Cum să-ți creezi propriul logo folosind Canva? - Design profesional și digital”,

Canva este un instrument care a devenit popular în ultimii ani, oferă posibilitatea realizării de design online pentru toate tipurile de platforme digitale, de la cărți de vizită, infografice, logo-uri, videoclipuri și imagini publicitare. Aceste modele pot fi realizate de profesioniști în domeniu, precum și de cei care nu sunt atât de pricepuți în materie, deoarece instrumentul nu necesită procese complicate nici ambiguă.

Index()
 1. Ce ar trebui să includeți atunci când vă proiectați logo-ul digital?
 2. Care este modul în care puteți utiliza Canva pentru crearea logo-ului dvs?
 3. Cum puteți descărca logo-ul nou proiectat în diferite formate?
 4. Unde vă puteți introduce logo-ul pentru a vă îmbunătăți marca și cum să o utilizați?
  1. cu rețelele tale de socializare
  2. în produsele fizice

  Ce ar trebui să includeți atunci când vă proiectați logo-ul digital?

  Există mai multe concepte pe care trebuie să le definiți atunci când proiectați un logo, fie pentru un brand personal sau de companie. Este important să luați în considerare că acest design va fi imaginea mărcii dvs., așa că trebuie să reflecte anumite calități și caracteristici, precum următoarele:

  • Ar trebui să fie simplu și simplu, reține că este identificarea grafică a mărcii tale, nu ar trebui să descrie fiecare concept al afacerii tale și, de asemenea, fiind simplu, va rămâne în mintea clienților tăi.
  • Importanta este si originalitatea, trebuie sa iti faci o imagine inovatoare care sa iti reprezinte afacerea.
  • Logo-ul trebuie să ofere percepția asupra esenței mărcii și, prin urmare, să fie a consolidarea mesajului.
  • Designul pe care îl realizați trebuie să fie adaptabil la orice dimensiune și reproductibil în orice format, amintiți-vă că fiind imaginea companiei, trebuie să îl utilizați în publicitate fizică și digitală.
  • Când îți creezi designul, fii convins că acesta va dura în timp, nu este fezabil să modifici design-urile logo-ului unei companii, deoarece sustrage identitatea mărcii și poate deruta clientilor sai.
  • Atracția este esențială, fiind chipul afacerii tale trebuie să ofere o primă impresie bună, este ceea ce va face clientul să se agațe de produsul sau serviciul tău.

  Care este modul în care puteți utiliza Canva pentru crearea logo-ului dvs?

  1. Deschideți instrumentul online Canva, în motorul de căutare al paginii de start scrieți Logo, acesta va deschide o pagină cu opțiunea de o pagină goală sau șabloane prefabricate de logo-uri, faceți clic pe oricare dintre cele două opțiuni.
  2. Canva are o bibliotecă extinsă de șabloane profesionale pe care le puteți personaliza după bunul plac, puteți vizualiza modele pentru diferite sectoare și articole comerciale, cum ar fi: mâncare, sănătate, recreere, religie, sport, jocuri video și multe altele.
  3. Alegând oricare dintre aceste șabloane, îl puteți modifica și strânge după gustul sau nevoia dumneavoastră. Este esențial să reflectați personalitatea mărcii dvs. și să definiți un stil care să reziste cu afacerea dvs. în timp, puteți scrie texte cu fonturi combinate și în diferite poziții, puteți explora culori, fundaluri, imagini și forme.
  4. Puteți experimenta toate instrumentele pe care le oferă ca un profesionist, nu doar schimbând culorile și fonturile, ci și să atingeți cu pictograme, autocolante și vectori.
  5. Când vă simțiți confortabil cu designul logo-ului dvs., îl puteți descărca pentru a-l folosi atât pe platforme digitale, cât și pe platforme de imprimare, le puteți descărca în formate JPEG, PNG sau PDF, precum și în diferite dimensiuni și dimensiuni.

  Cum puteți descărca logo-ul nou proiectat în diferite formate?

  Diferitele formate de digitizare a imaginilor depind de pixelii în care sunt stocate și ar trebui să știți cum le puteți utiliza pentru a le adapta campaniilor dvs.

  • JPEG: comprimă imaginea și pixelii care o compun în blocuri formate din mii și milioane de biți, în funcție de numărul de pixeli care sunt stocați într-un singur bloc va scădea calitatea imaginii.
  • PNG: au calitatea de a fi „transparente”, pot fi acomodate oriunde fără a modifica ceea ce este sub ele, funcționează și ca ecran verde, au acces la întreaga gamă de culori și salvarea lor nu suferă niciun fel de modificări.

  Canva oferă mai multe opțiuni în secțiunea Descărcare, care vă permite să alegeți formatul și prezentarea vrei designul tău, de fapt, îl poți trimite în documente PDF fără a pierde calitatea. Cu toate acestea, dacă achiziționați versiunea PRO vă puteți bucura de mai multe opțiuni.

  Unde vă puteți introduce logo-ul pentru a vă îmbunătăți marca și cum să o utilizați?

  Acum, având pregătită imaginea care reprezintă brandul tău, trebuie să o faci cunoscută, nu contează dacă nu ai încă un brand solid sau puternic, dacă ai un produs sau serviciu solid, trebuie doar să începi munca de brand. proces menținând un concept adecvat, ușor de reținut și care garantează și acoperă nevoile clientului.

  cu rețelele tale de socializare

  Ai deja logo-ul pregătit și este timpul să îl arăți pe rețelele tale de socializare într-un mod adecvat, este recomandat să realizezi o planificare pentru comunicarea mărcii pe diferitele platforme digitale precum site-uri web, blog sau rețele sociale, adică trebuie să transferi imaginea reprezentativă a companiei tale în toate canalele în care vrei să fii prezent.

  Puteți încărca, de exemplu, imaginea logo-ului dvs. în anteturile rețelelor sociale populare precum Facebook sau Instagram, în același mod în care puteți utilizați imaginea menționată în bannere de pe rețelele sociale schimbând doar culoarea de fundal a designului, dar păstrând intact designul logo-ului.

  De asemenea, puteți adăuga modele de logo ale companiei dvs. în rețele și reclame, poate fi atât explicit, cât și discret într-un colț al imaginii, pentru aceasta trebuie să le descărcați în formate care nu includ fundal sau pe fundal transparent.

  în produsele fizice

  Deși în ultima vreme practic totul se mișcă digital, nu putem lăsa în urmă publicitate tangibilă care la fel sunt de mare ajutor pentru o afacere, deoarece este partea sensibila si abordarea cu clientul. Puteți imprima cărți de vizită, postere, tricouri sau alte articole legate de afacere și publicul pe care doriți să-l atrageți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here