google?

Dacă din orice motiv vrem dezactivați filele și anulați grupul pe care l-am creat anteriorDe exemplu, trebuie doar să facem clic dreapta pe el și să facem clic pe opțiunea care spune „Eliminați din grup”, ceea ce va face ca filele să fie dezactivate și să apară în zona de file din partea de sus a interfeței Google Chrome.

Există, de obicei, multe motive pentru care nu este posibil să se creeze aceste grupuri de file, de obicei poate fi din cauza browserului nostru nu este în ultima versiune sau într-una mai recentă, indiferent de versiunea și platforma pe care o folosim.

Dacă, pe de altă parte, problema persistă în ciuda actualizărilor anterioare, atunci trebuie să contactăm suportul tehnic Google Chrome și să ne spunem problema în detaliu, cu scopul ca Personalul Google ne ajută cu rezolvarea promptă a problemei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here