Cum să creați sau să faceți o copertă de reviste în Word pas cu pas

In zilele de azi faceți o copertă de reviste de cuvinte, Este foarte ușor, iar acest program este unul dintre cele mai utilizate programe de calculator text pentru lucrul cu documente digitale. Și este prezent în majoritatea computerelor, deoarece este un procesor de text și grafică foarte simplu de utilizat. Este un program care are o varietate de formate și aplicații, printre care denotă întotdeauna corector ortografic util. Aici vom explica pas cu pas cum să creați sau să faceți o copertă de reviste în Word.

Cum să creați sau să creați o COPERĂ DE REVISTA în Word - Ghid complet
Vezi acest videoclip pe YouTube

Puteți alege cum să formatați scrisoarea în funcție de preferințele dvs., evidențiate cu aldine prin comandă sau pictograme vizibile. Aceasta permite configurarea dimensiunii foii fie; Orizontală sau verticală. Word nu este doar un simplu procesor de text, ci permite utilizatorilor să insereze imagini pentru a da valoare a ceea ce este scris și să realizeze grafice explicative pentru a demonstra grafic statisticile procentuale de prezentare.

Index()

Cum să creați sau să faceți o copertă de reviste în Word pas cu pas

După cum știm deja, Word este un program software care vă permite să creați texte pe computer și este, de asemenea, unul dintre cele mai utilizate pentru a lucra cu documente digitale. Și de aceea aici vă voi arăta cum să faceți o copertă de reviste, ușor și simplu pas cu pas:

 • Mai întâi trebuie să ne asigurăm că noastre computerul are programul Microsoft Word, iar daca nu il ai il poti descarca de pe pagina sa oficiala. Localizăm programul nostru și continuăm să-l deschidem pentru a crea un nou document.
 • Apoi, faceți coperta revistei; amintiți-vă să introduceți imagini care au legătură cu conținutul acestora. Și pentru a face acest lucru, faceți clic pe 'Inserați' apoi pe 'Imagine'.
  Dacă aveți o fotografie salvată pe computer, încărcați-o în documentul Word făcând clic pe „Din fișier” din meniu.
 • Dacă doriți să adăugați un design reproductibil, trebuie doar să faceți clic pe 'Design reproductibil'. Folosind opțiunea „Inserare” în loc de copiere și inserare, astfel încât să puteți crea un design mai mic în loc de pe care doriți să le trimiteți prin e-mail.
 • Adăugați un titlu revistei jucându-vă cu opțiunile de font.
 • Pentru a scrie peste imaginea dvs., faceți dublu clic pe imaginea din document și, în fila de aspect, alegeți butonul „În spatele textului”. Acest lucru vă va permite să scrieți pe imaginea dvs. și să îmbunătățiți textul designului. Acest lucru vă va permite să adăugați mai mult text acolo unde aveți nevoie.

Cum pot gestiona fundalul imaginii și pot scrie text pe ea

Pentru a da culoare și un text bun designului tău, urmează acești pași aici, astfel încât coperta ta să aibă o prezentare mai bună:

 • Trebuie să începi mai întâi adăugarea titlului de conținut la revista ta, asta depinde de imagine (pe care o poți edita cu același program dacă preferi). Adăugați titlul la stânga sau la dreapta după cum credeți că este potrivit și alegeți fontul care vă place cel mai mult.
 • Dacă doriți să renunțați la textul pe care l-ați tastat, faceți clic dreapta pe text și alegeți „Font” din meniul derulant și acolo puteți, de asemenea, schimbați culoarea textului dvs.
 • De asemenea, puteți lucra la paginile interioare alegând un font care vă place și, de asemenea, puteți crea un cuprins.
 • Pentru a adăuga pagini în revista dvs., faceți clic pe butonul „Inserați” din partea de sus și alegeți opțiunea „Număr de pagini”. Puteți alege unde doriți să ajungă numărul de pagini. Și asigură-te că nu este bifat în caseta de comandă, acest lucru vă va permite să vedeți numărul de cuvinte din designul dvs.

Ce avantaje vă oferă Word atunci când lucrați cu un document?

Word permite utilizatorului să scrie tot felul de texte, articole, note și monografii într-un mod ordonat și simplu. Acesta a devenit cel mai folosit procesor de text din lume, iar acest lucru se datorează marilor avantaje ale programului:

 1. Unul dintre principalele avantaje este; acea puteți scrie textul dorit și puteți alege dimensiunea și formatul specific al fontului, de asemenea, puteți evidenția părți ale textului cu caractere aldine, cursive și subliniate.
 2. Un alt avantaj al acestuia este că vă permite să inserați imagini, fotografii și tot felul de grafice care vă permit să completați informațiile textului scris. Și dacă doriți o vedere mai bună a acestuia, puteți pune foile de cuvinte pe verticală sau pe orizontală.
 3. Și un instrument foarte important al Cuvântului este că; are un verificator ortografic util care îi permite utilizatorului să vadă dacă a făcut vreo greșeală.
 4. Amintiți-vă să apăsați pe „Salvați” odată ce lucrarea este terminată, astfel încât să nu se piardă sau să nu fie ștearsă (și dacă vi se întâmplă, nu vă faceți griji, există o modalitate de a găsi și recupera fișierele cu cuvinte nesalvate). Și gata să vă bucurați de documentul realizat cu Microsoft Word.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here