Cum să-ți creezi propriile filtre pentru fotografiile tale de pe orice mobil?

Există o infinitate de aplicații și programe care ne ajută să punem filtre, efecte speciale și aproape orice dorim să adăugăm pentru a ne îmbunătăți fotografiile. Acum oricine are un smartphone își poate modifica fotografiile așa cum dorește și nu are limite în ceea ce privește creativitatea. Vom explica pas cu pas cum să-ți creezi propriile filtre pentru fotografiile tale de pe telefonul mobil.

Index()
 1. Este posibil să adăugați efecte fotografiilor dvs. direct de pe camera dvs?
 2. Care sunt pașii pentru a vă crea propriile filtre pe dispozitivul dvs. mobil?
  1. Din orice versiune de Android
  2. Folosind un terminal iOS
 3. Ce alte aplicații există pentru a adăuga cu ușurință efecte fotografiilor tale?

Este posibil să adăugați efecte fotografiilor dvs. direct de pe camera dvs?

În zilele noastre este rar să vezi un telefon care să nu aibă un fel de efect în cameră pentru a face fotografii și a ieși cu mai mult stil. A fost posibilă îmbunătățirea acestor funcții și implementarea lor în telefoanele actuale, acestea fiind din ce în ce mai pretențioase și mai eficiente pentru a ne acoperi nevoile și gusturile.

Sigur dacă mergi la aplicația pentru cameră a telefonului dvs, veți găsi selecții pentru a vă îmbunătăți fotografia, în lucruri precum luminozitate, față, culoare, temporizator pentru a începe fotografia, printre altele. Posibil veți găsi una sau alta opțiune pentru a genera un fel de efect asupra fotografiei și a vă juca cu camera. Este doar o chestiune de a alege efectul preferinței tale și cel care se potrivește cel mai bine ceea ce vrei să obții.

Care sunt pașii pentru a vă crea propriile filtre pe dispozitivul dvs. mobil?

Toate dispozitivele mobile actuale Au opțiuni pentru a îmbunătăți o fotografie sau o imagine după bunul plac, fără a fi nevoie să descărcați o aplicație, deși, dacă ceea ce doriți este un catalog mai specific și mai extins de filtre și îmbunătățiri, poate că veți avea nevoie de unul.

Totuși, dacă ceea ce cauți sunt simple modificări cu alternativele pe care le aduce telefonul tău, va fi suficient, deși s-ar putea să fii surprins de varietatea pe care ne-o oferă. Puteți urma acești pași pentru aflați mai multe despre cum funcționează filtrele si efecte speciale:

 1. Alegeți fotografia sau imaginea care este salvată în galeria dvs. pe care doriți să o modificați.
 2. Priviți în partea de sus a ecranului trei puncte aliniate și apăsați pe ele.
 3. Selectați opțiunea Editare.
 4. Veți găsi mai multe pictograme, unde filtrul este de obicei marcat cu trei inele atașate, veți face clic pe el.
 5. Imediat vor fi afișate tipurile de filtru pe care le are telefonul tău și cum se numește fiecare. Acestea variază în funcție de modelul de telefon, dar sunt în general foarte asemănătoare.

Dacă nu sunteți mulțumit de filtrul ales, îl puteți schimba oricând, nu aveți limite de modificat, doar amintiți-vă să salvați modificările pentru a nu pierde nimic din munca dvs. De atunci totul depinde de creativitatea ta.

Din orice versiune de Android

Pentru a vă crea propriile filtre de pe un dispozitiv Android, trebuie să instalați o aplicație concepută pentru această sarcină. Aici vom vorbi despre aplicația Lumii (trebuie să o descărcați anterior), care este folosită pentru a vă crea propriile filtre și oferă efecte speciale distractive. aici este explicatia pas cu pas pentru a crea filtre:

 1. Mai întâi veți intra în aplicația instalată anterior.
 2. Alegeți fotografia pe care doriți să o modificați.
 3. Căutați pictograma Filtre, este reprezentată de o cutie cu o figurină mică în interior.
 4. Vor fi afișate diferite filtre pentru a le adăuga la fotografia noastră, puteți alege tonul care vă place cel mai mult.
 5. Pe lângă filtre, veți găsi mai multe pictograme unde veți vedea mai multe accesorii de adăugat.
 6. Când ați terminat și mulțumit de munca dvs., salvați imaginea și ați terminat.

Folosind un terminal iOS

PicsArt este o aplicație concepută pentru dispozitivele iPhone și este folosită pentru a crea filtre, a decupa imagini și a aplica diferite efecte, de exemplu, făcând fotografiile noastre să pară mai vechi sau, dimpotrivă, mai stilate. Pașii spre efectua filtrele sunt simple:

 1. Deschidem aplicația.
 2. Căutați semnul „+” pe care îl veți găsi în centrul părții de jos a ecranului.
 3. Selectați fotografia pentru care doriți să faceți modificări.
 4. Apoi faceți clic pe opțiunea Efecte și multe tipuri de efecte vor fi extinse pentru a introduce fotografia noastră.
 5. La final, trebuie doar să salvezi munca pe care ai făcut-o și va fi gata.

Ce alte aplicații există pentru a adăuga cu ușurință efecte fotografiilor tale?

În afară de aplicațiile deja menționate mai sus, exista si alte aplicatii care poate fi, de asemenea, util pentru a adăuga efecte fotografiilor tale și pentru a obține astfel o imagine mai bună pe care să o arăți pe diferitele tale rețele sociale, dintre care putem aminti câteva:

 • Snapseed: Aceasta este o aplicație foarte completă și cunoscută astăzi, este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android. Datorită acestuia, puteți edita și modifica fotografii într-un mod foarte profesionist. Vă permite să realizați efecte foarte izbitoare și să retușați imagini fără să aveți experiență în domeniu.
 • Selfie Maker: Oferă instrumente grozave pentru fotografii, cum ar fi filtre, autocolante, fundaluri, printre altele. Această aplicație poate fi găsită disponibilă pe dispozitivele Android.
 • Google Foto: Cu această aplicație nu numai că poți aplica filtre pentru fotografii, dar le poți și încărca pe internet, pentru ca alte persoane să-ți vadă munca. Google Photos ne oferă câteva filtre simple și este disponibil și pe iOS și Android.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here