Cum să creați cu ușurință GIF-uri cu tastatura Gboard? - Îmbunătățiți-vă conținutul,

Google oferă o tastatură virtuală numită Gboard cu care utilizatorii pot adăuga o mare varietate de funcții atunci când configurează acest instrument. Este bine cunoscut ca putem alege un GIF dintr-o listă de opțiuni, dar știi deja cum să creezi cu ușurință GIF-uri cu tastatura Gboard? În acest tutorial vă arătăm procedura pentru a o face.

Index()
  1. Ce ar trebui să faceți înainte de a crea un GIF folosind tastatura Gboard?
    1. Aveți cea mai recentă versiune de Gboard
    2. Verificați dacă camera dvs. funcționează corect
  2. Cât timp permite înregistrarea tastaturii Gboard pentru a face un GIF?
  3. Cum poți crea un GIF folosind tastatura Gboard?
  4. Cum să salvezi un GIF ce ai făcut de la această tastatură?

Ce ar trebui să faceți înainte de a crea un GIF folosind tastatura Gboard?

Înainte de a crea un GIF folosind tastatura Gboard, trebuie să țineți cont de două aspecte extrem de relevante: să aveți cea mai recentă versiune de Gboard care vă permite accesați opțiunea de creare GIF și verificați dacă camera mobilă funcționează corect, deoarece se va deschide automat când accesați opțiunea pe care urmează să o gestionați.

Pe de altă parte, este corect să subliniem că funcția de a crea GIF-uri cu tastatura poate deveni foarte util pentru salvarea unor date sau pur și simplu pentru a partaja conținutul într-un mod diferit. De fapt, dacă doriți să trimiteți un 'video scurt' fără audio, este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le puteți încerca, dar așa cum am subliniat, ar trebui să verificați aspectele menționate anterior.

Aveți cea mai recentă versiune de Gboard

Procedura de urmat pentru a avea cea mai recentă versiune de Gboard Este foarte simplu. Dacă nu aveți această aplicație pe mobil, deschideți „Play Store” și introduceți Gboard în bara de căutare. Faceți clic pe „Instalare” și așteptați câteva secunde pentru finalizarea descărcării și instalării. Apoi activați tastatura Gboard pe dispozitivul dvs. mobil pentru a o utiliza în alte aplicații.

În cazul în care ați instalat deja această aplicație pe telefon, accesați ‘Play Store’ și faceți clic pe profilul contului dvs. Apoi, selectați „Gestionați dispozitivul și aplicațiile” și în „Actualizările disponibile” căutați instrumentul „Gboard” și apăsați butonul „Actualizare”. Odată ce actualizarea este terminată, este timpul să utilizați din nou tastatura virtuală.

Verificați dacă camera dvs. funcționează corect

Este esențial să verificați dacă camera dispozitivului dumneavoastră funcționează corect. Să o facă, intra in meniul principal și faceți clic pe pictograma aplicației 'Cameră'. Vezi dacă poți face o imagine, să faci o fotografie și să verifici dacă a fost salvată în „Galerie”. De asemenea, verificați dacă camera frontală și frontală funcționează corect.

Cât timp permite înregistrarea tastaturii Gboard pentru a face un GIF?

Odată ce instalați și accesați Gboard, trebuie să acordați permisiuni pentru a crea GIF-uri cu camera de pe telefonul mobil Android. De menționat că tastatura Gboard vă permite să înregistrați într-un timp de maxim 3 secunde. Mai târziu, puteți aplica filtrele dorite și puteți salva noul GIF pentru a-l putea adăuga la conversațiile dvs.

Cum poți crea un GIF folosind tastatura Gboard?

Puteți crea un GIF folosind tastatura Gboard de pe dispozitivul Android. Pentru a face acest lucru, va trebui să descărcați sau să actualizați Gboard din Magazinul Google Play. Apoi, accesați instrumentul și acordați permisiunile pentru utilizarea camerei. Deschideți o aplicație de mesagerie și atingeți pictograma emoticon. Acolo, selectați opțiunea „GIF-urile mele”.

Apoi, apăsați pe opțiunea „Creați un GIF” astfel încât camera mobilului dvs. să fie activată automat. Activați blițul dacă doriți și alegeți camera față sau spate. Apoi apăsați butonul de înregistrare și așteptați câteva secunde pentru ca înregistrarea să se termine. De asemenea, puteți adăuga efecte din opțiunea „Adăugați efecte”.

Cum să salvezi un GIF ce ai făcut de la această tastatură?

Odată ce ați creat clip video de la tastatura virtuală Gboard, puteți adăuga GIF-ul pentru a răspunde la povești de pe Instagram, îl puteți distribui pe WhatsApp sau îl puteți stoca pentru a-l folosi mai târziu. Dacă doriți să salvați un GIF pe care l-ați făcut de la această tastatură, trebuie doar să apăsați pe opțiunea „Salvare pe rolă”.

Deci, dacă doriți să accesați din nou aplicația de mesagerie mai târziu, va trebui să atingeți pictograma emoticon și „GIF-urile mele”. Acolo, veți găsi GIF-ul pe care l-ați creat anterior. Poate sa ștergeți lista GIF pe care le-ați creat după ce faceți clic pe simbolul 'X' care este afișat în partea dreaptă sus a fiecărei imagini. Fără îndoială, ceva foarte util dacă intenționați să partajați conținutul respectiv în altă perioadă, deoarece veți putea accesa GIF-ul foarte ușor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here