Cum să creați geofiltre personalizate pentru Snapchat? - Fii creativ

În prezent puteți face și publicați propriile dvs. geofiltre de pe platforma Snapchat pentru orice eveniment: fie că este vorba de afaceri, zile de naștere, nunți sau petreceri. Este distractiv să-i ajuți pe cunoscuți și prieteni să-și decoreze fotografiile. Aici împărtășim procedura de proiectare a unui geofiltru personalizat pe Snapchat.

Index()
 1. Ce să țineți cont atunci când creați un Geofilter pentru Snapchat?
  1. aprobarea filtrului
  2. Ghid de creare
 2. Cum să creați geofiltre pentru Snapchat de pe mobil?
 3. Care sunt tipurile de geofiltre care există în Snapchat?
 4. Ce trebuie să faceți pentru a selecta locul geofiltrului Snapchat?

Ce să țineți cont atunci când creați un Geofilter pentru Snapchat?

Pentru elaborarea sau crearea unui Geofiltru pentru Snapchat trebuie să țineți cont de următoarele linii directoare:

aprobarea filtrului

 1. Fișierele necesită dimensiunile unei cutii de 1080 pe 2340 pixeli și nu depășește 300 KB, pe lângă faptul că este păstrat ca PNG. Filtrul trebuie exportat cu un fundal transparent.
 2. Pe pagina de previzualizare, sub articole de achiziție, puteți vedea cum va arăta filtrul dvs. pe diferite dispozitive. Acest lucru este important pentru a vă asigura că filtrul dvs. poate fi utilizat.

Notă: pentru a fi conștienți de limitările și regulile suplimentare asociate conținutului, Trebuie să revizuiți politicile de publicitate Snapchat.

În cazul în care Snapchat îți respinge geofiltrul, îți va oferi motivul, astfel încât să poți face ajustările sau modificările necesare, astfel încât să poți reexpune filtrul ca o nouă solicitare.

Dacă vrei să încarci imagini cu o calitate mai bună în contul tău de Instagram, există marele program de editare foto Lightroom, care îți oferă o varietate de elemente pentru a-ți edita imaginile, printre care se numără așa-numita Super Resolution și Raw Details. Cel mai bun lucru este că poți să încarci fotografii pe Instagram din Lightroom cu o rezoluție foarte bună și să-ți înfrumusețezi feedul.   

Ghid de creare

 1. Mai întâi vei crea o reprezentare bună a filtrului tău.
 2. În continuare, va trebui să verificați dacă fișierul conține 1080 pixeli lățime pe 2340 pixeli înălțime și mai puțin de 300 KB.
 3. Confirmați că nu există elemente sau text evidențiat în marginile filtrului dvs., ar trebui să aibă 210 pixeli de jos și de sus.

Cum să creați geofiltre pentru Snapchat de pe mobil?

Dacă aveți un telefon mobil cu sistem iPhone, puteți proiecta un Geofiltru pentru Snapchat prin următoarea procedură:

 • Mai întâi trebuie să selectați un design, apoi să accesați pagina de creare a filtrului și să accesați aplicația Snapchat. Faceți clic pe profilul dvs. de mai sus și apoi pe partea stângă a ecranului.
 • Apoi, faceți clic pe setările angrenajului în colțul din dreapta sus și apoi derulați la Filtru și lentile, apoi Filtru.
 • Pe ecranul următor alegeți motivul filtrului care include: baby showers, nunți, zile de naștere, întâlniri și altele. Apoi, puteți alege un design și îl puteți personaliza fie cu text, fie cu autocolante.
 • Programează-ți filtrul și desenează un gard geografic.
 • Am selectat deja designul, introduceți o oră de început și de sfârșit pentru a personaliza filtrul. Creați un gard geografic care să afișeze unde doriți să apară filtrul.
 • Confirmați și plătiți: după ce acceptați prețul filtrului, alegeți Continuați astfel. Pentru a alege să cumpărați din pagina de rezumat, apoi efectuați plata. La primirea e-mailului de aprobare, veți confirma că filtrul este programat oficial.

Prețul unui filtru Snapchat va depinde de mai multe opțiuni, printre care se numără: locația gardului dvs. geografic, dimensiunea și cât timp doriți să funcționeze. Până la aprobarea filtrului, plata nu va fi dedusă din contul dvs.  

Care sunt tipurile de geofiltre care există în Snapchat?

Tipul de GeoFiltre ale platformei Snapchat, sunt de obicei auzite ca filtre On-Demand și comunitate.

 • GeoFiltre la cerere. Se crede că exclusivitatea sa depinde de comunitatea de afaceri, dar există persoane care pot accesa creația sa. Evidențierea anexei de logo-uri și mărci comerciale cu înregistrarea corespunzătoare. Aceste filtre sunt concepute pentru a fi publicate pe Snapchat ore, zile și chiar săptămâni.
 • GeoFiltre comunitare. Aceste sunt create de artiști și designeri pentru a face relevanță pentru un spațiu public, precum și pentru localități.

Dacă ești fan Xiaomi și nu ai unul, dar îți place să-ți personalizezi telefonul mobil cu opțiunile pe care le includ, există un element ideal pentru asta, precum punerea Xiaomi Super Wallpapers pe telefonul tău mobil cu sistem Android, care sunt fundaluri animate și fascinante. Cu această opțiune puteți plasa tapetul după bunul plac și fără a deține exact un telefon Xiaomi. 

Ce trebuie să faceți pentru a selecta locul geofiltrului Snapchat?

Locația pe care o alegeți va limita spațiul în care va fi disponibil Geofiltrul dvs., așa că asigurați-vă că acoperă zona dorită.

 1. Mai întâi trebuie să faceți clic pe 'Desenați în apropiere' și apoi să faceți clic pe harta Google pentru a alege punctele și a desena o formă pe zona aleasă.
 2. După desenarea zonei, veti observa detalii precum marimea si costul în partea stângă sus a ecranului.
 3. În cazul în care doriți să ajustați zona aleasă, trebuie să faceți clic pe „Resetați gardul” și să desenați din nou o zonă. Când veți face acest lucru, veți observa că prețul filtrului scade sau crește în funcție de dimensiunea zonei selectate.
 4. Dacă sunteți mulțumit de dimensiunea filtrului dvs. geografic, faceți clic pe ‘Următorul’ pentru a accesa site-ul de plată.

Snapchat vă solicită informații plata prin card de credit. Acesta va fi afișat împreună cu informațiile despre comandă, precum și cu datele, orele, harta zonei alese, zona acoperită și prețul Geofiltrului dvs., indiferent dacă este din categoria pentru comandă de afaceri sau personală. După ce vă trimiteți geofiltrul, veți primi e-mailuri din aplicația Snapchat care vă anunță că geofiltrul dvs. a fost revizuit, taxat și, în final, aprobat.

În prezent ajungem să folosim codurile QR în diverse situații, deoarece acestea ne oferă multe beneficii în ceea ce privește conținutul prin imagini. Sunt utilizate pe scară largă de companiile care trebuie să partajeze date într-un mod mai confortabil. Fiind ceva atât de necesar, ar trebui să înveți cum să scanezi un cod QR pe ​​telefonul tău mobil fără a utiliza aplicații externe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here