Cum să creați sau să faceți un nou cont sau utilizator în HouseParty cu ușurință

Comunicarea cu cei dragi nu este ceva nou, ne-a plăcut mereu să menținem acel contact, fie că este cu un membru al familiei, un prieten sau colegi de muncă. Prin urmare, trebuie să știi cum să creezi sau să faci un nou cont sau utilizator în HouseParty cu ușurință; acest vă permite să aveți acel „Față în față” cu oamenii pe care îi iubim cel mai mult și vei reuși să fii acolo în ciuda distanței. Această aplicație era deja pe piață de mult timp, dar nu a avut momentul ei de popularitate până în ultimele săptămâni

Cum pot să creez sau să creez un cont pe HouseParty
Vezi acest videoclip pe YouTube

Houseparty este o aplicație care a devenit foarte populară în această perioadă de carantină, din cauza izolării de către Covid-19. Scopul aplicației este de a se distra făcând apeluri video; unde poți comunica cu rudele și chiar cu străinii. Îți poți invita prietenii, iar ei îi invită pe alții și înainte de a-ți da seama ai o cameră plină, dispus să se distreze jucând o serie de jocuri, împărtășirea unei rețete de gătit, printre altele.

Index()
  1. Cum să vă înscrieți la Houseparty cu ușurință?
  2. Cum să creați sau să faceți un nou cont sau utilizator în HouseParty cu ușurință?
  3. Beneficiile oferite de Houseparty

Cum să vă înscrieți la Houseparty cu ușurință?

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să descărcați aplicația, care este disponibilă la iOS sau Android, precum și pentru Windows și Mac. Deja descărcat și instalat trebuie să îl introduceți. Acum va trebui să apăsați „Înregistrați-vă” pentru a vă înregistra contul Houseparty.

Apoi va trebui să adăugăm adresa de e-mail reală. Acest lucru trebuie să fie valid, deoarece îți vei activa contul printr-un e-mail pe care ți-l trimit.

În continuare va trebui să-ți pui numele, nu trebuie neapărat să fie real, poate fi un cont de utilizator cu o parolă puternică, pentru a evita vremurile proaste, puteți folosi o combinație între un nume și numere intercalate sau cuvinte fără sens folosind litere mari și mici precum: 'AlejanD2364s15'. Este foarte greu să ne amintim o astfel de parolă, dar trebuie să avem în vedere că idealul este să ai o parolă sigură și să nu ai probleme cu contul nostru.

În ceea ce privește vârsta ta, Houseparty nu acceptă copiii sub 13 ani. În aceasta puteți pune data reală a nașterii sau una care este înainte de 2007. Și dacă confidențialitatea este ceva foarte important pentru tine, îți recomandăm să pui orice dată.

Cum să creați sau să faceți un nou cont sau utilizator în HouseParty cu ușurință?

Deja înregistrat în aplicație, adăugați un nume de utilizator recomandat pentru ca prietenii tăi să te poată recunoaște cu ușurință și astfel să se poată bucura mai rapid de beneficiile pe care ți le oferă Houseparty.

Apoi, aplicația vă cere să introduceți un număr de telefon pentru a vă sincroniza contactele, dar nu vă faceți griji, puteți sări peste acest pas apăsând „Oriți”, deoarece aplicația este creată pentru a se ocupa de numele de utilizator.

De asemenea, puteți obține mai mulți prieteni conectându-vă contul Houseparty la Facebook. Deci cei care au deja aplicația și contul activ pot fi adăugați ca prieteni. Din nou, dacă nu sunteți interesat să faceți acest pas, puteți apăsa 'ocolire'.

Pentru a termina, va trebui să-i dai permisiunea Houseparty accesând camera și microfonul, Dacă nu, aplicația nu va funcționa corect din motive evidente.

Este foarte ușor să creezi un cont Houseparty, este o chestiune de câteva minute pentru a-ți avea contul activ și disponibil. Și în doar câteva mai multe, poți deja să ții legătura prin apeluri video cu familia, prietenii și chiar poți discuta cu străini la întâmplare.

În cazul în care nu recunoașteți aplicația, este foarte simplu. Acest lucru a devenit viral pentru binecunoscuta sa imagine 'mana mica'.

Beneficiile oferite de Houseparty

Houseparty vă oferă posibilitatea de a participa la apeluri video cu până la 8 persoane, fie că sunt din diferite părți ale lumii, motiv pentru care a devenit atât de popular, depășind WhatsApp pe piață. Companie epică de jocuri video Joc făcut din ea acum vă puteți bucura de jocurile fabuloase precum; Trivial, Pictionary, Chips And Guac și Quick Draw. Puteți juca prin apel video.

Este cea mai descărcată aplicație din App Story de la Apple și acum se clasează în primele cinci google play. Această aplicație s-a născut în 2016 din mâna lui „Life On Air” și cu timpul în 2019 a ajuns la 35 de milioane de descărcări. Houseparty este complet gratuit și nu uitați; Asta, în doar câteva minute, te vei bucura de această minunată aplicație.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here