Cum să creați un nou e-mail Gmail pe Android, iOS sau PC

Funcțiile Gmail au crescut în fiecare zi în favoarea utilizatorilor săi, așa că acum este esențial să facem parte din această familie dacă dorim să trimitem fișiere, imagini sau videoclipuri de înaltă calitate și multe altele, are și un spațiu de stocare de până la până la 15 gigaocteți. Să ne amintim că fiecare sistem este diferit, așa că vom vedea pas cu pas cum creați un nou e-mail Gmail pe fiecare dintre dispozitivele noastre Android, iOS și PC.

Cum să creez un cont Google sau e-mail Gmail pe Android-ul meu
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
  1. Cum să creați un nou e-mail Gmail pe Android?
  2. Cum să creați un e-mail nou pe iOS?
  3. Cum să creez un nou e-mail Gmail pe computerul meu?
    1. Cum profit la maximum de e-mailul meu Gmail??

Cum să creați un nou e-mail Gmail pe Android?

1) Trebuie să ne poziționăm în pictograma de configurare sau setări; în bara de notificări din partea dreaptă.

2) Odată ajunși în setări, mergem la conturi și selectăm 'adăugați cont' apoi facem clic pe Google.

3) Deja în platforma Google selectăm 'creează cont'

4) Completam formularul pe care il solicitati cu fiecare dintre datele noastre (nume, prenume, data nasterii).

5) Ne alegem numele de utilizator în Gmail cu parola.

6) Continuăm să plasăm numărul nostru de telefon unde ni se va trimite un cod pe care îl vom introduce în cutie.

7) Citim cu grija respectiva politici de confidențialitate iar dacă suntem de acord, vom avea noul nostru e-mail pe Android. Dacă avem aplicația Gmail pe dispozitiv, ne putem introduce și introduce contul, dar dacă nu, pentru mai mult confort, o descarcăm pe Google Play.

Dacă vrem să scriem un e-mail, deschidem aplicația gmail, Selectăm butonul din stânga sus, introducem trimis, optăm pentru semnul 'plus' aflat în josul Gmail și începem să scriem.

Amintiți-vă că, pentru a trimite un e-mail trebuie să cunoaștem adresa destinatarului, Dacă tot nu aveți destinatarul în lista de contacte, aici vă spunem cum puteți adăuga un contact nou în Gmail; odată ce adresa de e-mail a fost adăugată sau copiată corect, puteți continua să trimiteți e-mailul.

Cum să creați un e-mail nou pe iOS?

Pentru a putea crea un nou e-mail Gmail în IOTrebuie să urmăm acești pași:

1) Pe ecranul de start alegem configuratie astfel incat vom avea acces la optiunea care ne intereseaza 'parole si conturi' unde urmeaza sa intram.

2) Facem clic pe 'adăugați cont' apoi pe opțiunea 'Google'.

3) Vom avea două alternative 'anulați' și 'continuați' alegem 'continuă'.

4) Vom alege 'creeaza cont' pentru a completa formularul (nume, prenume, nume de utilizator, parola, descrierea contului). Odată terminat, continuăm.

5) Faceți clic pe butonul 'next'. Ne plasăm numărul de telefon pentru a primi în continuare un cod ca mesaj text pe care trebuie să îl introducem în formular.

7) Odată plasat codul, introducem datele noastre personale (nume, prenume, data nașterii, sex). 

8) Vom avea două opțiuni în această etapă, 'săriți' și 'da, sunt de acord' să primim notificări de la Google.

9) Textul care va apărea pe ecran sunt politici de confidențialitate de această platformă și dacă suntem de acord vom face clic pe 'next' pentru a ne bucura de serviciile sale.

Avem deja e-mailul pregătit pentru a fi folosit.

Cum să creez un nou e-mail Gmail pe computerul meu?

Pentru a porni pe laptopul nostru, trebuie să intrăm în motorul nostru de căutare și apoi să creăm noua noastră e-mail, fie că este Google Chrome, Opera sau server la alegere. Și astfel veți învăța cum să creați un nou e-mail în Gmail

1) Mai întâi intrăm pe server, mergem la motorul de căutare și scriem 'Gmail'.

2) Prima alternativă este cea mai bună opțiune în acest caz, unde în mod normal va apărea pagina web Gmail, facem clic pe pictograma 'creează un cont'.

3) Rândul nostru începe prin completarea fiecărui spațiu liber și introducerea datelor noastre personale (nume, prenume, nume de utilizator, parolă)

4) În acest pas următor ni se va cere un număr de telefon, de preferință cel pentru uz personal, o adresă de e-mail opțională în cazul în care uităm parola, împreună cu data nașterii și sexul nostru.

5) Odată făcut acest lucru, trecem la acceptarea politicilor de confidențialitate ale platformei, facem clic pe creați cont. Gata putem trimite și primi e-mailuri pe computerul nostru.

Cum profit la maximum de e-mailul meu Gmail??

Trebuie să profităm de fiecare aplicație, așa că pentru a ne bucura de fiecare serviciu pe care ni-l oferă această alternativă, trebuie să ținem cont că dacă îi descarcăm aplicația pe dispozitivele noastre, fiecare mesaj va fi primit ca notificare în bara de sus a smartphone-ului nostru, iar cel mai bun lucru este că este o aplicație foarte versatilă, care vă permite să o utilizați pe orice platformă, deoarece vă puteți conecta contul Gmail la două sau mai multe dispozitive în același timp.

Acești pași pe care i-ați putut observa, în care puteți crea un nou e-mail Gmail pe fiecare dintre dispozitivele noastre; Android, IOS, PC; Este foarte ușor și rapid

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here