Cum să-ți creezi propriile efecte și filtre pe Instagram - Salvează-le în poveștile tale

Instagram este o rețea de socializare în care poți să faci fotografii și să le folosești oriunde vrei, adăugând filtre sau efecte pentru a face o ediție expertă, în articolul următor îți vom arăta cCum să-ți creezi propriile efecte și filtre pe Instagram pentru așa că folosește-l, ca o aplicație normală de filtrare.

Index()
 1. Ce poți face pentru a crea primul tău filtru Instagram de pe computer?
  1. De pe site-ul web „Spark AR”
 2. Cum să configurați dispozitivul de urmărire a feței pentru a vă crea primul filtru?
  1. Pentru a adăuga „The Face Mesh” la filtru
 3. Cum să creezi materialele pentru filtrul tău Instagram?
  1. Adăugarea de texturi la filtrul dvs
 4. Cum să salvați și să utilizați filtrul Instagram importând munca dvs. cu Spark AR?

Ce poți face pentru a crea primul tău filtru Instagram de pe computer?

Instagram oferă astăzi persoanelor care își deschid un cont pe această rețea de socializare, nu doar opțiunea de a-l folosi ca mediu social, ci și ca editor foto unde poți avea filtre de tot felul, chiar și create de tine. numai pentru ei trebuie să ai o aplicație numită Spark AR

De pe site-ul web „Spark AR”

Aceasta este o aplicație care vă oferă opțiunea de a crea filtre pentru preferințele dvs. și apoi de a le adăuga în albumul dvs. de filtre pentru a le utiliza ulterior în poveștile sau fotografiile pe care le veți distribui pe Instagram. Spark AR este o Aplicație creată de aplicația Facebook fiind un editor grafic în care poți să faci măști tridimensionale ale feței tale. Trebuie doar să intri pe site-ul web Spark AR, să te înregistrezi și apoi să începi să-l folosești.

Cum să configurați dispozitivul de urmărire a feței pentru a vă crea primul filtru?

Pentru ca filtrul să funcționeze și să se potrivească cu chipul tău, trebuie să ai un instrument de urmărire a feței. Dacă nu în acest fel efectele nu vor ști unde să se plaseze iar filtrul nu va funcționa, acestea sunt obiecte care sunt adăugate pe fața ta într-un mod de editare, deci este nevoie de un tracker facial.

Pentru a adăuga „The Face Mesh” la filtru

În aplicația Spark AR există două opțiuni pentru a putea face un filtru, prima este prin deschiderea camerei web a computerului pentru a plasa o față și creează-ți filtrul personalizat cu propria ta față sau alegeți o față dintre opțiunile pe care vi le oferă, oricare dintre cele două va funcționa pentru dvs. Aceasta este procedura pentru a face această acțiune.

 1. Intră în Spark AR de pe web.
 2. Acum accesați opțiunea de creare a filtrului.
 3. Aici vă va oferi de ales dacă de la cameră sau de la cei care sunt deja aici.
 4. Cu aceasta, aplicația va analiza plasa facială pentru a începe editarea și a putea adăuga ceea ce doriți.

Dacă alegeți să plasați o față existentă pe pagină, încercați să o faceți vizibilă unde vă este ușor să adăugați ceea ce doriți.

Cum să creezi materialele pentru filtrul tău Instagram?

Pentru a crea materialele de filtrare Instagram, trebuie doar să rețineți că acesta trebuie să fie conectat la internet, deoarece această aplicație funcționează prin web, în ​​ea puteți edita filtre și le puteți returna după cum doriți

Adăugarea de texturi la filtrul dvs

Spark AR vă va ajuta să faceți o editare uimitoare a fotografiilor dvs., una dintre opțiunile oferite de aplicație pentru a putea integra o varietate de lucruri. Pentru a adăuga textura filtrului, trebuie să urmați acești pași:

 1. Când ai deja plasa facială, trebuie să adaugi în ce parte vrei filtrul, un exemplu este părul.
 2. Trebuie să faceți clic pe păr și apoi aceasta va apărea pe fața aleasă, o poți muta după cum dorești să-l observi din diferite unghiuri, pentru asta trebuie doar să-ți miști fața.
 3. Apoi accesați opțiunea culori și textură.
 4. Aici vei avea o foarte bară de instrumente extinsă pentru a alege culoarea părului ce vrei.
 5. Acum apăsați pe textura și vedeți volumul pe care doriți să-l adăugați.

Pentru restul filtrelor este la fel, poti aseza ochelari de soare, papusi si alege care va fi culoarea, volumul, textura, și așadar plasează-l așa cum vrei.

Cum să salvați și să utilizați filtrul Instagram importând munca dvs. cu Spark AR?

Filtre Spark AR le puteți salva și le puteți plasa oriunde doriți, Pentru a le salva, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. Când aveți filtrul gata, mergeți în partea stângă a ecranului.
 2. Aici vei avea o serie de opțiuni, este o listă foarte extinsă.
 3. Accesați opțiunea de salvare. Toate filtrele pe care le-ați făcut în aplicația dvs. vor apărea aici, deoarece sunt stocate aici.
 4. Acum trebuie să apăsați pe salvare și gata, aveți deja filtrul.

Acum să-l exportați în alte locuri, cum ar fi Instagram si de aici partajeaza-le cu prietenii doriti, trebuie doar sa dai click pe filtrele de export, apoi sa alegi unde vor fi exportate si gata. Acum poți să le folosești ca filtru normal.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here