Cum să creez filtre pentru a-mi organiza contul Gmail în cel mai profesionist mod”,

Crearea de filtre în contul dvs. de Gmail facilitează utilizarea acestuia, indiferent dacă îl utilizați profesional sau personal, veți putea menține un organizarea optimă a tuturor e-mailurilor care se deplasează în ea, deoarece cu aceste filtre mesajele vor fi clasificate fie prin filtre implicite sau personalizate, precum și prin utilizarea de cuvinte cheie care vă vor simplifica timpul când căutați un e-mail în contul dvs. Gmail.

Index()
 1. Care sunt tipurile de filtre din Gmail pentru a vă organiza corespondența?
  1. Principalele filtre implicite ale conturilor Gmail
  2. Cum se filtrează cu cuvinte cheie în motorul de căutare inbox?
 2. Cum să creați filtre de bază și avansate într-un cont Gmail de pe orice dispozitiv?
  1. De pe telefoanele mobile cu Android
  2. din Windows

  Care sunt tipurile de filtre din Gmail pentru a vă organiza corespondența?

  Gmail a fost responsabil să faciliteze gestionarea conturilor utilizatorilor săi, deoarece le permite să organizeze e-mailurile Gmail în dosare prin intermediul management cu etichete si diferite tipuri de filtre implicit de Gmail sau create de dvs. pentru a trece prin cuvinte cheie, printre care veți găsi:

  Principalele filtre implicite ale conturilor Gmail

  Contul dvs. Gmail are diferite filtre implicite pentru a vă oferi mai mult confort atunci când vă organizați contul, precum și puteți amâna citirea unui e-mail Gmail primit pentru un timp după nivelul lor de importanţă, Există și instrumente pentru a le clasifica implicit prin filtrele pe care le menționăm mai jos:

  • Pentru a menține o căsuță de e-mail destul de organizată, puteți implementa etichete specifice, adăugându-le chiar și o culoare reprezentativă, doar accesând setările Gmail și apăsând linia de etichete pentru a continua să creați una nouă.
  • Vei avea puterea de a redirecționează direct anumiți expeditori la coșul șters, acest lucru se întâmplă în cazul spam-ului care vine de la anumite adrese folosind filtrul numit gunoi. În plus, vei obține opusul acestuia în filtru să evidențiezi cu o stea pe cele pe care le consideri prioritare în funcție de nivelul lor de importanță.
  • Dacă e-mailul pe care l-ați primit include toate informațiile importante în subiect, puteți utiliza filtrul cunoscut sub numele de marcheaza ca citit, deoarece nu va fi necesară deschiderea mesajului pentru a-i descoperi conținutul.
  • În același mod, vei obține filtre precum cele pentru spam, e-mailuri primite și celebrele etichete pe care le vei identifica cu culoarea preferinței tale pentru a face mai vizual modul de a le găsi în panoul de intrare.

  Cum se filtrează cu cuvinte cheie în motorul de căutare inbox?

  Una dintre cele mai ușoare moduri de a utiliza filtrele Gmail este prin utilizarea cuvintelor cheie în motorul de căutare al contului tău. Pentru că astfel vei filtra informațiile automat și specific, obținând mult mai rapid ceea ce cauți, adăugarea unui cuvânt cheie în motorul de căutare si apoi se trece la filtrarea datelor, fie analizand de catre expeditori in sectiunea De la, stabilind intervalul de date in care mesajul a fost trimis sau primit.

  În plus, puteți filtra introducând în caseta de căutare Gmail cuvântul cheie al e-mailului de care aveți nevoie și apoi filtrați adăugând date legate de dimensiunea unui atașament care a fost adăugat la mesajul pe care îl căutați sau adăugați un cuvânt care nu conținea mesajul în rândul Nu are sau, dimpotrivă, adăugați cuvintele pe care le conține mesajul în rândul corespunzător.

  Cum să creați filtre de bază și avansate într-un cont Gmail de pe orice dispozitiv?

  Menținerea unei organizări a contului tău de e-mail ar putea părea o provocare din cauza numărului mare de mesaje pe care le poți primi zilnic, totuși, cu sistemul de filtrare, Gmail a ușurat organizarea, deoarece cu filtrele de bază și avansate vei simplifica timpul utilizarea contului dvs. Gmail de pe oricare dintre dispozitivele dvs. atunci când localizați un anumit e-mail.

  De pe telefoanele mobile cu Android

  Fără îndoială, utilizarea Gmail de pe dispozitivele tale mobile îți facilitează activitatea zilnică, chiar și datorită faptului că poți salva e-mailurile Gmail în foldere din aplicația mobilă, deoarece există o limitare la crearea filtrelor, deoarece aceasta doar va fi posibil de pe computer sau folosind browser-ul web și nu cu utilizarea aplicației. Din acest motiv, cu aplicația, puteți căuta doar e-mailurile folosind filtrele pe care le-ați creat deja în felul următor:

  1. Conectați-vă la contul dvs. Gmail actualizat cu cea mai recentă versiune a aplicației.
  2. Găsiți zona de e-mail de căutare.
  3. Adăugați datele de identificare ale e-mailului pe care doriți să îl primiți.

  din Windows

  Pornind de la faptul că modalitatea de a crea filtre în Gmail este posibilă din computerul sau browserul web al dispozitivelor tale mobile, trebuie să ții cont că folosind computerul va fi mult mai confortabil să faci acest lucru organizarea contului dvs, atunci este necesar să fie clar că pentru crearea de filtre de bază sau avansate în contul tău Gmail aveți două opțiuni sau proceduri de urmat:

  Una dintre căi creați un filtru în Gmail este dintr-un mesaj nou care a intrat în inbox, în acest caz trebuie să faceți următoarele:

  1. Deschideți browserul web și conectați-vă la contul de e-mail Gmail.
  2. Priviți sertarul de opțiuni situat chiar lângă e-mailul primit.
  3. Selectați secțiunea numită Filtrați mesaje ca acestea și introduceți datele de identificare pentru filtru și apăsați butonul Creare filtru.

  Un alt mod diferit de generarea unui filtru în Gmail este din setări din contul dvs., pentru aceasta puteți urma următorii pași:

  1. Introduceți browserul web și deschideți contul Gmail pentru a intra în meniul de configurare identificat cu pictograma roată.
  2. Selectați pentru a vedea toate setările și alegeți să introduceți linia de filtre și adrese blocate.
  3. Apoi trebuie să faceți clic pe opțiune Creați un filtru și imediat apare o casetă pentru a adăuga datele de identificare ale filtrului pe care doriți să-l creați într-un mod personalizat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here