Cum să creezi un cod QR gratuit și rapid pas cu pas

Există multe aplicații care vă permit să creați coduri QR, care sunt utilizate pe scară largă pentru o varietate de lucruri, în principal pentru paginile web care trebuie să aibă o evidență mai mare a activităților care se desfășoară pe ele, de exemplu, cum să deschideți WhatsApp web cu codul QR.

Cum să creezi un cod QR într-un mod foarte simplu
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dacă aveți nevoie creați un cod QR, dar nu știți cum să o faceți, liniștește-te, mai târziu îți vom explica cu câțiva pași simpli, trebuie doar să urmărești alături de noi.

Aceste coduri sunt folosite pentru salvați informații într-o matrice de puncte, care, dacă citiți pe dispozitivul dvs. mobil, vă va duce la îndeplinirea unui proces al paginii web pe care o rulați. Apoi îl puteți imprima, îl puteți salva pe telefon sau laptop și apoi îl puteți încărca pe rețeaua de socializare sau pe pagina pe care doriți să o faceți.

Index()
  1. Cum pot crea un cod QR?
  2. Cele mai bune aplicații pentru a crea coduri QR
  3. Pentru ce pot folosi codul QR al companiei mele??

Cum pot crea un cod QR?

Acest tip de cod este foarte ușor de generat, trebuie doar să accesați o aplicație sau o platformă web, în ​​funcție de confort și preferință. Este important să știți că dacă acest cod este pentru o companie, îl poți personaliza, astfel încât să aibă o oarecare asemănare sau apropiere cu logo-ul care vă identifică marca.

În funcție de portalul web pe care îl utilizați pentru a vă genera codul QR, va trebui mai întâi să plasați adresa URL a paginii la care vă va duce acest cod sau, în loc să o faceți cu adresa URL, o puteți face cu un mesaj. , o aplicație, imagine, text, cont Facebook, PDF sau MP3.

Veți apăsa apoi "Generează codul QR" iar acest lucru va fi gestionat, următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să apăsați butonul care vă va permite să descărcați codul pe care tocmai l-ați creat.

La descărcarea acestuia, în funcție de pagina pe care ați folosit-o, puteți modifica în ce tip de format va fi descărcat. Este important ca după ce l-ai creat, să păstrezi în așteptarea funcționării acestuia și caută alternative care să îți permită să știi cât de eficient și cât de mult contribuie la pagina ta.

Cele mai bune aplicații pentru a crea coduri QR

În magazinul implicit de aplicații pentru sistemele de operare Android, Google Play, are multe aplicații care vă vor permite să creați coduri QR, fiecare dintre aplicațiile pe care vi le vom arăta în scurt timp va fi foarte utilă, deoarece cu ele puteți personaliza culorile și formele codului QR și mult mai mult.

  • Generator de coduri QR.
  • Generator de coduri QR | QR TIGER | Creator.
  • Creare QR.
  • Cititor de coduri QR - Generator de coduri QR.
  • Generator de coduri QR și scaner.

În mod similar, Google Goggles vă va ajuta să verificați dacă codul dvs. QR a fost generat corect și vă va duce la linkul pe care l-ați adăugat în acest cod; precum QR Code Reader, Passboock, Online QR Reader, Online Tools, fiecare cu caracteristicile sale particulare te va ajuta să verifici funcționalitatea corectă a lucrării tale, după ce ai creat codul.

Pentru ce pot folosi codul QR al companiei mele??

În primul rând, este important să știți că acest tip de cod trebuie să fie disponibil clienților dumneavoastră, fie că sunt potențiali sau nu, utilizatorilor care doresc să afle despre compania dumneavoastră sau doresc să acceseze URL-ul pe care l-ați furnizat anterior, la momentul în care ați creat QR-ul.

Mai presus de toate, este important ca acest cod să fie localizat undeva unde oamenii îl pot scana ușor și rapid și să fie pe o pagină cu Internet.

Cel mai probabil, utilizatorii vă vor scana codul folosind dispozitivele lor mobile, așa că este important să cunoașteți conținutul la care vă conectați fi privit confortabil pe telefoane.

În mod similar, trebuie să îi informați ce pot face după deschiderea paginii prin codul QR. În plus, ar trebui să fie compatibil cu orice scaner de coduri pentru care îl pot accesa cât mai ușor.

Difuzați acest cod în diferitele rețele de socializare ale mărcii comerciale sau profesionale, pentru ca mai multe persoane să-l folosească din ce în ce mai mult. Folosiți-le în modul corect și în scopul potrivit, este cheia succesului tău, deoarece mulți oameni nu le pot scana dintr-un motiv care îi împiedică să facă acest lucru și va anula scanarea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here