Cum se creează formulare în Word cu funcția de modificare a textelor? - pași simpli

Crearea de formulare în Microsoft Word este foarte ușoară, deoarece puteți creați sau creați un formular în Word de la zero folosind instrumentele pe care le are programul sau, de asemenea, folosind un șablon pe care l-ați descărcat de pe un site web. În Word puteți crea formulare folosind controalele de conținut care facilitează crearea formularului dvs. și puteți adăuga, de asemenea, câmpuri de text pentru a vă schimba textele.

Index()
 1. Cum să creați formulare care pot fi completate în Word cu funcția de modificare a textelor?
 2. Ce controale pot fi folosite pentru a crea formulare în Word?
 3. Cum să repeți textul de mai multe ori într-o formă Word?
 4. Unde puteți găsi forme de cuvinte de descărcat?

Cum să creați formulare care pot fi completate în Word cu funcția de modificare a textelor?

 1. Deschideți programul Word.
 2. Selectați un nou „Document alb”.
 3. Apoi, scrieți tot textul pe care ar trebui să-l aibă foaia dvs. 
 4. Pentru a schimba tipul de literă sau font, dimensiunea, culoarea sau plasați aldine, faceți clic pe fila Acasă și faceți modificările corespunzătoare.
 5. Apoi selectați textul pe care doriți să îl modificați din formular, pentru a face acest lucru, mergeți mai întâi la începutul textului, apoi apăsați tasta Shift + tasta săgeată dreapta, până când ai selectat tot ce vrei să schimbi.
 6. Pentru a selecta tot textul timpului Word, apăsați tasta Ctrl + E.
 7. Acum trebuie să utilizați un câmp numit 'Completați', care trebuie folosit pentru a apărea în formular.
 8. Pentru a adăuga formularul „Completați”, faceți clic pe fila Inserare și în secțiunea de text, faceți clic pe pictograma „Elemente rapide”. va fi afișat un meniu și selectați opțiunea de câmp.
 9. Când dați clic pe câmp, va apărea o fereastră în care trebuie să selectați opțiunea 'Completați', iar în partea dreaptă în proprietățile câmpului trebuie să plasați titlul formularului dvs. Exemplu „Solicitare” și apoi faceți clic pe OK.
 10. Apoi, va apărea o casetă în care trebuie să plasați textul pe care doriți să îl schimbați.
 11. Pentru a executa formularele create, apăsați tasta F9 și încep să apară formularele Word.

Ce controale pot fi folosite pentru a crea formulare în Word?

Dacă doriți să creați un formular în Word de la zero, va trebui să adăugați controale de conținut, care includ lucruri precum casete de selectare, controale pentru imagine, controale pentru caseta de text, selecționare de date, controale pentru casetă combinată sau dropdown, controale pentru formulare controalele de conținut se familiarizează cu bazele de date, acestea pot fi legate de date.

Pentru a adăuga conținut în formular, ar trebui să accesați 'Programator' apoi alegeți controalele pe care doriți să le adăugați în documentul Word. Dacă doriți să eliminați un control de conținut, trebuie doar să selectați controlul și să apăsați „Eliminare”.

Cum să repeți textul de mai multe ori într-o formă Word?

Dacă doriți să utilizați Microsoft Word pentru a repeta textul de mai multe ori în formularul dvs., trebuie doar să faceți acest lucru adăugați un câmp REF, care funcționează prin inserarea de markeri într-un anumit text, pentru a face acest lucru, parcurgeți următorii pași:

 1. Selectați câmpul de text pe care doriți să îl repetați, faceți clic pe fila „Inserare” și mai tarziu în secțiunea de linkuri, faceți clic pe „Marca de carte”. 
 2. După ce ați făcut clic pe opțiunea marcaj, va apărea o fereastră în care trebuie să puneți numele marcajului și apoi trebuie să faceți clic pe adăugare.
 3. Apoi, selectați locul în care doriți să repetați textul.
 4. Faceți clic pe fila de inserare și în secțiunea de text, dați clic pe ea 'Quick Parts'.  
 5. Selectați opțiunea de câmp, apoi va apărea o fereastră, în care trebuie să faceți clic pe numele câmpului 'REF', în dreapta ferestrei trebuie să selectați un marcaj, doar să faceți clic pe markerul creat anterior și apoi să faceți clic pe accept.

Unde puteți găsi forme de cuvinte de descărcat?

Dacă doriți să descărcați formulare Word, pentru a le edita ulterior, puteți descărca șabloane în format Word Site-ul de birou de șabloane Microsoft sau aveți opțiunea de a descărca și utiliza șabloanele pe care programul Word le aduce implicit, pentru a le face parcurgeți următorii pași:

 1. Deschideți programul Word.
 2. Mergeți în extrema stângă a ecranului și faceți clic pe „Nou”.
 3. Apoi, în secțiunea „Căutare șabloane online”, tastați Formulare sau tipul de formular pe care doriți să îl utilizați.
 4. Apoi trebuie doar să alegeți un șablon de formular și trebuie să faceți clic pe 'Creați sau descărcați'.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here